שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    16/12/2010

שלום מעוניינת בייעוץ אני בת 30 רווקה מהצפון ללא מקצוע כיום לא עובדת ובמשך 10 שנים עברתי המון דירות ועבדתי בעבודות מזדמנות לרוב פוטרתי מעולם לא עבדתי במקום מעל חצי שנה לימוידם ניסיתי אך ללא הצלחה ,נראה שיש בעייה לימודית וקושי משמעותי בחשביה כמותית. בילדות חוויתי הזנחה ואלימות פיזית ומילולית בבית וכיום יש נתק מחולט ושום קשר עם אף אדם במשפחה,יש לי קשיים כלכליים וחברתית אני מרגישה מאד בודדה בעולם ולא יודעת למי לפנות כדיי להפיג את הבדידות בדמויות הוריות שאפשר לדבר איתם.
    אני נוטלת כדורים נוגדי דיכאון שקצת מקלים וסובלת מדיכאון מזו'רי אני מחפשת טיפול פסיכולוגי כזה שיתמקד בשתי הבעיות העיקריות שלי היכולת להתפרנס ולהתמיד במקום עבודה יציבה ,ללמוד תחום שאמצא בו עניין אני לא מוצאת שום תחום כזה ומרגישה אבודה ואין לי למה לקום בבוקר ואני ישנה המון שעות.
    והדבר השני הוא הטיפול בזכרונות הילדות הקשים ובהשלמת הבדידות שיש לי מבחינת משפחה שלעולם לא תיהיהכדיעו ילדים שחוו הזנחה בילדות חווים בהתבגרות דכאונות.
    איזה טיפול יתיאם לי? איזה מטפל יתאים לבעיות הללו?
    אני ללא אחזוי נכות כי מצבי לעיתים מתנדנד ולא הייתי מאושפזת ,ברווחה לא עזרו לי וגם דרך עמותות לא מצאתי תמיכה או קבוצות תמיכה לאנשים במצבי אני מחכה לטיפול בשרות הציבורי בגלל קשיים כלכליים וייתכן שזה ייקח חודש או יותר ובינתיים מאד קשה לי.
    אודה לכם על הייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר אילן נילמן
    16/12/2010

שלום טלי

את מספרת סיפור קשה ועצוב. אין ספק שאת זקוקה לטיפול מוקדם ככל שניתן וכן איזושהי מסגרת של הכשרה מקצועית. רוב המטפלים שהם פסיכותרפיסטים יכולים להתמודד עם הקשיים העצומים שאת מציגה אך ברור שמדובר בתהליך ממושך שדורש סבלנות והתמדה. למרבה הצער נראה שהאופציה היחידה הפתוחה בפניך הוא טיפול דרך קופת חולים בשל מצבך הכלכלי. אני ממליץ לך לפנות לטיפול וזאת מוקדם ככל שניתן.

בהצלחה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו