מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעיצה בדחיפות!!א16/03/2011
שלום שמי א' ונשואה 5 שנים אמא לשני ילדים והסיפור שלי הוא כזה..
אתמול בשעות הערב בזמן שאני ובעלי היינו במיטה נשמע צלצול בדלת. בעלי פתח ושמעתי שאותו אדם מעוניין לדבר איתי ורק איתי. כולי רעדתי ופחדתי נורא מאופן הדיבור ומהטונים הגבוהים. ניגשתי לסלון והבחור אמר לי שבעלי שולח לאישתו בערך כל יומיים אס אם אסים של "בוקר טוב" "יש מצב?" מה קורה?" רצוי לציין שאישתו למדה עם בעלי במכינה לפני כשנה כך שאין מצב שההודעות הן בעינייני לימודים. הבחור אף דאג להראות לי את ההודעות ואת תאריך כתיבתן ואיים על בעלי בקול שאם יקרה עוד "מצב" הוא לא אחראי למעשיו. פחדתי ממש ולא ידעתי מה לעשות.ביקשתי מהבחור לצאת מהבית ולאחר שהרגעתי את ילדיי שהתעוררו מהצעקות ישבנו ודיברנו.אני חייבת לציין שקרה מקרה דומה בעבר (כשהייתי בהריון בילד השני)שצלצל הפלאפון של בעלי ב12:00 בלילה והייתה על הקו משהי מעברו שהוא היה נוהג להתכתב איתה ולהרגיע אותה כשנפרדה מחבר וכבר אז הבנתי שיש בעייה , משבר, ולפי דברי בעלי לא היה בינהם כלום והוא רק מתכתב איתה ובעיניי זה היה חמור ואמרתי לו את זה . הוא מחק אותה מהרשימה והבטיח שלא יהיה בקשר. מאוד האמנתי לו.
שנתיים עברו מאז אותו הסיפור עד לאתמול.בכיתי המון בעלי הצטער מאוד ואמר שהוא כנראה מכור לכל ההתכתבויות האלה של האס אם אסים, פייסבוק וכו .אני חסרת אונים איני מעוניינת לפרק את החבילה וגם בעלי לא אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני וחוץ מזה הייחסים ביננו תמיד היו מודל לחיקוי בעיני רבים. בסוף הערב המתיש בעלי ניתק עצמו מהפייסבוק והבטיח לי שנחפש טיפול מתאים. ועוד בפעם הבאה איימתי עליו שאני מערבת את הוריו ומשפחתי ולא נשארת בבית הוא הבטיח מעומקי ליבו שזה לא יקרה . השאלה שלי היא האם נהגתי בסדר?מה אני אמורה לעשות במצב הזה? איזה טיפול מתאים במצב שכזה? אני ממש עובדת עצות.. תודה מראש א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעיצה בדחיפות!! - תגובה
ד''ר אילן נילמן20/03/2011שלום רב
עולה מדברייך שבעלך נמשך לקשרים נוספים מחוץ לנישואין בין אם אלה קשרים תמימים ובין אם לא. אני יכול להבין את התחושות הקשות שלך ובעקבותיהן האזהרו שתפני למשפחה. עם כל זה שבעלך הבטיח, נדמה לי שהקוש ביניכם לא דובר כלל: מה דוחף אותו ליצור קשר בחוץ, האם הקשר בינכן מספק או לא ועוד. הרושם שקורה ביניכם משהו שאיננו מדובר ואיננו מעובד. אני מציע שתנסו לבר ביניכם מה קורה ולא להסתפק בהטחות ואיומים שלא יורדים לשורש הבעיה. במידה וזה לא יצלח אתם יכולים לפנות לטיפול זוגי.
בהצלחה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)