מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשרה14/11/2010
בני בן 13 מתחצף בלי סוף לא מוכן לשמוע, על כל דבר יש לו מה לומר .בתקופה האחרונה התחילה אצלו אלימות פיזית מילולית גם כלפי וגם כלפי אחותו הקטנה .
יש לציין שלילד אין כמעט חברים ממעט לצאת מהבית ומחובר כל כולו למחשב
כל ניסיון שלי להתקרבות אליו נגמרת בפיצוץ , אני מודאגת מאוד וגם מיואשת אין שום רגע שמאפשר לנו בבית להיות רגועים או שלווים .
יש לציין שאני אם חד הורית שהתגרשה שבני היה בן 7 ןלפני שנתיים התחתנתי שוב ואין לי ילדים נוספים.
בבקשה אודה על כל עזרה אני אובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אילן נילמן16/11/2010שלום שרה
קשה לי בוודאות לדעת מה עובר על בנך כשאינני יודע את כל הפרטים. נראה ששניכם עוברים פרק קשה ביחסים ביניכם. לדעתי הבן שלך עבר כמה דברים לא פשוטים מבחינה רגשית: הגירושין והפרידה מאביו והנישואין המחודשים שלך. לכך מתווסף גיל ההתבגרות על הסערות שבו שלא תורם לרגיעה. נראה כי בנך מבטא את קשייו ותסכולו מן המשברים שעברו על המשפחה ומן הבדידות החברתית שלו בדרך אלימה שאה לאותת לך שעובר עליו משהו שהוא במצוקה שאולי הוא איננו יודע לבטא אותה מלבד בדרך הלא פשוטה שתיארת.
אני מציע לנסות לדבר איתו על ולהבין ממנו מה מפריע לו, מה מקשה עליו. חשוב שהגישה אליו תהיה ממקום מתעניין ולא שיפוטי, גישה שאולי תסייע לו להיפתח בפניך. ישנה כמובן גם האופציה לפנות לטיפול.
בברכה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)