להמשיך הלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך הלאה
    מיטל
    03/02/2011

שלום
    אני בת 27 , לפני כחמישה חודשים עברתי פרידה מבן זוגי לאחר 4 שנים שמהם שנה וחצי גרנו יחד . הפרידה באה יותר ממנו מאחר והוא מבולבל ואינו יודע מה רצונו אני אציין שהוא רצה להציע לי נישואין וכנראה שקיבל " רגלים קרות " או משהו בסגנון . , יש בינינו עדיין אהבה גדולה ובחודשים הראשונים של הפרידה עוד דיברנו והתראינו מהגעגוע אחד לשני. עברו כמה חודשים אבל אני עדיין לא מצליחה לשכוח ולהמשיך הלאה , אני חזרתי לבית ההורים , יש לי עבודה וחברים והכל אבל אני עדיין בתוך הריבוע שלי ולא מצליחה לצאת ממנו ! אני בחורה יפה ומושכת ויש לי המון מחזרים אך אינני מעוניינת באף אחד אחר. יש לי ימים שאני פשוט לא חושבת עליו ויש ימים כמו היום שמהבוקר הוא לא יוצא לי מהראש ואני נורא עצובה ורק רוצה לבכות . אני התחזקתי מאוד ומבינה שאני חייבת להמשיך הלאה ושאולי עכשיו רע ועצוב לי אבל בעתיד אוכל למצוא זוגיות טובה ואחרת . אך קשה לי לחשוב על מישהו אחר בכלל חוץ ממנו.
    כבר מאסו עליי היציאות והבילויים לפאבים וכו' זה מאחוריי וזה כבר לא מושך אותי יותר
    עד שאני מצליחה לצאת פעם בשבוע בסופ"ש זה גם אחרי שגוררים אותי וכל זה שאמור לעשות לי יותר טוב עושה לי הפוך - אני מתגעגעת אלייו יותר .
    זה מתסכל אותי גם ההשקעה שנתתי כל השנים ושהכל נזרק לפח , אני מאוד רציתי שהזוגיות תמשיך כי יש בינינו חיבור מדהים וטוב ואהבה ענקית ... אך הוא מבולבל וזה מאכזב אותי .
    יש למישהו איזשהו עצה בשבילי ? משהו שיעודד אותי כי אני תמיד יודעת למצוא את עצמי חוזרת למקום של הדכאון והרחמים העצמיים של איפה אני נמצאת עכשיו ? שחזרתי אחורה כביכול וזה עושה לי עצוב

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להמשיך הלאה

הוספת תגובה

• להמשיך הלאה - תגובה

ד''ר אילן נילמן
    03/02/2011

שלום מיטל

התהליך שאת עוברת הוא תהליך נורמלי לחלוטין- זהו תהליך של אבל בעקבות אבדן של קשר ואהבה משמעותיים. לתהליך האבל יש קצב ושלבים משלו, אין טעם לדחוק בו לקצר אותו. אך טבעי שכרגע את מתגעגעת ולא מוצאת טעם בדברים שפעם היו מהנים עבורך. אם עצוב לך ולא בא לצאת אין מקום שתכפי על עצמך שהרי אז לעצב מתווסף תסכול. בסופו של תהליך תרגישי שאת מרימה ראש ומוצאת תאבון מחודש לחיים ובינתיים סבלנות.

בהצלחה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מבחור מבולבל

דייב
    09/03/2011

את עוברת כעת תקופת "אבל" שלא נסתיימה. הוא מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה
    הפרידה תעשה לכם שניכם רק טוב.
    עבורו - מקבל זמן להתעשת ולהחליט מה הוא רוצה אם הוא יתאפס אזי הוא יחזור אליך במידה ולא אזי לא יחזור אליך והכל מבחינתך לטובה - את לא רוצה להיות עם מישהו - מקסים ככל שיהיה - שלא יודע מה הוא רוצה ומה הכיוון שלו בחיים
    עבורך - כנ"ל - תעברי תקופה קשה תקופת "אבל" אבדן וכו' ותצאי מזה לדרך חדשה מחוזקת איתו או בלעדיו

תני לזמן לעשות אתשלו יקירה

מאמין באהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו