משבר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר...
    משה
    27/07/2010

היי.. חייב את עזרתכם בנושא גירושין. לפני כ 8 חודשים נפרדנו אני ובת הזוג שלי ,ולפני פחות מחודש התגרשנו. הכל התחיל מכך שלא הסכמתי איתה בעניין גידול הילדה ובכלל וגבי הזוגיות שלנו. בריב האחרון היא פנתה למשטרה בטענה כי הייתי אלים (מה שמעולם לא קרה!!) ומאז אני בפחדים ממנה ,לא מסוגל לומר לה לא! היא מחזיקה אותי בכיס הקטן שלה וגם היום כאשר היא דורשת ואני מנסה להתנגד היא מאיימת שאני אתחרט על כך!!! ומתכוונת למשטרה ולילדה אני מאבד את עצמי לגמרי. היא יודעת שידי החוק מטיבים איתה ולכן היא לא מהססת! מה עושים ממש רע לי! לא מכיר את עצמי ולא יודע איך יוצאים מזה! לא מסוגל לא לראות את הילדה שלי והיא מאיימת בכך! - אני מאבד את העבודה אין לי תאבון לא מסוגל להנות ממש חיי עלו בתהו ,החובות שהכניסה אותי רק תופחים אין לי אפשרות כלכלית לממן סיוע מה עושים? חייב עזרה ! תצילו אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר...

הוספת תגובה

• משבר

ד''ר אילן נילמן
    02/08/2010

שלום משה

אני מתרשם כי עדיין לא נפרדתם למרות שכבר התגרשתם. אתם ממשיכים את המאבקים ביניכם מימי הנישואין. יש סכנה שהריבים שלכם עלולים לפגוע בילדה שלכם. יתכן ששווה שתדברו ביניכם ותנסו להגיע להסכמה ביניכם במה שנוגע לילדה. אם לא תצליחו להגיע להסכמה בכוחות עצמכם אתם יכולים לפנות לייעוץ/גישור.
    אם כל הצעדים הללו אינם מועילים ישנה אפשרות לפנות לערכאה משפטית- הרי אין אפשרות שהיא תמנע ממך לראות את ביתך.

בהצלחה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו