מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם הורים לחוצים?רחל14/07/2010
אני בת 36 וההורים שלי מאד מלחיצים ולוחצים עלי ועל חבר שלי להתחתן. אנחנו יוצאים שלוש שנים והוא הבהיר לי מההתחלה שהוא לא רוצה להתחתן (הוא גרוש בעל דיעות לא חיוביות על מוסד הנישואים). ההורים שלי לא מבינים וזה שאני בת יחידה לא מקל. יצויין שאין לי שום פקפוק לגביו או למידת ההבנה והקשר והעוצמה שהוא מרגיש ואני בוטחת בו לגמרי. אז למה צריך את זה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי עושה את בחירותינו?
ענת תנעמי-שפרינצק14/07/2010רחל שלום. את מעלה סוגיה לא פשוטה. איך אנחנו מתמרנים בין תפיסתנו את חיינו לבין תפיסת אלה היקרים לנו, שפעמים מנסים להטות אותנו לכיוונים שלהם ואיך אנחנו בוחרים את דרכנו מבלי לנכר אותם מאיתנו. לפי דבריך, את בטוחה בזוגיות זו והוריך מלחיצים ואולי יוצרים לחץ מיותר על הקשר הזוגי. אני ממליצה לשבת עם הוריך בשיחה פתוחה כנה ורגועה שתסביר את עמדתך ושתיתן מקום לחוסר המנוחה שלהם. תקשורת מסוג זה פותרת הרבה פעמים את הקשיים הלא מדוברים שזורמים מתחת על הפני השטח שמעכירים את האווירה המשפחתית.
נ.ב. יתכן (אני שואלת) שאת בסתר ליבך מסכימה עם הוריך? ולכן מוטרדת מדבריהם. תבדקי את זה עם עצמך!
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)