מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשהאני28/09/2010
שלום נפרדתי מבן זוגי לפני חודשיים ,ומאוד קשה לי ,אני כיביכול מתפקדת עובדת
אבל כל השאר אין כח או רצון לקום בבוקר סתם מעבירה את הזמן למרות שיש דברים שרוצה לעשות
רואה אנשים מתוך הכרח
יודעת מה יכול לעשות לי יותר טוב לא עושה
בחורים יצאתי קצת אבל לא מרגישה שאוכל להתקרב למישהו באמת ומאוד מפחדת וחוששת מסקס עם אדם אחר
חושבת להמשיך לחזור לקשר עם מישו מהעבר שלא ברור למה נגמר
הרגשה מוזרה ומבלבלת של לרצות להיות לבד ולששפר את מצב חיי כעת
לבין הכאב והרצון לקרבה ולשיחות ולחיבוק מבחור
עזרה?
מאוד מטריד אותי שאני פשוט לא רוצה לקום וסתם מעבירה את הזמן במודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה
ד''ר אילן נילמן28/09/2010שלום רב
נדמה לי שאת מדוכאת בעקבות הפרידה, תגובה רגשית טבעית לאבדן של קשר משמעותי, מה שגורם לעולם להראות תפל, חסר טעם ומשמעות. לצד זה, את חשה צורך באהבה וחיבוק, מעין השבה של משהו יקר שאבד לך.
נראה לי שאת זקוקה לזמן להתאבל ולהיפרד מן הקשר הקודם לפני שתוכלי "לשוב לחיים" ולהתפנות לקשר חדש.
כל טוב
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)