מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהשני16/01/2011
שלום רב .
אני בת 26 בחורה עם חיים מלאים משל עצמה , עבודה לימודים....
יצאתי לפניי שלושה חודשים מקשר של שנה וחצי
עם בחור שמאוד אהבתי .....
הקשר בנינו החל למטרות לא מחייבות והמשיך בצורה מחייבת עד שעברנו לגור יחד ,
הוא בחור בן 24 שבעבורו הרחוק היה חרדי ובנעוריו חזר בשאלה
הוא עבר מהצפון לתל אביב , ונהלנו את הקשר מרחוק עד שהצטרפתי אליו .
לא תמיד היה קל , לפעמים היו ריבים וקשיים ....
וכמה ימים לפניי המעבר דירה חזרה לצפון הוא הודיע לי שהוא לא עובר איתי שהוא טס לחול , ידעתי תמיד שהוא עוד רוצה לטוס אבל לא ידעתי עד כמה ובנוסף חשבתי שבסוף הלימודים שלי אולי נוכל לטוס יחד .
כמובן כעסתי שהוא ככה בשנייה מנחית עליי פצצה שרק יומיים קודם עוד הלכנו לראות דירות יחד .
בנוסף לזה הוא אמר לי שהוא לא יכול להיות איתי ב100% מעצמו וזה בגלל שהוא לא כנה , כששאלתי מה הכוונה הוא אמר שהוא בגד בי .
אני כמובן עשיתי את סצנות הדרמה לא רוצה לדבר ולשמוע ....הוא נסע
עברו שלושה חודשים והוא ממש רוצה לחזור ומוכן לעשות הכל .....
אני אוהבת אותו בכל ליבי , אבל צריכה איזה שהוא הגיון שזה לא יחזור שוב
שזה לא תסמין לחיי בוגדנות .
אגב אני בחורה צעירה ונאה, לא היו לנו בעיות בחיי המין
ובנוסף אני מציינת שהבגידה הייתה מעין רומן עם בחורה יותר מבוגרת גרושה עם ילדים
שךפיו הוא לא ראה בא מושא אהבה אלא אתגר וסקס זול
הוא טוען שזה קשור למרחק ולזה שבאותה התקופה הוא לא העיז להביט על עצמו בתוך
קשר שלוקח לחתונה ומחייב ככ
ועכשיו זה שונה - עכשיו הוא בטוח בי , ובמטרת הקשר .
אני אודה ממש , אם תוכלו להסביר לי את מקור התופעה ההתנהגותית המכוערת הזו
ומה זה מעיד .... טיפת הגיון בכל הסערה .........
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
ענת תנעמי-שפרינצק21/01/2011שני שלום. מצב מורכב... את שואלת איך את יכולה לשקם את האמון ששרר ביניכם והאם את מסוגלת עוד לבטוח בו לאחר הבגידה הזו בך ובקשר שלכם. זוהי שאלה קשה. אני לא מכירה אותך, אותו ואת הקשר, אך אני כן יודעת שלא רצוי להמשיך בקשר ללא בירור מעמיק של מה שקרה, כי המעשה מעיד על עצמו ואם אדם לא מודע למעשיו אז רוב הסיכויים שהוא יחזור על כך. הרבה פעמים אנחנו יודעים ומבינים אם בחרנו נכון בפרספקטיבה של זמן, התבונני טוב ותשאלי את עצמך מה את מבקשת לעתידך.
את צודקת שאת לא צריכה להחליט בפזיזות אבל שאננות גם איננה טובה כאן...
בהצלחה בקבלת החלטה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני01/02/2011אני מרשה לעצמי להגיב לשאלתך מפרספקטיבה של גבר,לדעתי את צריכה להעריך את החבר שלך לשעבר בזה שסיפר והתוודה בפנייך.זה נדיר במקומותנו.עכשיו הוא מבין את הטעות שלו וזה שיקול חשוב מבחינתך.נראה לי שהבחור הבין את טעותו ואם רצונו הוא לחזור לקשר ממקום טוב ובריא שווה לך במידה ואת אוהבת אותו לגשר על הדברים ולתת הזדמנות שניה לקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)