טו באב שמח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טו באב שמח?
    מירב
    25/07/2010

אני ובן זוגי נפרדנו לפני חודשיים. הייתי בטוחה שאנחנו נתחתן אבל איכשהו הדברים נהרסו ונפרדנו. אני מאוד מתגעגעת אליו היינו ביחד כמעט 9 חודשים. אני בת 20 וזה החבר המשמעותי הראשון שלי. יש לי ככ הרבה דברים שאני רוצה לומר לו אבל הוא לא מוכן לדבר איתי כי הוא כנראה רוצה נתק מוחלט ממני (לא סיימנו את היחסים בגלל משהו כמו בגידה או משהו נוראה שעשיתי או משהו כזה). אני כל הזמן בוכה ולא מוצאת את עצמי. קשה לי לישון וכשאני לא ישנה אני עדיין לא לגמרי ערה. בעיקר מטפסת על קירות. אני ממש לא יודעת מה לעשות הכל כואב לי בפנים....... והיום יום האהבה, חשבתי שאני אהיה איתו ובמקום זה אני לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טו באב שמח?

הוספת תגובה

• מזדהה

לשעבר
    28/07/2010

היי
    אני בת 21 ואני שונאת חגי אהבה אבל עדין
    גם חבר שלי ואני נפרדנו וכמוך גם הוא היה האהבה הראשונה שלי ודמיינתי כאהבת חיי
    נפרדנו עכשיו ורצון למות נפשית
    קהות חושיפ או יותר גרוע ניסיון להתקרב לעצמי ומה מעניין אותי וכו'
    אבל בפנים מוות
    וזה לא עוזר כמה שאומרים שיש עוד אהבות
    ואצלי כנראה שטוב שנגמר
    עדין אהבה ראשונה נגמרת החבר הכי טוב כבר לשם ורצון למות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה

ד''ר אילן נילמן
    02/08/2010

שלום

מה שכתבתי למירב תקף גם לגביך. כאשר חווים אבדן כפי שאת חווה כעת התחושה שהכל בפנים ובחוץ תפל, חסר טעם ומת. זהו תהליך הכרחי שמאפשר לנפש לעשות את עבודת האבל ולהיפרד מן האוב הקודם. בסיום התהליך מתחילים משהו חדש המכוון לחיים.

בברכה

אילן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טו באב

ד''ר אילן נילמן
    02/08/2010

שלום מירב

כל פרידה כואבת לא כל שכן פרידה מאהבה ראשונה. את עוברת כרגע תהליך של היפרדות מבן זוגך לשעבר ובאופן טבעי את מתאבלת על האבדן של אהבה שהיתה. סופו של כל תהליך אבל להסתים ולפנות אנרגיה וכוחות לקשר חדש. הסימנים שאת מתארת עם כל הכאב הכרוך בהם מצביעים על תגובה בריאה שלך.

בהצלחה

אילן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו