מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטרו אותיקספר16/09/2010
התחלתי את העבודה ליפני שבועיים.
האמת היא, וזה באמת באמת לא הדחקה,הכחשה , ושאר הירקות של פרויד,שהיה לי מאוד קשה , והתחבטתי עם עצמי אם להשאר.
אין לי כוחות . זו הולכת להיות תקופה עוד יותר קשה ממה שאני כבר עוברת.
כמובן שמשפחתי לא תומכים בי, עצובים ומאוכזבים.
אני לא מבינה משהו , צריך להשאר במקום שלא מרגישים בו טוב?
הסיבה שנשארתי היא , שחשבתי לתת צאנס, ולהתרגל, למקום , אבל הבנתי מהבוסית שאני יכולה להשאר רק ב"תנאים" מסוימים" אז את הצאנס היא יכולה להכניס .ל .......
האם אני טועה, שאני צריכה לכבד ולעשות את המיטב, אבל גם הצד השני צריך לכבד?
איך אני יעבור את התקופה הזאת? ואת החיים בכלל?
כול כך הרבה כישלונות היו לי , ואין לי איך לראות את האור בקצה המנהרה.
עצם כתיבת הדברים פה, עוזרת לי ואני יודעת שאין לכם איך לעזור לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבין אותך
שמבדוי18/09/2010היי,
אני מבין את הכאב שלך, אני גם חוויתי פיטורין מאוד קשים לפני כשנתיים. אני מקווה בשבילך כמובן שתמצאי עבודה טובה במהרה. עם זאת חשוב מאוד לנסות ולראות את חצי הכוס המלאה בתקופת פיטורין על מנת שלא תשקעי אל תוך יאוש שקשה מאוד לצאת ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שם בדוי יצאתי מחוזקת מדברייך ו
קספר19/09/2010מדבריי אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורין
ד''ר אילן נילמן19/09/2010שלום
אני מבין לליבך- פיטורין היא חוויה קשה מה גם שהיא מצטרפת, כפי שאמרת, לכשלונות קודמים. מתחת לדברים שלך אני שומע שאת פגועה וכדי להגן על עצמך את לכאורה לא מצפה לשום דבר כולל לא עזרה מן הפורום. אני יכול להבין את הצורך להגן על עצמך ויחד עם זאת זו עמדה שעלולה להתברר כנבואה שמגשימה את עצמה.
נדמה שכדאי שתבחני בינך לבינך ו/או בעזרת מישהו קרוב את הפגיעות שלך ואת העמדה של אכזבה כלפי העולם. אני מאחל לך שבחינה מסוג זה תיקח אותך להך רוח חיובי יותר.
חג שמח
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
קספר19/09/2010באמת פגעת בול .
באמת אאין לי אמונה שמישהו יכול לעזור לי .
בגלל החגים איני נמצאת בטיפול כלל. אך גם כלפי המקום שבו אני מטופלת, יש לי הרבה ביקורת, ואלי משם נובעת חוסר האמון או ההגנה.
אני אתאר בקיצור , ואני יודעת שכאן אין זה המקום לשפוך את הדברים , אבל בגלל שהצלחת לגעת לי באמת הפנימית שלי , אני חושבת שאתה תבין אותי ..
ברגע שנגמרת קבוצת טיפול , אני ממש , אבל ממש לא מענינת אף אחד !
ליפני החג ,לאחר שפוטרתי פניתי למנחת הקבוצה , שהיתה במקום וסיימה את עבודתה .
וכשפניתי אליה היא ממש לא היתה נחמדה אלי .
אני מבינה,ו גם ממה שכתבו לי בפורום השני, שכנראה אין הם ערוכים להכיל ולקבל את המטופלים למעבר לשעות.
אבל ראבק . גם להיות במצוקה אי אפשר כבר במדינה הזאת !!!!
כן כן להיות קצת אנושיים .
בשביל מה הם עושים קבוצות , בשביל לסמן וי ? עשינו?
אז אתה יודע מה ? אני באמת לא מאמינה באף אחד . אפילו במטפלים ששכחו מה זה להיות במצוקה . בקבלים תעודה , וזהו .
אולי לא כולם כך , אבל הספקתי להכיר גם כאלו אנשים.
דווקא ממך ומענת התרשמתי ממש לטובה . רק כתבתי שני יודעת שלא תוכלו לעזור לי, גם ממה שכתבת, וגם כי אני יודעת שקשה לעשות טיפול דרך המחשב.
דרך אגב , מעניין אותי מה פרויד היה חושב על זה .
מקווה שלא נעלבת או משהו , וסליחה על המכתב הארוך , אבל הייתי צריכה להוריד אבן מהלב .
חג שמח גם לך
ואני מקווה שהחגים יחזרו כדי שאוכל לכת לטיפול שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורין
ד''ר אילן נילמן19/09/2010שלום רב
אני מאחל לך הצלחה ושהפעם יהיה לך טיפול שתרגישי שאת מפיקה ממנו.
שנה טובה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)