מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטלי16/12/2010
שלום מעוניינת בייעוץ אני בת 30 רווקה מהצפון ללא מקצוע כיום לא עובדת ובמשך 10 שנים עברתי המון דירות ועבדתי בעבודות מזדמנות לרוב פוטרתי מעולם לא עבדתי במקום מעל חצי שנה לימוידם ניסיתי אך ללא הצלחה ,נראה שיש בעייה לימודית וקושי משמעותי בחשביה כמותית. בילדות חוויתי הזנחה ואלימות פיזית ומילולית בבית וכיום יש נתק מחולט ושום קשר עם אף אדם במשפחה,יש לי קשיים כלכליים וחברתית אני מרגישה מאד בודדה בעולם ולא יודעת למי לפנות כדיי להפיג את הבדידות בדמויות הוריות שאפשר לדבר איתם.
אני נוטלת כדורים נוגדי דיכאון שקצת מקלים וסובלת מדיכאון מזו'רי אני מחפשת טיפול פסיכולוגי כזה שיתמקד בשתי הבעיות העיקריות שלי היכולת להתפרנס ולהתמיד במקום עבודה יציבה ,ללמוד תחום שאמצא בו עניין אני לא מוצאת שום תחום כזה ומרגישה אבודה ואין לי למה לקום בבוקר ואני ישנה המון שעות.
והדבר השני הוא הטיפול בזכרונות הילדות הקשים ובהשלמת הבדידות שיש לי מבחינת משפחה שלעולם לא תיהיהכדיעו ילדים שחוו הזנחה בילדות חווים בהתבגרות דכאונות.
איזה טיפול יתיאם לי? איזה מטפל יתאים לבעיות הללו?
אני ללא אחזוי נכות כי מצבי לעיתים מתנדנד ולא הייתי מאושפזת ,ברווחה לא עזרו לי וגם דרך עמותות לא מצאתי תמיכה או קבוצות תמיכה לאנשים במצבי אני מחכה לטיפול בשרות הציבורי בגלל קשיים כלכליים וייתכן שזה ייקח חודש או יותר ובינתיים מאד קשה לי.
אודה לכם על הייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אילן נילמן16/12/2010שלום טלי
את מספרת סיפור קשה ועצוב. אין ספק שאת זקוקה לטיפול מוקדם ככל שניתן וכן איזושהי מסגרת של הכשרה מקצועית. רוב המטפלים שהם פסיכותרפיסטים יכולים להתמודד עם הקשיים העצומים שאת מציגה אך ברור שמדובר בתהליך ממושך שדורש סבלנות והתמדה. למרבה הצער נראה שהאופציה היחידה הפתוחה בפניך הוא טיפול דרך קופת חולים בשל מצבך הכלכלי. אני ממליץ לך לפנות לטיפול וזאת מוקדם ככל שניתן.
בהצלחה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)