מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעדי15/08/2010
שלום רב ...
אני בחור מהמגזר הערבי בן 27 , נשוי בלי ילדים , ועובד במשרד ...
אני כותב לכם בפורם הזה , לאחר שחיפשתי דרך הרשת על מוצא לפתרון לבעיה שאני סובל ממנה זה כמה חודשים ...
מה שקורה לי שאני מרגיש מוטרד , או ששישנו מישהו שעוקב אחרי ורוצה לפגוע בי , למרות שאין לי בעיות או סכסוכים עם אף אחד בעולם , וכל ההרגשה הזו נובעת מכך שאני לפני 5 שנים הייתי מדבר עם אנשים באינטרנט ויצרתי איתםקשר רק דרך המסינגר ולפעמים בטלפון , ולא הייתי נותן להם את שמי האמיתי או כתובתי , ובסך הכל , הייתי מדבר איתם מתוך שיעמום , ואז אני מכמה חודשים צצה לי בראש מחשבה שאותם אנשים או חלק מהם מחפשים אותי בכדי לנקום בי ...
מה שקורה לי זה סיוט , אני בכל פעם שישינה בעיה בכפר , שריפת מכוניות או כדומה , אני מתחיל ביני לבין עצמי לחפש דרך לקשור את עצמי לבעיה הזו , ואז אני חושב ביני לבין עצמי ומנסה לשכנע את עצמי שאותו בן אדם שפגעו בו או שרפו לו את האוטו הוא בכלל היה טעות בכתובת , ושהם רוצים לפגוע בי אני ....
הרבה לילות אני לא ישון טוב , מתעורר וכולי זיעה , נראה מוטש ורק בא לי לבכות או לישון , אני מתפלל הרבה , ומחפש דרך לצאת מהמצב הקשה הזה , רק אין לי מוסג איך ....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אילן נילמן19/08/2010שלום עדי
מה שאתה עובר הוא חוויה מאוד לא פשוטה והיא אכן סיוט. מה שאני יכול להגיד זה שהתחושות שלך שמישהו רוצה לפגוע- שאין להם שום הגיון כמו שכתבת- נובעות מקונפליקט פנימי לא פתור שמקבל מופע דרך דמויות חיצוניות. אני חשב שעליך לפנות לפסיכיאטר שיעזור לך להתמודד. יש ל אפשרות לפנות דרך קופת החולים שלך איזור מגוריך.
בהצלחה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)