סובלת ואין מוצא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת ואין מוצא
    אור
    28/10/2010

אני ילדת מושב שחיה חיים נורמאלים לפי הספר, בבית חיי זוגיות נורמאלים, התחתנתי בגיל 19 2 ילדים משפחה ועסק יציב, בגיל 26 נקלעתי לרומן עם גבר צעיר שלא היה עתיד לזה כי היה בן משפחה של בעלי, רציתי לברוח מכל השיגרה שלי וחזרתי לתחום שעסקתי בו בצעירותי תחום המוסיקה העמדתי הופעה עם רקדנים ובמשך הזמן אחד מהם הפך לבן זוגי, בחור עולה מרוסיה שם היה עבריין הגיע לארץ כדתי חוזר בתשובה כשגילה שהוא יהודי ומהר מאוד יצא מזה ונהיה מלך חיי הלילה רקדן ופרופורמר גדול אנחנו ביחד 11 שנים חויתי בגידות חוויתי שנים בידיעה שיש לו עוד מישהי במקביל, היה חשפן גם לתקופה של 5 שנים באמצע, חיכיתי לרגע שיתבגר שירגע שהזמן יעשה את שלו, חיי ההוללות שלו רחוקים מהמציאות ומהמוסכמות שלי אני אווטסיידרית שם לכן נדחקתי לצד, ונמצאת לילות שלמים לבד שאני קוברת את עצמי בעבודה ו\או מעשנת משהו בכדי להרדם, והוא מבלה עם חברים עם בנות חוזר בבוקר או ביום למחרת, מסיבות פטיש, סאדו מועדונים שונים, דירה עם חברים ומסיבות הזויות אחרות שנמשכות 20 שעות, כי אין רצון להפסיק לחגוג, אני סופגת סובלת מלחץ בשרירים קבוע שנובע ממתח לאחרונה קיבלתי פסוריאזיס ועכשיו המצב מחמיר לדלקת במעי הדק, אני יודעת שהכל נובע מסטרס כמו כן בכי ועצבים בלתי פוסקים, עם כל זאת אני מחוברת אליו לנשמה ולא מוכנה להרפות לא רואה את חיי בלעדיו, רוצה אותו בכל מחיר אוהבת אותו אהבת נפש אבל לא מתחברת לסגנון חייו, הוא רחוק מלהשתנות יש לנו עסקים ביחד בביזנס אנחנו מסתדרים נהדר, התשובה לנתק איתו כל קשר לא מקובלת עליי הוא הדבר היחיד שאני יודעת, הבעיות מתחילות רק כאשר אינו נמצא לידי, כשאני איתו אני רגועה שמחה וטוב לי, לא רואה את עצמי עם מישהו אחר מלבדו, אני בת 40 והוא בן 36

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת ואין מוצא

הוספת תגובה

• סובלת ואין מוצא - תגובה

ענת תנעמי-שפרינצק
    30/10/2010

אור שלום. נשמע שאת נמצאת בתסבוכת רבת שנים ושאת מרגישה שאין מוצא למצבך. מתוך דבריך הבנתי שאת לא כל כך מעוניינת בשינויים אם הם כרוכים בפרידה מהבחור. את רוצה רק דבר אחד, שהקשר ביניכם יהיה יציב יותר ובלעדי. אולי כדאי לברר את הסוגיה הזו בטיפול ולבדוק למה את בוחרת לחיות את חייך באופן שלא ממש מסב לך אושר.
    בהצלחה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו