מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם משבר....חלי21/08/2010
לענת שלום רב,
אני נשואה 38 שנה + 4 ילדים בוגרים 3 אקדמאים נשואים,מזה 20 שנה מאז שבעלי התחיל לבקר במועדון הבילארד חיי השתנו הפסיק להתיחס אלי היה נשאר שעות במקום לא התעניין בבית , עם השנים התחיל להמר - היום הוא מהמר כפיתי מגיע מאוחר
לפני 6 חודשים לא הסכמתי לתת לו כסף פשוט לא דיבר איתי, עזב את החדר שינה
אסף את הילדים והודיע להם שהוא אינו אוהב אותי ורוצה להתגרש אציין . אדם ערירי אין לו משפחה.
אני אדם עצמאי עובדת , הבית והארועים שהיו לצערי התמודדתי לבד - תמיד היה כמו אורח
ואם כל זה - הפניה שהוא מבקש להתגרש למרות כל הסבל של כל השנים שהיתי מוכנה להמשיך כל פעם מחדש למרות הפגיעה בנפש , לא יכלתי לקבל זאת מכעס יש בתוכי פגיעה ישירה מאדם כפוי טובה,
אנו עתה בהליך אך איני יכולה לתת לו את הכסף שרוצה מבעיות ביאוקרטיות של מכירת הדירה
הוא בחובות . אני קונה , מכבסת מבשלת והוא לא מדבר איתי כלל
נוהג בצורה שיודע שוא פוגע אני אדם רגיש מאד
במצב זה איני ישנה בלילות, קשה להתרכז ביום
אני חוששת שגופי יפגע יתן את אותתיו למצב זה אני בוכה בסתר למצב שלא חלמתי להגיע
קשה לי לקבל זאת איני יודעת כיצד להתנהג
מהיכן אשאף לקבל כוחות
אשמח לקבל כל תשובה , הפניה לקבוצת תמיכה באזור מגורי אציין אין באפשרותי לממן פסיכולוג
אימון אשי
אנא עזרתך
בתודה מראש
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם משבר
חלי25/08/2010סליחה מדוע איני מקבלת תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשבר
ענת תנעמי-שפרינצק03/09/2010חלי שלום. את מתארת מצב בלתי נסבל. את 'שרדת' את נישואייך עד אשר הפסקת לספק לבעלך את אשר הוא מבקש ממך כי הפגיעה בך היתה כבר גדולה מדי. נראה לי שאת זקוקה למסגרת שתתמוך בך בשעתך הקשה הזו ותעזור לך להתחזק על מנת להתמודד עם הדברים שקורים כעת בחייך. לא כתבת כיצד ילדיך מגיבים לסיטואציה? האם הם תומכים בך? אני משערת שגם בימים אלה את מנסה לתמרן בין צרכיך לבין הקשיים שבעלך מערים עליך, וזו בהחלט משימה לא פשוטה. חשוב שלא תשכחי את עצמך בכל הבלגן הזה שנוצר ותדאגי לרווחתך הנפשית והרגשית. תזכרי, שהרבה פעמים יוצאים ממשברים מחוזקים ומצליחים להניע שינויים מיטיבים בחיים. את יכולה לפנות לטיפול נפשי בקהילה או דרך קופת החולים שלך, טיפולים שהם גם מוזלים וגם טובים.
שיהיה לך הרבה בהצלחה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות עם פרידה לחלי
צביה שטייר11/10/2010חלי שלום
עם כול הצער שבדבר אחרי כול כך הרבה שנים של נישואים, אין טעם להישאר בזוגיות כזו
אם תבחני אותה ממקום הגיוני הזוגיות הזו גורמת לך רק סבל תיסכול ועצב רב, פרידה היא סוג של אבל וכדאי להעזר באנשי מקצוע בתקופה קשה זו, פסיכולוג, או אימון אישי שיחזקו אותך יעצימו אותך ויתנו לך כלים להמשיך הלאה בדרך חדשה,
אני מבינה מדבריך שאת עובדת ומפרנסת את עצמך ולכן בוודא תצליחי להשתקם זה רק עניין של זמן וטיפול נכון,
בהצלחה
צביה אימון אישי עם נשמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)