מבואסת ומוטרדת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבואסת ומוטרדת...
    אני
    12/06/2011

אני בת 24,סטודנטית...ואני עובדת שננתיים וחצי במקום עבודה שדיי נוח ומתאים לי ממש ליד הבית...זה מסתדר לי עם הלימודים....
    אבל חלפו להן שנתיים וחצי וזה מקום שבוודאי לא ארצה להיות כל חיי אבל הוא נוח,ונותן ביטחון במיוחד לתקופה שבה אני סטדנטית...
    אבל אני מרגישה שכל הזמן הכל כל כך משתנה שם במיוחד לאחרונה מבחינת אנשים שעובדים ,מבחינת ההנהלה..ונימאס לי לא כיף לי אני מרגישה גם שהחליפו את ההנהלה ומיציתי למרות שדווקא הם רוצים לקדם אותי עכשיו עוד יותר,אבל אני כבר לא כזה חושבת שזה מתאים לי...ומתלהבת מהעניין תכלס....ואני לא יודעת מה לעשות עבודה זה מקום שמאוד חשוב לי...אני יודעת שמבחינה כלכלית אם לא אעבוד חודש לדוגמא ההורים שלי לא ישאירו אותי לבד בחיים...הם יתמכו אבל אני לא אוהבת..ובנתיים אני ממשיכה שם,אנשים לאחרונה סתם כך שואלים אותי מה עובר עלי שאני שונה...וזה גם מלחיץ איך שמים לב מה עד כדי כך?!?!!?בתוכי אני יודעת שמיציתי תחושה כזאת חזקה...ושאני מקנאת באלה שעזבו והשתחררו מישם והם באים לבקר אצלנו לפעמים בחיוך של כיף לי אני ציפור !!!משוחררים!!!בתוכי אני יודעת שארגיש טוב שסוף סוף אני לא שם,שהתקדמתי ועפתי מישם...שאדע שיש לי ריגוש!!!!!!!!!לחפש משו אחר,להתנתק מישם אבל אני מפחדת..הפחד מניע אותי...מה יהיה איתי?אהיה בבית,מה יהיה?!
    אני ממש מתוסכלת....איזה מצבים לפעמיםהחיים לוקחים אותנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבואסת ומוטרדת...

הוספת תגובה

• מבואסת ומוטרדת... - תגובה

אורית צוקר
    18/07/2011

כן,הכל משתנה כל הזמן ונשמע שגם את משתנה ורוצה דברים חדשים וזה נהדר.נשמע כרגע מדברייך כי הפחד מהחדש והלא מוכר הוא שנותן את הטון,המוכר והנוח תמיד מזמינים אותנו להצמד אליהם כי לשם הפחד לא נכנס,זהו אזור ידוע. נשמע כי את מודעת לכך ומודעת גם לקול הפנימי שרוצה אחרת.תתחברי לתחושה החזקה שנמצאת שם ובעזרתה תעברי דרך הפחד.ההחלטות הנכונות יגיעו כשהפחד יהיה רק פחד ולא מנהל. בחירה בנוחיות ובבטוח גם היא בחירה בעלת ערך, אך לא בגלל פחד,אלא מתוך בחירה.
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו