התמודדות עם לחצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם לחצים
    רונית
    06/09/2010

שלום,
    אני בת 31 רווקה, בשנתיים האחרונות סבלתי מלחצים הולכים וגוברים בעקבות העבודה, הגעתי למצב של התמוטטות נפשית ולמיון פעמיים(כל הבדיקות היו בסדר).
    מאז התפטרתי אבל המצב רק מחמיר. הגוף התרגל ללחץ גם במצב מנוחה או מכל מטלה הכי פשוטה. אני מרגישה שאין לי שליטה על כך (אני מרגישה שכל הגוף "משתולל", הידיים רועדות, תנודות בראש וסחרחורות) מקריאה רבה בנושא הבנתי כי הורמון הקורטיזול אצלי שולט.
    עשיתי בדיקת דם - הקורטיזול היה 799 (כמובן שהבדיקה הייתה בבוקר שאני די רגועה למרות שאני לא יודעת אם יש קשר).
    אני ישנה בממוצע 5-6 שעות בלילה בשל קושי רב להירדם. ניסיתי לשלב ספורט, לקחתי "רוגע פלוס" אך כלום לא עוזר. בינתיים מצאתי עבודה אחרת והלחץ ממשיך. מה עושים? אשמח לעצה ממכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם לחצים

הוספת תגובה

• התמודדות עם לחצים

ענת תנעמי-שפרינצק
    13/09/2010

רונית שלום. מתוך דבריך אני מבינה שהקושי לא היה בעבודה עצמה (התפטרת ועדיין הלחצים ישנם) אלא בדרך שלך להתמודד עם לחצים. חסרים לי פרטים על מה מטריד אותך. לפעמים הגוף שלנו מדבר במקומנוף חוסר שינה, רעידות, השתוללות הורמונלית, כל זה מעיד שהגיע הרגע לברר מה קורה לך ואיתך ואולי ייטב אם תעשי זאת במסגרת ייעוץ ואפילו יהיה זה קצר מועד.
    בברכת שנה טובה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו