פרידה מגבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מגבר נשוי
    סיגל
    09/06/2011

שלום,הייתי בקשר כשנה וחצי עם בחור נשוי,אני רווקה בת 36 עוד מעט,במשך כל התקופה מן הסתם לא הייתי מרוצה מהיחס והוא גם שיגע אותי עם כל מיני אימרות מרומזות שהוא יהיה איתי בסוף אך לא קרה כלום,ניסיתי להיפרד ממנו המון פעמים ללא הצלחה,לא הצלחתי להשתלט על רגשותיי ,בסוף זה קרה והחלטנו להיפרד ,עצוב לי מאוד ,אני בלחץ מהגיל,בלחץ מהכל,לא יודעת איך קמים עכשיו וממשיכים הלאה,איך יוצאים מהפלונטר הזה..כל היום אני חושבת עליו אך הפעם איתנה בדעתי לא להישבר,מבחינתי הקשר מת שייך לעבר,אך איך ממשיכים הלאה,איך משפרים את ההרגשה הנוראית הזו... עצבות ,נואשות ,פסימיות,אין לי חשק לעשות כלום ,פחד מלהיות לבד,לא למצוא בן זוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מגבר נשוי

הוספת תגובה

• פרידה מגבר נשוי - תגובה

אורית צוקר
    18/07/2011

כשדלת אחת נסגרת דלת אחרת נפתחת! ואולי הפרידה הזו היא ההזדמנות להכיר גבר פנוי באמת? בכל פרידה יש עצב זה הכי טבעי שיכול להיות וזה עובר.העצב עוזר לנו בתהליך של להשאיר את העבר מאחור.שימי את מה שהיה כזכרון מתוק על לוח ליבך והמשיכי לצעוד בחיוך רחב בדרך לעבר מה שאת רוצה באמת. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו