חתונה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתונה!!
    מלי
    24/06/2010

אני אמורה להתחתן בעוד שבועיים ואני ממש מרגישה שאני קורסת תחת הלחץ. אני לא ישנה, בקושי אוכלת ומעשנת בשרשרת. אני ממש לא מצליחה להירגע. נראה גם שכךל הזמן משהו אחר מתפקשש וכל הזמן צריך להיות בהיכון. אני ממש מפחדת שאני אגיע ליום החתונה באפיסת כוחות מה אני אמורה לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתונה!!

הוספת תגובה

• חתונה

ד''ר אילן נילמן
    24/06/2010

שלום מלי

מזל טוב.
    חתונה כרוכה כמובן בהמון הכנות ולוגיסטיקה וישנו לחץ וגם רצון שהכל יתקתק ויהיה מושלם. לצד זה, חתונה היא החלטה משמעותית לחיים ולאיכות העתידית שלהם- בחירה במי ועם מי לחלוק את חייך. מעצם טבעה זו בחירה שמעוררת שמחה התרגשות וציפייה אך גם דאגה חששות וספקות. את הדאגות והספקות מנסים להשתיק כדי "לא לקלקל" כביכול אך אלה רגשות לגיטימיים לחלוטין שחשוב לתת להם ביטוי.
    אני ממליץ שתחלקי עם אדם קרוב שאת סומכת עליו את אשר על ליבך- הדבר יקל עליך ויתכן שתיווכחי שדווקא דיבור על הדאגות והספקות יביאו אותך למקום של ביטחון מתחזק וגובר בבחירה שעשית.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו