מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון?בעייתית06/02/2011
אני מוצאת את עצמי מותשת ,אין לי כח לקום בבוקר ונשארת במיטה
עד שאני אומרת די את תרגישי עוד יותר רע, אני גם לא נותנת לעצמי את הברייק של להנות אלא סתם רובצת מול הטלוייזיה ברגשות אשם שצריכה ללמוד סטודטית תואר ראשון ועובדת, הלחץ גורם לי פשוט לא לעשות כלום אפילו ללכת לחד"כ אין לי חשק או לעשות ספורט כשידוע לי שזה ישפר לי את המצב רוח
יש ךי חבר שהמסכן הזה אני מוציאה גם עליו את השליליות שלי ומתוסכלת גם ממנו ואין לי בדיוק מקום עבורו על אף שנוכחותו בחיי כן תורמת לביטחון שלי
אני מנסה ליצור קשרים חברתיים וימתאכזבת ומרגישה לבד
אנ יודעת שאני צריכה לעשוצ דברים ואין לי שום כח אליהם בכלל
אם אתם יודעים כל שיפור תזונה או על איך לשפר את האנרגיות הירודות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
לשעבר09/02/2011באתי עכשיו כדי לכתוב שוב וראיתי שעוד לא ניתנה תשובה לשאלה שלי
המצב לא משתנה או אפילו מחמיר
הבעיות עם החבר גדלות הרבה יותר אני לא מדברת איתו כעת
היום ישנתי עד הצהריים משהו כמו 12 שעות כמעט
כשיש לי מחר מבחן ואני צריכה ללמוד
וכבר שבועיים לא עשיתי ספורט
והחשק המיני שלי אין מה לדבר בנוסף לבעיות אפילו אין שום רצון לזה
מה שקצת עשה לי טוב זה נוכחות מחודשת טיפה של חברים ,אבל חוץ מזה שום התלהבות מהדברים שאני עושה שום רצון לעשות דברים
רק מכריחה את עצמי ללמוד וגם זה לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל"אני" המיואשת
נוניים11/02/2011אני מזדהה מאוד עם מה שאת מתארת ועצוב לי שלא הגיבו לך פה. השלב הראשון זה באמת להבין שההתנהגות הזו היא הרסנית ולא בריאה לנו. אבל מפה ועד לעשות משהו בנידון הדרך לא קצרה. גם אני נמצאת במערכת יחסים ואני יכולה לומר לך שהכי חשוב זה לשתף אותו כמה שזה קשה כדי שהוא יוכל להיות שם לצידך או לפחות להבין למה את מתנהגת ככה. בכל מקרה לבד את לא יכולה לצאת מזה את צריכה מישהו שיעזור לך אפילו יקח אותך ביד בבוקר ללימודים או לכושר ויעזור לך לתפקד באופן מכני עד שתצליחי לתפקד באופן אמיתי. חוצמזה כמובן הכי מומלץ זה טיפול של פסיכולוג או פסיכיאטר. בהצלחה את לא לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)