מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסט טראומה לאחר פרידה מבן זוגשירה23/04/2011
היי,
אני בת 38, ולפני 5 חודשים חוייתי נטישה- בן זוגי החליט לפרק את הקשר ללא הסברים וללא כל נימוק
החוויה היתה טראומטית וקשה מנשוא מבחינה רגישית- היו בה תדהמה, חוסר וודאות, חדרה קיומית, עצב תהומי ותחושת כשלון קשה.
מאז אני לא מפסיקה :
1. לחלום סיוטים על האקס
2. יש לי מחשבות טורדניות כל שעות היום
3 אני נמנעת מכל מה שמזכיר לי את בן הזוג- אנשים , הרגלי חיים, מקומות בילוי ועוד..
4. אני לא מצליחה לייצר מחשבות על עתיד אלא רק על העבר
ברצוני לדעת , האם מצב כזה חולף מעצמו, או שעלי לעשות דבר מה מכוון
אני חווה אייכות חיים ירודה, ובעיקר פחד לצאת לרחוב ולמקומות שנהגנו לבלות בהם ולשהות בהם.
בברכה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסט טראומה לאחר פרידה מבן זוג - תגובה
ענת תנעמי-שפרינצק26/04/2011שירה שלום רב.
מתיאורך נראה כי תגובתך תואמת למצב שאת נמצאת בו כרגע. מניסיוני המקצועי אני יכולה להמליץ לך לפנות לייעוץ על מנת לברר מה קרה במערכת היחסים הזו, כך שלא הרגשת את הפרידה הקרבה (ללא האשמה, כמובן) וזה נושא עדין ורגיש. אני לא יודעת פרטים על מערכות קודמות אך אני מניחה שאת מעוניינת בקשר קבוע, יציב וממושך עם בן זוג מתאים ואולי כרגע את מטילה ספק באפשרות הזו בעתיד הקרוב. חשוב שתצאי לא בפוסט טראומה מהמצב אלא מבינה יותר וקשובה לעצמך!
הרבה בהצלחה בהמשך,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)