בעיה עם חברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המייל שלי הוא

שלומי
    25/03/2011

המייל שלי הוא [email protected]
    זה גם המסנג'ר שלי במקרה ויש לך גם..
    שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם חברים
    שלומי
    11/03/2011

שלום למומחים,
    יש לי בעיה והיא כזאת:
    לפני מספר חודשים הצטרפתי לאוניברסיטה ללימודים לתואר ראשון בהנדסה.
    הגעתי לאוניברסיטה כאשר איני מכיר אף אחד משם.עם הזמן הכרתי שם כמה חברים חדשים כאשר החברים שאותם הכרתי היו כבר כקבוצה שתמיד נמצאת ביחד בלימודים וגם חברים טובים בינהם עוד לפני שהכירו אותי.עם הזמן ניסיתי להשתלב בינהם כי אלה הם אנשים שחשבתי שהם ימצאו חן בעיניי ויהיה לי כיף להעביר איתם את הזמן והשיעורים בלימודים.אך ככל שעבר הזמן אני מרגיש שאני באיזה שהוא מקום "בסוף הטור" שלהם כלומר האדם הכי פחות חשוב בחבר'ה.לדוגמא כאשר הם הולכים לאיזה שהוא מקום אף אחד לא קורא לי ויש מקרים לדוגמא בהם הם יושבים במקום שהוא שונה משלי ופתאום בסוף השיעור אני מגלה שהם כבר יצאו מהכיתה לפני הזמן ואני נותר לבד.או דוגמא אחרת כאשר הם מגיעים לפני לכיתה הם שומרים לעצמם מקום אך לי לא כמובן שלא המקום חשוב לי אלא ההרגשה שאת פחות חשוב או לדוגמא אם מישהו מהם ירצה לעשות משהו הם לא ישאירו אותו לבד אך אם אני ארצה לעשות משהו שלא מתאים להם לא יהיה להם בעיה להשאיר אותי לבד לעשות אותו.
    כמובן שאני לא במקום שאני מתחרה עם מישהו או מנסה להיות חשוב יותר ממישהו אחר אלא רק מעוניין להרגיש כחלק ולא כמישהו נגרר אחריהם שתמיד צריך לחפש איפה הם כדי לדבר איתם או לשבת איתם.
    ופה מגיעה ההתלבטות שלי ובה הייתי רוצה את עצתכם האם אתם מציעים לי פשוט להתרחק מהחברים האלה ולא להיות איתם בתקשורת יותר מידי מקסימום שלום שלום ואפילו להיות לבדי תקופה(משהו שכמובן יהיה לי קשה כי זאת הרגשה נוראית להרגיש לבד במיוחד במקום בו יש הרבה צעירים ואוירה טובה) שבה אולי אני אכיר חברים חדשים למרות שגם ככה קצת קשה לי להתחבר לאנשים או שעדיף לי למנוע מעצמי את המצב שבו אני אהיה לבד ואהיה איתם למרות ההרגשה הלא נעימה שאתה לא מישהו מהחברים ממש אלה משהו בצד ולא כל כך חשוב.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם חברים

הוספת תגובה

• היי שלומי

אני
    21/03/2011

היי אני גם סטודנטית שנה א'
    אני מבינה מאוד ומקרוב את ההרגשה של להרגיש בצד
    כמו שאמרו לי בעיקר חברה קרובה,מאוד יכול להיות שזה בראש שלך..
    מה עם חברים אחרים? מכרים קרבה ב"חברים מהבית"?
    ואם אתה מרגיש שהחבר'ה בלימודים שמים אותך בצד עדיף להתרחק
    אני גם ממש לא מהאנשים שמתלברים לחבורה של אנשים
    אז לפעמים תהיה לבד, אבל ככה אולי תראה שהם מתקרבים אליך,או שיצא לך להכיר
    אנשים אחרים מהלימודים וזו אולי תהייה חברות או לפחות הכרות יותר טובה (:

אני כמו שכתבתי גם מרגישה לפעמים לבד, ולוקח לי זמן להתקרב לאנשים ,אני בעיקר אוהבת חברויות או ידודיות אישיות, ועל-אף זה זכיתי והתחברתי עם שתי בחורות כל אחת בנפרד שהפכו להיות חברות שלי.

ומשפט יםה -עדיף חבר אחד טוב מאשר הרבה רחוקים

מקווה שעזרתי, (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני

שלומי
    21/03/2011

אין לי יותר מידי מה להגיד לך חוץ מזה שאת בחורה ממש מקסימה
    ושאיך אומרים "כל מילה בסלע" ואני יכול להגיד לך שמה שאמרת טוב יותר
    מכל עצה של כל מומחה אחר.
    אם תרצי אשמח לדבר איתך מחוץ לפורום הזה בקטע של לשתף ולדבר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אני
    22/03/2011

אני אשמח לדבר איתך
    השם שלי קצת נדיר (: אז אשמח
    אם תתן את כתובת המייל שלך, ומשם נעבור לטלפון -אתה יודע דרך יותר
    אממ..אנושית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיר את ההרגשה

דודסם
    10/04/2011

מי הם בשבילך? סתם עוברי אורח, סתם חברים , חברים טובים ,אנשים בעלי משמעות מבחינתך? למ הלך להיות מוטרד בגללם עזוב אותך שטויות גבר יש הרבה אנשים בעולם, ובד"כ מי משגיע בקבוצות ועם כל החברה הוא סוג של נגררת חברתית וקשה לו להפתח לעולם (מבינים את זה כשמטיילים בעולם..) ככה שנראה שהבעייה אצלם לא אצלך, אתה יש לך את העיניינים שלך והם שיעשו מה בראש שלהם , מבין?? אני די מזדהה איתך כי אני גם חושב על כך לא קצת .. ואין מה להגיד, בסוף כשאתה מרים את הראש ומסתכךל לצדדים אתה מבין שהריכוז בבעיה שמטרידה אותך בגלל מה שקורה נבעה בגלל המחשבה שאתה עושה משהו לא בסדר ומבין שהעולם גדול ומעניין מכדי שנתרכז בכמה חברה סגורים שנהנים מהבועה הריגעית שלהםם.. חופשי אחי.. זה לגמרי לבד!! (אבל לא תמיד מרגיש בסדר) אתה הבוס תבחר את האנשים שלך אל תחכה שהם יבחרו אותך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו