מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תגיבו!אני02/03/2011
משהו שמאוד מעצבן בפורומים בזמן האחרון שאין תגובות!
אני אודה מאוד להתייחסות ולא רק ללשלוח לעזרה חיצונית
אני במצב נורא ,לא יודעת מה קדם למה
אבל פרידה כואבת מבן זוג רציני מאוד
חברים טובים לא בארץ
הרגשת בדידות מסויימת
לא משקיעה כמו שאמורה בלימודים ,ספק בבחירת המקצוע
עובדת אבל חושבת לעזוב ולמצוא משהו אחר ,סימן שאלה אם אמצא
אין רצון לדברים שיודעת שאוהבת כי הם נעשים לבד ואז מרגישה עוד יותר בודדה.
מה אפשר לעשות איך וכיצד? האם להתפטר מהעבודה שמעמיסה עליי
ואולי לא לעבוד?... האם להמשיך לנסות ליצור קשרים וליזום או להשקיע בעיקר בעבודה
ובזמניפ חופשיים שהחברים יתאמצו...
אננורא מבולבלת ומתוסכלת...
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצאי לבלות
mosha08/08/2011את סגורה רואה עבודה וביית
לדעתי צאי לחו"ל לטיול כיפי רצוי מאורגן צמצאי חברים חדשים תהני מהמעט שיכולה להרשות לעצמך...בקיצור תשתחררי ציצו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייייי
אלירן10/05/2011בתגובה להודעה שלך..........אם בא לך לדבר או משהו השארתי שם את המייל...בכייף...ביי בינתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלירן
אני20/05/2011לא מצאתי את ההודעה
תכתוב שוב בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)