מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת ולאילןקספר20/10/2010
למה החיים קשיים?
ומה עדיף יותר , שהכול ילך בקלות בחיים, ללכת לפי סכמת החיים של לימודים ,עבודה ילדים , ......
או כמוני, שהכול הולך לי כול כך על העוקם .
שום דבר שאני עושה לא הולך לי בקלות ,אני אולי משיגה דברים, אבל בעבודה קשהץ\
הנה לדוגמא.
התקבלתי לעבודה , אבל ממש ממש קשה לי .
אנ מנסה לעשות הכול כמו שצריך , אבל כאשר צריך לעבוד בלחץ זמן , מהר ומדויק,
אני ממש מתקשה.
לפי דעתכם אני צריכה לעשות? אני מרגישה שיש חוסר רצון ממני .
איך אדע אם מתץכוונים לפטר אותי? כבר יש לי נבואה שמגשימה את עצמה בנושא העבודה.
ממהתחלה אני מפחדת מפיטורין .
עוד דילמה שיש לי היא שמקום העבודה רחוק מאוד .
אני יוצאת מהבית ליפני 7 בבוקר , וחוזרת אחרי חמש בערב!
אז אני שאולת האם זה כדאי? ומה עם החיים שלי ? נהפכו לחיי עבודה
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת ולאילן - תגובה
ד''ר אילן נילמן21/10/2010שלום רב
קשה לענות בהכללה "מה עדיף?". אני בעד שאלה יותר אישית "מה עדיף לי?". מתוך הדברים שכתבת יש לי תחושה שאת עושה בחירות שאת לא שלמה איתן בין אם בתחום האישי ובין בתחום העבודה. זה מצב של פער שיוצר קונפליקט מלווה במתח וחוסר שביעות רצון: אני עושה משהו שאני לא באמת רוצה, אני עובדת בעבוה שאני לא באמת רוצה בה.
נראה לי חשוב שתררי מה את רוצה, מה לך מתאים וללכת על זה בין אם זה מתאים לסכמה או לא מתאים לסכמה.
בברכה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)