מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה איתיאני11/09/2010
היי כתבתי כאן לפני חודש בערך כשנפרדנו בן זוגי ואני ותודה על התגובה
אכן תהליך אבל ,וגם כשרואים חיים עדין כואב לחשוב על מה שהיה ואיך יהיה עכשיו
אני רוצה להתייעץ בקשר לצורך שלי לא להסתמך על אנשים,גם בזוגיות נתנו הרבה מרחב ולא "איבדנו" את עצמנו ,אבל זה גם היה מתוך חוסר הבטחן שלי באנשים
לא הייתי מקובלת אף פעם בשנים האחרונות יש לי 3 חברים קרובים לשיחה,שזה נכס ואוצר
אבל מבחינת "תעסוקה" לא מרגישה בטחון שחברים ירצו לראות אותי ולאו דווקא נותנים לי פידבק,אני מנסה כעת להגדיל את מעגליי החברים ,אבל עדין פחד חברתי של דחיה וצורך ורצון לבטוח בעצמי ,איך אני יכולה לתקרב ולהתחבר לאנשים?
ואיך אני יכולה לגוון ולהמשיך ולפתח את עצאותי הלא תלויה?בלי הכרות איתי תגידו לי בבקשה אילו דברים ניתן לעשות לבד
אני עושה ספורט,קוראת,אנסה לבשל ואנגן ,במהלך השנה מתנדבת ,בקרוב מרבית הזמן שלי יהיה לימודים מקצוע שאני מקווה שיספק ויעניין אותי נראה כך,וכדי להמנע מהתסכול עובדת כעת בחצי משרה, אך אלו עוד דברים אני יכולה לגוון בהם את עולמי האישי?רצוי דברים שלא עולים כסף כמעט...
ובבקשה המלצות על ספרים של שיפור עצמי דימוי עצמי מעורבות חברתית יחסים חברתייים אהבה ופסיכולוגיה בכלל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר אילן נילמן12/09/2010שלום
מבעד לדברים הכלליים שלך אני שומע חשש מקשר ומקירבה לצד כמיהה אליהם. נדמה לי שמה שעומד מאחורי החשש הוא הפחד להיפגע- טבעי לחלוטין. יחד עם זאת, קשר כורך בתוכו אפשרות להיפגע וגם אפשרות להתקרב ולהתקשר- האחר נעשה משמעותי.
מעניין הביטוי שבו את משתמשת "עמצאות לא תלויה": יש נטייה לחשוב שעצמאות פרושה אי תלות ולדעתי אין הדבר בהכרח נכון. ניתן להיות עצמאי ויחד עם זה להיות תלוי באופן בשל בבן זוג חברים וקרובים. אין סתירה בין אלה.
ביחס לספרים: כמובן לא מזיק לקרוא אך אלה אינם תחליף להתנסות ממשית או לבדיקה במסגרת ייעוץ/טיפול.
שנה טובה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)