מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה של לחץ מאוד מטרידה אותי!!בוריס20/02/2011
שלום לכם.. אני בן 19 כמעט וכבר מגיל 15 מטרידה אותי בעיה של לחץ, זה התבטא בהתחלה בבית ספר לא יכלתי לחשוב על להרים את היד בשיעור ובהפסקות נשארתי יושב על הכיסא כשכולם יצאו לטייל או משהו, לא יכלתי אפילו לאכול ליד אנשים..
הלכתי לפסיכולוג והובחנתי עם חרדה חברתית ולפי דבריו זה אמור לעבור בקרוב...
אני כבר בצבא, והלחץ הזה מטריף אותי, כלומר מדכא... ופשוט מבייש
בוא נקח דוגמא קלאסית, אם אני במועדון ואני רוצה להרים כוסית עם כולם, אני ניגש לכוסית לוקח אותה ומתחיל לרעוד בגלל לחץ אני מנסה לא להילחץ אבל זה פשוט משתלט עליי זה מתבטא בידיים ובראש במיוחד, אני לא יכול להרים כוסית כשיש כמה אנשים...
לעומת זאת אני יכול להרים כוסית אם אני עם אדם אחד שאני מכיר או כמה קרובים ממש בבית..
הלחץ הזה מתבטא גם במסדרים בצבא, כשאנחנו במסדר אמורים לעמוד ישר ואני לא יכול אני נלחץ והראש מתחיל לרעוד אז אני חייב להוריד אותו ואז אומרים לי להרים אבל אני לא יכול, וכשאני מדבר עם המפקד אני רועד לא יכול להסתכל לו בפנים אפילו..
בבקשה תעזרו לי בבקשה =[[[[[ מה עושים ?? אני לא יכול לחיות ככה כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה של לחץ מאוד מטרידה אותי!! - תגובה
ד''ר אילן נילמן21/02/2011שלום בוריס
אתה מתאר סימפטומים שמאוד לא נעים לחיות איתם. מן התמונה שאתה מתאר קשה לדעת מה מקורם, דבר שהוא מאוד חשוב כדי להתחיל איזשהו תהליך של ריפוי. כיון שהמצב נמשך כבר שנים רבות, זו בעיה שדורשת טיפול מסודר. כידוע לך, יש לך אפשרות לפנות בבקשה לטיפול במסגרת הצבאית עצמה.
בהצלחה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלונת
בוריס21/02/2011תודה ד''ר,
תגיד, יש איזה כדורים שאני יוכל לקחת אבל לא משהו רציני כי אני יודע שכל תרופה פסיכיאטרים דופקת את המוח, אני מעשן גראס לפעמים בשביל להירגע זה עוזר אבל מה אני יעשה בצבא? באמצע המסדר לא יכול לדבר עם המפקד, וטיפול כזה נשמע כמו משהו מסובך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלונת - תגובה
ד''ר אילן נילמן21/02/2011שלום בוריס
זה לא אחראי שאתן לך תשובה ספציפית. מי שיראה אותך יקבע אם זה מתאים לתת לך תרופה או לא. כללית יש תרופות הרגעה אך זה מקל על הסימפטומים זה לא פותר את הבעיה. יש הכרח שיהיה גם ליווי פסיכולוגי.
בברכה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)