פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    אני
    19/05/2011

היי אני קצת מבולבלת לגבי איזה נושא ורציתי לקבל דעה של מומחים.
    הכרתי לפני כמה חודשים בחור שממש התאהבתי בו ממבט ראשון-ישר התחלנו לצאת והכל היה טוב ויפה וממש כולם אמרו שאנחנו זוג מושלם וכבר בחודש ה-1 הוא הכיר אותי לכל משפחתו והרגשתי שהוא היה ממש רציני לגבי,ופתאום כשהיינו כמעט חודשיים ביחד הוא זרק אותי בגלל ויכוח טיפשי בטלפון מסיבות ש"אין לו זמן וכח ליחסים,ושהוא לא אוהב כשאוהבים אותו כי זה מחליש אותו וכל מיני שטויות כאלה..."
    ממש הכאיבה לי הפרידה,עד שבסוף חזרנו אבל היחסים כבר לא היו כמו פעם ולא היה שום תשומת לב ממנו ושום כלום שבסוף נפרדתי ממנו..
    עכשיו אני מנסה לשכוח ממנו ולצאת עם אנשים,כמו כן שכבתי פעם אחת עם מישהו כבר מאז שניפרדנו,אבל המחשבות עליו לא עוזבות ואני מרגישה שאני משתגעת.
    *מה אפשר לעשות בשביל לשכוח ממנו לגמריי,או להחזיר אותו בחזרה כי אני באמת לא יודעת מה יותר טוב.
    אף פעם לא היה לי ממש חיבור כזה עם אף גבר בחיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה

אני
    19/05/2011

להוסיף כי מאוד מדכא אותי המצב הזה שאני גם לא מצליחה להמשיך הלאה לגמרי וגם יודעת שהוא לא רוצה אותי בחזרה.-אני בדיכאון טוטאלי
    בחיים לא היה לי מצב כזה למרות שאני בת 21 והיו לי 2 יחסים רציניים(שנתיים כל אחד) ויש לי ניסיון בקשר ויחסים.
    האם כדאי ללכת לפסיכולוג לפני שאני אשתגע מרוב דיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה - תגובה

ד''ר אילן נילמן
    24/05/2011

שלום רב

נדמה לי שאת מתארת תגובה אופיינית לפרידה מקשר שחשבת שמיטיב איתך. התגובה לפרידה ממישהו אהוב גוררת אחריה תחושות דכדוך עצב ובדידות. נראה לי שאת מנסה בכוח לגרש תחושות שדורשות את זמן השהייה שלהן בתוכך. הן דורשות עיבוד שיאפשר לך להיפרד מן הקשר שהיה ושיפנה אותך לקשר הבא.
    באשר לפנייה לטיפול: אם חשוב לך להבין מה קרה לך בתוך הקשר ומה קרה לך בעקבות הפרידה אז בוודאי שטיפול בהחלט יכול לתרום לנושא זה ומעבר לו.

בברכה

אילן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדוקטור

אני
    19/06/2011

עבר כבר חודש מאז שמשמתי לך את מה שעובר עלי ומאז הדבר היחיד שהשתנה לגבי זה שהכל ניהייה יותר גרוע..אני בדיכאון עוד יותר עמוק עד עכשיו,ולא מצליחה להמשיך הלאה..כל הזמן מחפשת אותו ברחוב ומרגישה כאילו שהטילו עלי כישוף...לציין כי הדיכאון ברובו לא נובע מזה שנפרדנו אלה יותר מזה שנמאס לי כבר מעצמי..מהדיכאון ללא סיבה,מזה שאני עדיין בוכה בלילות ומזה שכל מה שאני עושה כל היום זה להיזכר במה שהייה כשהיינו ביחד ולנסות למצוא בו חסרונות בשביל להתמקד עליהם...ניסיתי בעבר לדבר איתו על מה שקרה בינינו אבל הוא לא רוצה לשמוע וישר מנתק,ומתנהג כמו גבר פגוע שאני אפילו לא יודעת ממה...בקיצור נמאס לי כבר מעצמי.אני לא יודעת מה לעשות..מחקתי אותו מהנייד כבר ואני לא בקשר איתו,למרות שהוא התקשר אתמול לשאול סתם לשלומי אחרי שלא התקשר חודשיים.תעזרו לי לפני שאני אעשה איזה שטות כי אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו