יחסים לא פתורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים לא פתורים
    נונית
    15/02/2011

שלום

אני בת 26 ויצאתי לא מזמן מקשר שנמשך שנתיים ועלה על סרטון. איך יצאתי? הכרתי בחור חדש, בן 23.5. הוא בהתחלה היה חמוד ומפנק, וגם הוא יצא כחודש לפני כן מקשר בן שנה וחצי (היו מאורסים). לאחר כשבועיים הוא "יצא" עלי ועשה רשימה של כל מה שמפריע לו בי. שזה היה בעיקר גיבוב של שטויות. הוא רצה לחתוך. נתתי לו להירגע ופייסתי אותו. לא עבר שבוע, והוא מודה בפני שהוא מרגיש שהוא לא תורם מספיק לקשר ולא מרגיש צורך להיות איתי, אבל כשאנחנו ביחד, כיף לו. אמרתי לו שאני גם יצאתי מקשר וגם לי קצת קשה (אני גם לומדת ועובדת) ונוח לי לקחת דברים לאט. למחרת ניסיתי להשיג אותו על מנת לברר עימו כמה דברים שלא הסתדרו לי לגבי מה שהוא אמר, והוא פשוט פתר אותי מכל הנושא ע"י כך שהוא פשוט "זרק" אותי שוב. אחרי כמה ימים של כאב ודיכאון - כל הרגשות שלי התחלפו בכעס וזעם. אני עובדת איתו וכמעט כל אינטראקציה ביננו הופכת למריבה סוערת וחסרת טעם. וזה ממש לא האופי שלי וגם לא שלו...

אני לא יודעת מה לעשות. איך אני מפסיקה לכעוס? איך אני מפסיקה את הויכוחים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים לא פתורים

הוספת תגובה

• יחסים לא פתורים - תגובה

ד''ר אילן נילמן
    21/02/2011

שלום נונית

מדוע את רוצה להפסיק לכעוס כשזה מה שאת מרגישה?
    הכעס שלך הוא ביטוי של תסכול ואכזבה כלפי הבחור עמו היית בקשר ואך טבעי שיתעורר בך . הכעס הוא גם חלק מתהליך פרידה פנימי שחיוני לעבור אותו. אחרי מיצוי הכעס יבוא שלב אחר שבו תרגישי משוחררת מן הקשר המתסכל ויתפנה בתוכך מקום לקשר חדש.

בהצלחה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו