אובדן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן
    מריאן
    06/05/2011

ב-10/2010 התגדשתי אחרי 25 שנות נישואים הילדים נשארו אצלו (הוא נשאר לגור בבית)3 ילדים הקטנה בת 15 , ב12/10 הכרתי מישהו דרך האינטרנט עד לאמצע אפריל הכל היה בסדר, ואז הרגשתי שהוא מתחיל להתרחק , הוא עזר לי כצת לצאת מהעצבות והדכאון,פניתי אליו ברעיון שאם הוא רוצה שנםרד שיגיד הוא הגיב שהוא לא רוצה להכאיב לי , ושאם היה רוצה שנפרד היה אומר לי .מעולם הוא לא אמר שהוא אוהב אותי למרות שאמרתי לו אין ספור פעמים, כרגע אני מתגוררת אצל אבי, עורך הדין לעינין הגרושין אכזב אותי וכרגע אני צריכה למצוא עו"ד אחר למימוש הסכם הגרושין.
    אין לי חברות , גם החברות 2-3 שהיו לי נתקו איתי קשר
    בקיצור הכל סוגר עלי אין לי נחמה בכלום אין לי קשרים עם אנשים אני מוצאת את עצמי בוהה, בוכה שום דבר לא מצליח לי ,זקוקה לעזרה, עצה ואין לי שום יד מושטת לא אחים לא אחיות לא מכרים בודדה עם עצמי ,למרות שאני נאה מאוד, לא טפשה אני מצליחה להרוס הכל,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדן

הוספת תגובה

• אובדן - תגובה

ד''ר אילן נילמן
    17/05/2011

שלום מריאן

את מתארת מצב קשה ועצוב שאת מוצאת עצמך בודדה וללא תמיכה. מן המייל שלך קשה להבין מה התרחש שהביא לפרידות הקשות והמכאיבות. יתכן וכדאי לפנות לטיפול אישי להבין יותר לעומק את הסיבות שגרמו למצב בו את מצויה כיום.

בברכה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו