פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה היאלרונית באף
    ליאת
    06/06/2014

היי דר יש לי שאלה חשובה ..עברתי ניתוח אף לפני מס שנים ולפני כמס חודשים הייתי בטיפול פנים אצל קוסמטיקאית וכתוצאה מכך העור פנים נהיה דק יותר והופיע לי מין בלוטה באף כמו סחוס הלכתי לרופא א.א.ג מוכר והוא הציע לי להזריק חומצה היאלרונית לטשטש את זה..הסכמתי ואני ממש ממש לא מרוצה האף שלי נראה נפוח ומורם והמראה ממש לא יפה..חיכיתי חודשיים זה לא מיטשטש..הבנתי שיש חומר שממיס את החומצה רציתי לדעת האם החומר הזה ממיס גם את החומצה הטבעית שיש בעור? ואם זה בטוח לשימוש או שנשארים סימנים?? אודה לך אם תחזיר לי תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה היאלרונית באף

הוספת תגובה

• חומצה היאלרונית באף - תגובה

ד"ר רון יניב
    06/06/2014

לליאת שלום
    צר לי לשמוע שהניתוח והתיקון לא עלו יפה.
    ראשית לגבי הבליטה בעור, מעבר לבדיקת הקוסמטיקאית ורופא א א ג ,
    הייתי ממליץ להיבדק אצל רופא עור מומחה לוודא שאין מדובר בגידול של העור.
    הפנים בכלל והאף בפרט הם המקומות הנפוצים ביותר לגידולי -עור, עקב החשיפה לשמש.
    לגבי עיצוב האף בחומרי-מילוי, זו התווייה לא-רשומה, למיטב ידיעתי , ולכן אני נמנע ממנה. יש רופאים שנוהגים כך ויש להם ניסיון בתחום.
    לגבי ההמסה של חומר ההזרקה-כפי שכתבנו כאן בעבר, ישנו חומר להמסת החומצה ההיאלורונית , הסיכון העיקרי בשימוש בו הוא תגובה אלרגית.
    המסת החומצה הטבעית בגוף היא לסרת משמעות.
    מכל מקום החומצה שהוזרקה מפורקת בגוף באופ טיבעי תוך מספר חודשים עד שנה.
    בהצלחה
    ד״ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר יניב רון
    מורן
    28/05/2014

שלום לך דר

אני מפנה את השאלה אלייך כיוון שאני מתכוונת לקבוע אצלך פגישה, וברצוני כמה שאלות פשוטות לפני שאני עושה זאת.

הדבר החשוב ביותר- אני מעוניינת לעשות פילינג, בגיל ההתבגרות סבלתי מפצעים, ועכשיו (גיל 30) יש לי הרבה חורים קטנים מהעיניים ומטה.
    כמה שאלות-
    1. האם ניתן לעשות פילינג רק בחלקים בסויימים בפנים ולא בכולו?
    2. יש לי עור מאוד מאוד רגיש, האם זה עלול להפריע?

ושאלה לגבי בוטוקס
    אין לי קמטים, אך קראתי שמומלץ לעשות בוטוקס כשהקמטים בשלב לידתם, האם זה נכון?
    האם כדי לי לעבור כמה הזרקות קטנות?

אשמח מאוד לתשובה
    תודה רבה והמשך שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר יניב רון

הוספת תגובה

• שאלה לדר יניב רון - תגובה

ד"ר רון יניב
    28/05/2014

למורן שלום
    א פילינג
    א 1 -אם שיטחי - ניתן לעשות רק בחלק מהפנים
    א 2 - עור רגיש - עלול להיות בעייתי יותר-
    - לכן בכל ובפרט - ייתכן שעדיף לדחות לחורף
    ב בוטוקס
    ב 1 בוטוקס אכן טיפול מונע!
    מומלץ להתחיל בשנות ה-30 טרם יצירת קמט קבוע
    ב 2 המינון נקבע לפי אזור הפנים

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרונות לשקע בין הגבות
    טל
    27/05/2014

אילו פתרונות קבועים קיימים לשקע שנוצר מהתכנסות פנימה של עור בצד אחד באזור שבין הגבות (לא מדובר בקמטי הבעה/גיל, אלא אובדן נפח)?
    האם ניתן להזריק שומן עצמי למילוי השקע שנוצר בין הגבות?
    אם כן, מהו טווח המחירים המקובל לאזור זה?
    קראתי לגבי משך הזמן שמחזיקה הזרקת שומן ובכל מקום מופיע מס' אחר: 1, 2-3, 5, +10 שנים. כמה שנים בממוצע זה מחזיק לאחר מספר טיפולים, עפ"י נסיונך?

לקביעת תור
    סגירה
    פתרונות לשקע בין הגבות

הוספת תגובה

• פתרונות לשקע בין הגבות - תגובה

ד"ר רון יניב
    27/05/2014

לטל שלום
    קמטי הבעה בין הגבות "קמטי -זעף" frown
    יכולים להפוך לקמטים קבועים - אני מניח שזו כוונתך.
    טיפול הבחירה באזור זה הוא בבוטוקס להרפיית השרירים הגורמים להיווצרות הקמט.
    כאשר הקמט קבוע -יש לשקול מילוי בזהירות מכיוון שבאזור זה- בניגוד לחלק התחתון של הפנים- יש יותר שכיחות של סיבוכים, הנובעים מפגיעה בכלי-דם.
    אין לי ניסיון בהזרקת-שומן , אני עובד אך ורק עם חומצה היאלורונית, מכיוון שהבטיחות היא נר לרגלי. אכן יש דיווחים שונים לגבי משך הזמן שהשומן מחזיק.
    לדעתי האמת יותר בטווח הנמוך...
    יש לקחת בחשבון שהזרקת שומן כרוכה בשאיבת שומן מחלק אחר בגוף, שזו פרוצדורה כירורגית לכל דבר המתבצעת בחדר- ניתוח סטירילי.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב חומרי מילוי קמטים
    שרית
    19/05/2014

רציתי לדעת אם עשיתי מילוי קמטים בצידי האף בסוג חומצה הילארונית סטילאג' ואח"כ רוצה להוסיף /לתקן בחומצה היאלורונית אחרת של חברת אנטאיס, האם יש בעיה בשילוב. האם צריך לחכות קצת זמן?

לקביעת תור
    סגירה
    שילוב חומרי מילוי קמטים

הוספת תגובה

• שילוב חומרי מילוי קמטים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    20/05/2014

שלום שרית.
    2 החברות שאת מזכירה בשאלתך הן חברות עם מוצרים מעולים ולא ניראה לי שתהיה בעיה בשילוב הטיפול בתכשירים מ 2 החברות.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס
    נטלי
    19/05/2014

שלום רב,
    לפני כשנה ביקשתי להזריק בוטוקס לקמטים שבצידי העיניים ולקמט הזעף שבין העיניים. הרופא אליו פניתי המליץ על "בוטוקס מלא" כדי ליצור מראה יותר הרמוני. הסכמתי והוא הזריק לי מלבד בנקודות אלה גם במצח, בחלק שמעל הגבות ובחלק הקרוב לקרקפת.
    כתוצאה מההזרקה הגבות עלו גבוה מידי. זה לא בלט 100% מהזמן, אלא היו רגעים במהלך היממה שהגבות, בעיקר הימנית, נתקעו/נתפסו למעלה. זה קרה גם בשעות של עייפות שאז הגבות היו מתרוממות ונתקעות למעלה לזמן ממושך.
    כעבור חצי שנה, כשפגה ההשפעה, פניתי לרופאה אחרת וביקשתי להזריק רק איפה שמפריע לי - בצידי העיניים ובקמט הזעף. סיפרתי לה על ההזרקה הקודמת והבהרתי שאני מאוד לא רוצה את המראה של הגבות המורמות. הרופאה טענה שההזרקה לקמט הזעף שבין העיניים היא זו שגורמת להרמת הגבות, ולא ההזרקות במצח, ושעלי לבחור, או להישאר עם קמט הזעף או שהגבות יעלו. בסופו של דבר ביצעתי הזרקה רק בצידי העיניים.
    קמט הזעף מאוד מפריע לי וברצוני לדעת האם מה שאמרה הרופאה נכון. האם ההזרקה במקום זה היא אכן זו שגורמת לגבות להתרומם.
    רוב תודות,
    נטלי

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס

הוספת תגובה

• הרמת גבות לא רצויה לאחר בוטוקס

ד``ר דן וינברג
    20/05/2014

שלום נטאלי
    מתאורך עולה שדווקא ההזרקה למצח היא שגרמה להרמה הלא טבעית של הגבה שלך ולא הטיפול בקמטי הזעף. נכון שטיפול משולב במצח ובקמטי הזעף משיג בד'כ תוצאות אסתטיות טובות יותר מאשר טיפול בקמטי הזעף בלבד. הייתי ממליץ לך על שילוב של טיפול בקמטי הזעף וטיפול גבוה מהרגיל במצח כדי למנוע את מה שקרה לך בטיפול הקודם מחד והשגת אפקט אסטתי מירבי מאידך.בכל מקרה יש לחזור אל הרופא לביקורת לאחר שבועיים לבדיקה ותקון בהתאם לצורך ללא תשלום נוסף.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בחוטי מזו
    לינדה
    14/05/2014

האם שיטה זו עשויה להיות רלוונטית גם לבנות ה-60 פלוס ללא נפילת פנים משמעותית? אילו הסתייגויות שי לכם משיטה זו לעומת מילוי רגיל של קמטים?

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים בחוטי מזו

הוספת תגובה

• החלקת קמטים בחוטים נספגים.

ד``ר דן וינברג
    14/05/2014

שלום לינדה.
    שיטת הכנסת החוטים הנספגים בהחלט מתאימה גם לנשים בגיל שהזכרת המעונינות בהרמת הפנים במידה קלה ובעיקר החלקת העור במקומות שונים בפנים ובצוואר. בשיטה זו מוכנסים לעור חוטים העשויים מPDS-חומר נספג המוכר ברפואה כחוט כירורגי מזה עשרות שנים-בשיטה חדשה:מוכנסת לעור מחט דקיקה בה החוט מושחל מראש עוד בייצור ונשאר בעור עם הוצאתה מהעור.כמובן שכל מטופלת צריכה להבדק קודם עי' רופא המנוסה בשיטה זו כדי לקבוע אם היא מתאימה לשיטה זו.החוט נשאר בריקמה כ 8 חודשים והשפעתו נמשכת יותר משנה בשל הרקמה התגובתית שהוא יוצר סביבו.שיטה זו בדרך כלל משולבת עם מילוי קמטים ובוטוקס להשגת תוצאות מיטביות.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בצידי האף ומרחוו"ד שניה
    רונית
    02/05/2014

ברצוני לבצע מילוי בצידי האף ע"י חומצה הילרונית. ביעוץ אצל רופא אחד הומלץ על מילוי מתחת לעצמות הלחי מזרק xL לכל צד ץ ובנוסף וחצי מזרק M לקמט לכל צד . הוסבר לי שהזרקה ללחיים מעלה אותם כלפי מעלה ומטשטשת את הקמט.
    בחוו"ד השנייה אצל רופא אחר לא הומלץ על הזרקה ללחיים אלא בחלק התחתון של בקמט לכיוון השפתיים ובקמט המריונטה. וזה עם חצי מזרק L לכל צד וחצי מזרק S לכל צד למריונטה. שני הרופאים משתמשים ב STYLAGE
    שאלתי היא כיצד עלי להחליט על מיקום ההזרקה? האם הזרקה ללחיים תשנה מאד את מראה הפנים? והשניה היא עדינה יותר?
    אני ממש מבולבלת וחוששת ממראה חדש ומפוסל. אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בצידי האף ומרחוו"ד שניה - תגובה

ד"ר רון יניב
    02/05/2014

לרונית שלום
    יש גישות שונות
    אני נוטה לגישה השנייה
    אלא אם כן יש לך רצון להדגיש את עצמות -הלחיים
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהזרקת בוטוקס לשלפוחית שתן
    דוד
    28/04/2014

שלום דוקטור, נמצאתי מתאים לטיפול בהזרקת בוטוקס לשלפוחית השתן. ונוכחתי לגלות שיש סיכוי קלוש אך קיים שההזרקה חודרת למחזור הדם וגורמת לתופעות לוואי כמו תופעות לוואי של הרעלת בוטוקס. הייתי מעוניין לשמוע את עצתך ולדעת האם קיימת התמודדות מספקת עם תופעות אלה. תודה מראש.

הוספת תגובה

• טיפול בהזרקת בוטוקס לשלפוחית שתן - תגובה

ד"ר רון יניב
    29/04/2014

לדוד שלום
    שאלתך אינה בתחום התמחותי
    יש להתייעץ עם אורולוג
    אולי עמיתי ד"ר וויינברג יוכל לסייע יותר בכך
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהזרקת בוטוקס לשלפוחית שתן - תגובה

ד"ר רון יניב
    29/04/2014

לדוד שלום
    שאלתך אינה בתחום התמחותי
    יש להתייעץ עם אורולוג
    אולי עמיתי ד"ר וויינברג יוכל לסייע יותר בכך
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת בוטוקס לשלפוחית שתן רגיזה

ד``ר דן וינברג
    29/04/2014

שלום דוד.
    הזרקת בוטוקס לכיס השתן היא טיפול חדשני בכיס שתן רגיז-OVERACTIVE BLADDER שאינו מגיב לטיפול תרופתי רגיל. האבחנה נעשית לפי האנמנזה ובדיקה אורודינמית.הפעולה נעשית בהרדמה כללית קלה בחדר ניתוח שכיבה דומה לשכיבה בכסא של רופא נשים ובה מוזרקים במחט מיוחדת דרך השופכה לרירית כיס השתן בכמה עשרות מיקומים בכל חלקי השלפוחית כ 10U בוטוקס בכל מיקום.(סהכ' 200-300U בוטוקס).הטיפול הוא יעיל מאד מחזיק מעמד מכמה חודשים עד שנה. הסיבוך שהזכרת נדיר ביותר ואין לקחתו בחשבון בשיקול האם לעשות טיפול זה.אני ממליץ לך לפנות למרפאות אורולוגיות המומחיות בטיפול זה.(בתי החולים וולפסון או רבין).
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה

דוד
    23/05/2014

ברצוני לחדד את השאלה ולשאול,מהו הניסיון שיש בארץ לטיפול זה
    והאם באמת קרה מקרה שטיפול בבוטוקוס הוביל להשלכות בלתי הפיכות.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האלרונידאז
    רותי
    22/04/2014

האם היאלרונידאז יכול לבטל מילוי כושל של חומר הנקרא הידרוקסיטייט של חברת לומינרה המבוסס על קלציום הידרוקסיאפטיט?

לקביעת תור
    סגירה
    האלרונידאז

הוספת תגובה

• האלרונידאז - תגובה

ד"ר רון יניב
    22/04/2014

לרותי שלום

היאלורונידאז- כשמו כן הוא
    מפרק חומצה היאלורונית
    לכן אינו מועיל כלל לקלציום הידרוקסיאפטיט
    אני אישית מעדיף לעבוד רק עם חומצה היאלורונית
    זהו חומר טבעי ומתפרק בגוף
    איני מוצא יתרון לאף חומר אחר
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס בצידי העיניים
    רותם
    17/04/2014

שלום,
    אני בת 26 ויש לי עיניים שהקצה החיצוני שלהם יורד למטה. זה גורם למראה עצוב ועייף למרות שאני ממש לא וזה מאוד מפריע לי.
    האם הזרקה של בוטוקס תעזור במקרה הזה? האם יש צורך בניתוח?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס בצידי העיניים

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס בעניים "נפולות" תגובה

ד``ר דן וינברג
    17/04/2014

שלום רותם.
    טיפול בבוטוקס בטכניקה מסוימת במצח ובצידי העניים יכול "להרים" מעט את צידי הגבה ובכך לתת אפקט מסוים של הרמת העין.אם מדובר בצניחה ממשית של העפעף או של צידי העין יש לשקול ניתוח פלסטי קטן לתקון הדבר.
    חג שמח
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להרמת צידי העין - תגובה

רותם
    17/04/2014

שלום דר. וינברג,
    מהו שמו של הניתוח הזה להרמת צידי העין? לא נתקלתי בזה, לרוב מופיעים רק ניתוחי עפעפיים לאנשים מבוגרים ולא של הבעיה ספציפית הזו.

תודה וחג שמח,
    רותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להרמת צידי העין - תגובה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    18/04/2014

שלום רותם.
    הפורום שלנו אינו עוסק בניתוחים פלסטים ואני אינני מומחה בתחום זה. הצעתי לך היא לפנות להתיעצות אצל מנתח פלסטי ולהתיעץ עימו לאפשרויות הניתוחיות לפתרון בעיתך ולברר איתו ועם עצמך האם את באמת נזקקת לנתוח כזה.
    שוב חג שמח
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות 8 חודשים - היאלורונית
    שירן
    10/04/2014

לפני 8 חודשים הוזרקה לי חומצה היאלורונית לשקעים מתחת לעיניים.
    כבר 8 חודשים אני מסתובבת עם נפיחות קטנה מתחת לשתי העיניים, כל אחד שואל אותי :מה יש לך בעיניים ? זה נראה מאוד מוזר ומגעיל ואני מצטערת שבכלל הסכמתי לעשות זאת.
    הרופא שעשה לי, טוען שזה הדבר הכי נפלא והכי יפה וזה שיפר לי את המראה מאוד.
    לדעתו לא צריך להזריק חומר מנטרל, כי חומר מנטרל גם כן עושה נפיחות ואדמומיות וההחלמה תהיה ארוכה ולא נעימה ולא כדאי לי להזריק חומר מנטרל.
    חייבת לציין שזה רופא מצוין, יש לו המון לקוחות מרוצים והוא בין הטובים בארץ.
    כרגע זה נראה כאילו הנפיחות גודלת עם הזמן.
    אמרו לי שהחומצה אמורה להחזיק מעמד כמעט שנה שלמה.
    השאלה שלי:
    כבר עברו 8 חודשים והנפיחות גוברת לאט לאט. הנפיחות לא יורדת.
    למה אחרי 8 חודשים של הזרקה - הנפיחות לא פוחתת ???
    זה לא אמור להיגמר לאט לאט?? למה אצלי המצב הוא אחר? למה אצלי זה מתגבר מיום ליום?
    מתי אני אראה שהחומצה נעלמת לגמרי??
    אין אפילו טיפת ירידה בחומצה. ככל שעוברים הימים זה נראה מתנפח יותר ויותר..
    למה אחרי 8 חודשים של הזרקה - הנפיחות לא פוחתת מיום ליום ???

הוספת תגובה

• נפיחות 8 חודשים - היאלורונית - תגובה

ד"ר רון יניב
    10/04/2014

שלום שירן
    צר לי לשמוע על כך
    מחד זהו אכן מהלך לא רגיל לאחר הזרקה.
    מאידך אכן הזרקת חומר המסה אינה עניין של מה בכך.
    את אומרת שהרופא מצויין, כדאי שתמשיכי מעקב אצלו,
    או רופא מומחה לרפואת עור אי פלסטיקה
    בברכה
    ד״ריניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות מתחת לעניים

מור
    22/03/2015

שירן צר לי על מה שקרה לך.
    גם אני עברתי הזרקה אצל רופא מאוד ידוע במרכז וגם לי כבר 3 חודשים יש נפיחות ושקיות מתחת לעניים וצבע כהה שהולכת וגוברת
    מיותר לציין איזה עוגמת נפש זה גרם לי.
    אני כמוך אובדת עצות איך ממשיכים מכאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות מתחת לעניים - תגובה

ד"ר רון יניב
    22/03/2015

תשובתי לעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בחומצה היליאורונית
    רויטל
    09/04/2014

שאלתי היא אם העיסוי יכול להיות מועיל גם אם עבר חודש וחצי מאז ההזרקה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בחומצה היליאורונית - תגובה

ד``ר דן וינברג
    10/04/2014

שלום רויטל.
    חודש וחצי לאחר ההזרקה עיסוי השפה יכול להועיל רק במידה מעטה.ספיגת החומצה ההיולורונית מהשפה היא מהירה יחסית(כ 6 חודשים בממוצע) ולכן בנוסף לעיסוי הצעתי לך שתמתיני בסבלנות והמצב ישתפר בהדרגה מעצמו ללא צורך בהזרקת תרופות ממיסות כמו היולורונידאז.
    חג שמח
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בחומצה היליאורונית
    שירי
    04/04/2014

שבת שלום ...

יש לי שאלה הוספת לשאול...
    יש לי מעין כושים בשפתיים בנוסך לזה שהשפה מאוד הפוחה( עשיתי הזרקה לפני שבוע לשפה העליונה) , ברצוני לדעת , אם אני יעשה בעדינות מכין מסאג׳ את השפה החומר יתפזר והנפיחות יכולה לרדת?? אני מאוד רוצה שהנפיחות תרד, כי זה לא יפה, אבקש לדעת מה עליי לעשות כדי שהנפיחות תרד ובכלל שגם החומר ייספג מהר ....?

תודה רבה.
    שירי

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בחומצה היליאורונית - תגובה

ד"ר רון יניב
    04/04/2014

הי שירי

עיסוי בהחלט יכול לעשות

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - חומצה הילאורונוית

רויטל
    09/04/2014

העיסוי יכול להיות מועיל גם אם עבר חודש מאז ההזרקה?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב לחיים
    לימור
    03/04/2014

אני בת 22 ולא כלכך מרוצה ממבנה הפנים שלי. הייתי רוצה לעשות שינוי שלא יהיה דרמטי ושלא יקנה לי מראה מנותח
    לאחר התייעצות עם רופא הוצע לי לעשות הזרקה של חומצה הילארונית ללחיים ולסנטר
    רציתי לשאול אם החומר הזה מומלץ בכלל והאם יש סיכוי שהתוצאות יצאו לא טבעיות? האם יש שיטה טובה יותר להשגת תוצאות טבעיות לשדרוג מבנה הפנים?

אשמח לתגובה, תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב לחיים

הוספת תגובה

• עיצוב לחיים - תגובה

ד"ר רון יניב
    03/04/2014

ללימור שלום
    החומר מומלץ
    תיתכן תוצאה שתראה לא -טיבעית
    חשוב לבדוק מדוע את לא מרוצה
    אולי ניתן להימנע מכל טיפול בגילך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - חומצה איליאורונית
    רויטל
    03/04/2014

שלום רב...
    עשיתי הזרקה של חומצה היליאורונית ( חברת פרפקטו) לפני שבוע... יצ יפה כשלעצמו אך מאוד נפוח

ברצוני לדעת 2 דברים :
    1 . האם הנפיחות עוד תרד ( כי השפה שלי העליונה נורא נפוחה וזה ממש מכוער)
    2. האם אפשר להמיס את החומר מבלי שיווצר נזק בשפה

אודה לך על תשובה מהירה...

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - חומצה איליאורונית - תגובה

ד"ר רון יניב
    03/04/2014

לשירי שלום

סביר להניח שהנפיחות עוד תרד
    ניתן להמיס אבל זו פעולה לא מומלצת בשפה -עדיף להימנע מכך לדעתי
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה