פרידה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה....
    חלי
    23/01/2011

בפניות שלי אליכם בעבר אני מדברת על שנים,, בעיה עם בעל אדיש, לא מעריך מהמר כפיתי
    היום עם כל הקושי אני אחרי.
    בנובמבר השנה התגרשתי , כל זה ביוזמתו הבלעדית, דבר שאני לא הייתי מוכנה לקבל לפרק משפחה זה הדבר הנורא אחרי 38 שניות נשואים, הילדים שהם בוגרים היום תמכו בי , זה 20 שנה שאני חייתי במתח תמידי, אבל תמיד היתי שם ,
    עבדתי , דאגתי לכולם . הילדים אקדמאים, אף גם לאחר שעבר ניתיוח ראש קשה, מיד לאחר 8 חודשים החליט שזהו רוצה לחיות לבד בלעדי , לעשות חיים.
    אני מאוד פגועה מעצם שהוא גרם לגירושין, לאחר שאת נשמתי נתתי ואני לאורך כל הדרך סבלתי כה רבות ע"מ שהמשפחה שתשאר מאוחדת
    והוא זה שקם ואומר לכולם שאינו מוכן לחיות איתי יותר,
    הרי לא נשאר לא מאומה הכל הוא פדה ופתח האפשרות האחרונה, זה רק למכור את הדירה תמורת כסף את החלק שלו - בקיצור מכר אותי למעם הכסף.
    אני מאוד מדוכאת , לא מוצאת את עצמי, דואגת ליום המחר לא יוצאת מהמצב אליו הגעתי, בוכה, כועסת , אני מרגשיה שעולם נחרב לא מוצאת את עצמי, אין כוחות וחשק
    לטפל בי ובבית,
    השיחות עם הילדים והסביבה לא ממש עוזר , אני שבורה עולה לי כל הזמן המבטים, שלו
    של כעס שלו כלפי , חוסר הערכה, לא רצה שאני יידע מה הוא עושה,הכל בסתר מוחלט.
    ועם כל זה למה כה קשה שאיני יכולה להתגבר
    אנא, אנא, עצתכם עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה....

הוספת תגובה

• פרידה.... - תגובה

ד''ר אילן נילמן
    23/01/2011

שלום חלי

אני יכול להבין את תחושות הבגידה והנטישה שהגירושין מעוררים בך. מן התיאור שלך אני מתרשם שאת עוברת תהליך של אבל שכרוך ברגשות קשים של כעס, נטישה ותחושות של אבדן. על אף כל הכאב הכרוך בכך זהו תהליך הכרחי וטבעי למצב שכזה. גם אם את מתקשה להרגיש זאת עכשיו חשוב שתנסי לשתף בכנות ברגשות שלך אנשים שקרובים לך. עם הזמן והעיבוד של הרגשות משהו יתחיל להשתנות.

בברכה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו