לחץ נפשי וגופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ נפשי וגופני
    ללא שם
    15/01/2011

שלום, אני תלמידה בתיכון (כיתה יב'), הלחץ אצלי מתבטא בחילוף חומרים מהיר בגוף שגורם לי ללכת לשירותים וזה קורה לעיתים קרובות, אפשר להגיד כל יום. אני בדר"כ נלחצת מנסיעות ארוכות (של כחצי שעה ויותר) ועכשיו התחלתי להילחץ גם מנסיעות קצרות (בעיקר לבית ספר) בגלל שאני מפחדת שמאוד אצטרך לשירותים בדרך. אני לא יודעת איך להרגיע את עצמי, לרסן אותי כך שאהיה רגועה לפני ובמהלך הנסיעה זה קורה גם כשאני לחוצה מדברים אחרים כמו מבחנים( אבל זה פחות). אני לא מפסיקה לחשוב על זה, זה די מגביל אותי בפעילויות שונות. אני אשמח לעצה, למשהו שבאמת יכול להרגיע לי את המחשבה, את הנפש. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ נפשי וגופני

הוספת תגובה

• לחץ נפשי וגופני - תגובה

ענת תנעמי-שפרינצק
    21/01/2011

שלום לך, את מתארת מצב בו הלחץ הנפשי שלך גבר והחל להתפשט לתחומים נוספים בחייך עד כדי כך שאת חשה מוגבלת במה שאת מסוגלת ורוצה לעשות. לכן, אני מציעה לך ללכת למספר פגישות ייעוץ אצל פסיכולוג/ית (בכל עיר כמעט יש מרכז ייעוץ לנוער) ולברר מה מקור החרדה וכיצד את יכולה להתמודד איתה באופן יעיל יותר.
    הרבה בהצלחה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו