טיסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסות
    תיקי
    13/07/2010

איך מתמודדים עם לחץ לקראת טיסה? קודם כל אני פוחדת שלא ארזתי מספיק דברים. אחר כך כל הזמן לחוצה אם לקחתי דרכון וכרטיס. אחר כך בטיסה זה פשוט סיוט כל הזמן מפחדת שיקרה משהו. ואז כל הטיול הולך כי אני מפחדת לקראת הטיסה חזרה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסות

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות

ענת תנעמי-שפרינצק
    14/07/2010

תיקי שלום. נראה לי כי המתח שאת חווה לקראת הטיסה כל כך גבוה, שהוא מקלקל לך את ההנאה מהטיול שאת מצפה לו. האם זו נסיעתך הראשונה? אם לא, את יכולה להישען על חוויות העבר, שקרוב לוודאי חששת לשווא ודברים הסתדרו. הדימיון שלנו לפעמים מתעתע בנו כך שאנחנו יותר עסוקים במה יכול להשתבש במקום בכייף שיהיה לנו. הניסיון מלמד שאנחנו אורזים יותר ממה שאנחנו באמת צריכים, כך שאת יכולה להסיר דאגה מליבך. ארגון טוב וסדר יכולים לעזור להפחית מהחרדה. ולידיעתך, טיסות יותר בטוחות מנסיעה ברכב! את יכולה להסיח את דעתך עם ספר טוב או כל דבר אחר שיעסיק אותך. וגם כשדברים לא מתרחשים כפי שמצפים את מכירה את עצמך ובודאי יודעת מה עוזר לך להירגע ולחשוב על הפתרון המתאים. לא כתבת אם את טסה לבד או בחברה. תחשבי על כל החוויות המעניינות שתעברי בטיולך ותהני לך.
    בהצלחה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו