מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיסותתיקי13/07/2010
איך מתמודדים עם לחץ לקראת טיסה? קודם כל אני פוחדת שלא ארזתי מספיק דברים. אחר כך כל הזמן לחוצה אם לקחתי דרכון וכרטיס. אחר כך בטיסה זה פשוט סיוט כל הזמן מפחדת שיקרה משהו. ואז כל הטיול הולך כי אני מפחדת לקראת הטיסה חזרה. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות טורדניות
ענת תנעמי-שפרינצק14/07/2010תיקי שלום. נראה לי כי המתח שאת חווה לקראת הטיסה כל כך גבוה, שהוא מקלקל לך את ההנאה מהטיול שאת מצפה לו. האם זו נסיעתך הראשונה? אם לא, את יכולה להישען על חוויות העבר, שקרוב לוודאי חששת לשווא ודברים הסתדרו. הדימיון שלנו לפעמים מתעתע בנו כך שאנחנו יותר עסוקים במה יכול להשתבש במקום בכייף שיהיה לנו. הניסיון מלמד שאנחנו אורזים יותר ממה שאנחנו באמת צריכים, כך שאת יכולה להסיר דאגה מליבך. ארגון טוב וסדר יכולים לעזור להפחית מהחרדה. ולידיעתך, טיסות יותר בטוחות מנסיעה ברכב! את יכולה להסיח את דעתך עם ספר טוב או כל דבר אחר שיעסיק אותך. וגם כשדברים לא מתרחשים כפי שמצפים את מכירה את עצמך ובודאי יודעת מה עוזר לך להירגע ולחשוב על הפתרון המתאים. לא כתבת אם את טסה לבד או בחברה. תחשבי על כל החוויות המעניינות שתעברי בטיולך ותהני לך.
בהצלחה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)