אם בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם בבית
    מיטל
    18/08/2010

מאז שבחרתי להישאר ולגדל את ילדי ולא לעבוד, אני מתקשה לעמוד בלחץ של גידול שלושה ילדים. לאחרונה עם כל אירועי הקיץ וזה שצריך לקחת לפה ולשם כמעט כל יום יש לי מגרנות נוראיות. כבר היה יותר טוב לחזור לעבודה אבל המטפלת והגנים כבר יקחו לי את כל המשכורת. מה אתם אומרים? מה לעשות? חשבתי שזה יהיה מנוחה וזה יותר מלחיץ מעבודה במשרה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם בבית

הוספת תגובה

• אימהות

ענת תנעמי-שפרינצק
    19/08/2010

מיטל שלום. להישאר בבית עם שלושה ילדים זו משימה לא פשוטה כלל. השאלה איך את מתארגנת כך שיהיה לך זמן פנוי משלך להתאושש ולאגור כוחות או שכולך נשאבת לטיפול בילדים ואת שוכחת את עצמך עד כדי כאב ראש. לפעמים כדאי לצאת לעבודה לכמה שעות (לאו דווקא ימים ארוכים) כדי להתאוורר ולשים דברים בפרופורציות. האם אהבת את עבודתך? אם את מתגעגעת ליציאה לעבודה, לעיסוק ולעניין שזה נתן לך, אולי כדאי לשקול איך את משלבת את השניים עבודה ובית. לפעמים עדיף לשלם לגן ולמטפלת ולהרגיש שלמה עם חייך ואז הנתינה שלך לילדים תוכל לבוא ממקום רגוע ומסופק.
    בהצלחה בהמשך, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו