מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלליאני28/02/2011
יצאתי מקשר מצד אחד יחיד במינו מצד שני אולי מזל שנגמר
הוא נגמר בפעם הראשונה לפני כמה חודשים ואז חזרנו
היה קשר שאין כמותו וכעת נורא קשה, אבל חלק מהדברים שגרמו לשבירת
הכלים מצד שנינו.
היה ואני אשמח להסבר מהרופאים פה ובכללי, המקצוע שלו,הבחור רוצה להיות רופא
זה תמיד הפחיד אותי, אבל כ"כ אהבתי והאמנתי בביחד שלנו שבהתחלה חשבתי שנתמודד עם הכל ואני אתמוך בו והוא בי ונהיה מאושרים.
אבל בהמשך בשנה האחרונה וכשחושבים על זה גם קודם, כמה שהוא אמר שאני הכי חשובה לו , הוא ראה חברים כמו איזה הומו פעם בשבוע מישמע מה יקרה אם הוא יראה אותם פעם בשבועיים או יותר ,עשה עוד כל מיני עיסוקים, וחס וחלילה שמשהו ישתנה,אומנפ נפגשנו אבל בהרגשה לא הרגשתי שאני הכי חשובה לו,ושחס וחלילה הוא יוותר על עיסוק או על חברים כדי לראות אותי ולהתאים אליי, היו לנו המון שיחות על זה, ומזה נבע גם התיסכול והריחוק שלי ממנו, בעיקר בגלל זה שהוא יהיה רופא ,ובדיוק ראיתי פרסומת ל"מתים מעייפות" אם הבחור שראיתי איתו עתיד, חשב שזה נורמלי להות רופא שזה מקצוע מטורף ולא לישון ולעבוד כמו חמור חסר חיים ואח"כ עוד שיהיה לו זמן לעיסוקים שלו ולחברים, וראיתי גם שלחברים הוא משתף בדברים הטובים רק אליי הוא בא לבכות ,איזה מזל שנגמר! איך אפשר לחיות עם אדם כזה? מקצוע של מטורפים חסרי חיים ,וכשנפרדנו בפעם הראשונה אמרתי למישהי רופאה שנפרדונ גם בגלל זה היא אמרה שעשיתי טעות, אבל אח"כ חזרנו וראיתי שהמצב לא משתנה, ואיזה מזל שנפרדנו ונגמר ואני לא אצתרך להיות בעדיפות שניה כל החיים ובהרגשה לא מפסיק חשובה. ותמיד להיות בהרגשה רעה.
הבחור מפגר הוא לא הבין מה יש לו ביידים,ועם כל הפחד בשנה הראשונה כן הרגשתי הכי חשובה ושאני אוכל ורוצה להיות איתו לא משנה מה נעבור,אבל הוא הרס את כל הביטחון שהיה לי בו...וגמר את הקשר בינינו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי - תגובה
ד''ר אילן נילמן06/03/2011שלום
נשמע שאת כעוסה ולא רק מבולבלת. בעצם לא לגמרי ברור לי מה את שואלת: מצד אחד את כותבת כאילו ברור לך לגמרי שהיה נכון לסיים את הקשר ומצד שני יש תהייה ושאלה אחרת אני לא מבין מדוע את פונה.
יתכן והקשר הזה לא היה מצליח אינני יודע. אני מציע לך לחשוב על כמה דברים שעולים מתוך מה שאת כותבת. האם העובדה שבן זוגך לשעבר רוצה לראות את החברים שלו זה אומר שאת לא חשובה לו או שמא משהו בך לא מספיק בטוח להרגיש שהוא שלך גם אם חבריו חשובים לו?
כמו כן לגבי בחירת המקצוע שלו: נכון להיות רופא זה מאוד קשה, זה מקצוע דרשני וכן הלאה אבל האם זה אומר שהוא צריך לוותר על רצון שלו כי את חושבת אחרת? נדמה שרצוי שתבדקי בינך לבין עצמך את הביטחון שלך ואת היכולת לסמוך על בן הזוג. נדמה שמבחינתך בן זוג מוכיח את אהבתו כשהוא מתיישר על פי הרצונות והתפיסות שלך.
בברכה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)