מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טו באב שמח?מירב25/07/2010
אני ובן זוגי נפרדנו לפני חודשיים. הייתי בטוחה שאנחנו נתחתן אבל איכשהו הדברים נהרסו ונפרדנו. אני מאוד מתגעגעת אליו היינו ביחד כמעט 9 חודשים. אני בת 20 וזה החבר המשמעותי הראשון שלי. יש לי ככ הרבה דברים שאני רוצה לומר לו אבל הוא לא מוכן לדבר איתי כי הוא כנראה רוצה נתק מוחלט ממני (לא סיימנו את היחסים בגלל משהו כמו בגידה או משהו נוראה שעשיתי או משהו כזה). אני כל הזמן בוכה ולא מוצאת את עצמי. קשה לי לישון וכשאני לא ישנה אני עדיין לא לגמרי ערה. בעיקר מטפסת על קירות. אני ממש לא יודעת מה לעשות הכל כואב לי בפנים....... והיום יום האהבה, חשבתי שאני אהיה איתו ובמקום זה אני לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה
לשעבר28/07/2010היי
אני בת 21 ואני שונאת חגי אהבה אבל עדין
גם חבר שלי ואני נפרדנו וכמוך גם הוא היה האהבה הראשונה שלי ודמיינתי כאהבת חיי
נפרדנו עכשיו ורצון למות נפשית
קהות חושיפ או יותר גרוע ניסיון להתקרב לעצמי ומה מעניין אותי וכו'
אבל בפנים מוות
וזה לא עוזר כמה שאומרים שיש עוד אהבות
ואצלי כנראה שטוב שנגמר
עדין אהבה ראשונה נגמרת החבר הכי טוב כבר לשם ורצון למות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
ד''ר אילן נילמן02/08/2010שלום
מה שכתבתי למירב תקף גם לגביך. כאשר חווים אבדן כפי שאת חווה כעת התחושה שהכל בפנים ובחוץ תפל, חסר טעם ומת. זהו תהליך הכרחי שמאפשר לנפש לעשות את עבודת האבל ולהיפרד מן האוב הקודם. בסיום התהליך מתחילים משהו חדש המכוון לחיים.
בברכה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטו באב
ד''ר אילן נילמן02/08/2010שלום מירב
כל פרידה כואבת לא כל שכן פרידה מאהבה ראשונה. את עוברת כרגע תהליך של היפרדות מבן זוגך לשעבר ובאופן טבעי את מתאבלת על האבדן של אהבה שהיתה. סופו של כל תהליך אבל להסתים ולפנות אנרגיה וכוחות לקשר חדש. הסימנים שאת מתארת עם כל הכאב הכרוך בהם מצביעים על תגובה בריאה שלך.
בהצלחה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)