אין כח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין כח
    לשעבר
    16/09/2010

שלום
    בן זוגי ואני נפרדנו לפני כמעט חודשיים
    אני חושבת עליו כל הזמן,בעיקר "אוכלת את עצמי" בלמה לא נפרדנו הרבה קודם והגענו למצב הגרוע בינינו ונשאר טעם לא טוב מאהבה עצומה ...לא דיברנו מאז אבל אני כל הזמן חושבת עליו... היינו יחד שנתיים אהבתי הגדולה והראשונה
    ומשהו ממש לא בסדר איתי מאז,אני משחקת אותה שאני חיה,אני עובדת בין4-5 פעמים בשבוע, מנסה ליזום מפגשים עם חברים לאחר העבודה או בזמן פנוי, מתעניינת במשפחתי ,
    מנסה לעסוק בספורט ,מנסה לקרוא ,מנסה לפתח תחביב חדש, נענת לחיזורים של בחור חדש ,אבל הכל סתם, אני יודעת מה יכול לאושש את מצב רוחי גם אם לזמן קצר,אבל לא רוצה לעשות כלום,לא מצליחה להרדם,קמה מאוחר ולכן אני מתרצת לעצמי שלא יהיה לי זמן עד העבודה לעשות את הדברים.. אני מרגישה ממש רע

MY LOVE -WESTLIFE
    I GO TO WORK I TRY TO READ I METEING WITH MY FRIEND
    BUT I CAN'T HELP TO KEEP MYSELF FROM THINKING ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין כח

הוספת תגובה

• תקופת אבל

ענת תנעמי-שפרינצק
    16/09/2010

שלום רב לך. פרידה מחבר גם אם היא מרצון דורשת עיבוד אובדן הקשר. את מתארת את כל הסימפטומים המצביעים על כך. חודשיים זה מעט זמן, למרות שבהרגשה זה יכול להחוות כנצח. תמשיכי בשגרת יומך כמה שניתן, טוב שאת מנסה להיפגש עם חברים, שיקשיבו ושיעודדו. עם הזמן הכאב יטשטש והמחשבות סביב הקשר והפרידה יהיו יותר מתונות ופחות מפריעות. במידה ואת מבחינה שמצב רוחך אינו משתפר ואת זקוקה ללווי מקצועי, כדאי לא להתעלם מתחושותיך ולפנות לייעוץ.
    בהצלחה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו