מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי קמטיםליאת11/02/2014
שלום,
אשמח לקבל מידע על הזרקות סקלפטרה, מי החברה המשווקת אותה בארץ?
מהן היתרונות והחסרונות שלה? האם אתה משתמש בה? הבנתי שהטיפול בה מחזיק שנתיים, זה נכון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים - תגובה
ד"ר רון יניב11/02/2014לליאת שלום
לדעתי אינה משווקת בארץ
אין לי ניסיון אשיש איתה
לעניות דעתי אין יתרון לעומת היאלורונית שבטוחה יותר
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות עצובותלילך03/02/2014
שלום ד"ר. לפני חודש וחצי ביצעתי הזרקת בוטוקס במצח, עיניים ובין הגבות. שלשום בערב התכופפתי וגירדתי מעט במצח. כשהסתכלתי במראה ראיתי שהגבות שינו את מראן והפכו ל"עצובות". רק לאחר ששפשפתי את המקום זה חזר להיות כקדמותו. זה קרה לי שוב היום עם אותם תסמינים. אודה אם תוכל להסביר לי מה פשר הדבר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות "עצובות" לאחר בוטוקס- תגובה
ד``ר דן וינברג04/02/2014שלום לילך.
לעיתים טיפול לא נכון בבוטוקס במצח גורם לירידתהגבות ולמראה ה"עצוב" אותו את מתארת.לא מובן לי כיצד זה מסתדר לאחר שפשוף אך מזלך שזה כך. התופעה תחלוף בעוד כמה שבועות בהדרגה. בפעם הבאה כשאת עושה טיפול בבוטוקס כדאי שהוא יעשה גבוה יותר במצח ופחות בחלקים הצדדיים של שריר המצח הקדמי.
בהצלחה בפעם הבאה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה מאוחרת לבוטוקסלילך28/01/2014
שלום ד"ר. לפני חודשיים עברתי הזרקת בוטוקס באזור המשולש(כמובן שחזרתי לשם לטאצ' אפ שבועיים אחרי). כבר לאחר ההזרקה הראשונה, שמתי לב שהמקום בין הגבות ומעלה היה נפוח. חודש וחצי לאחר ההזרקה הראשונה, הנפיחות עדיין נמצאת ויש אדמומיות בין הגבות ומעלה. כמו כן, הרגשה של כבדות מהגבות לכיוון העפעפיים והאף ועיניים לעיתים קרובות צורבות. האם זה מסוכן? האם יש משהו שניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה מאוחרת לבוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג29/01/2014שלום חני.
ניראה לי שהתגובה אצלך היא שילוב של הזרקה מעט לא נכונה שגרמה לכבדות שאת מתארת ויתכן וגם תגובה מקומית להזרקה עצמה. אני מאמין שהזמן יעשה את שלו ושתי התגובות תחלופנה לגמרי.אין דרך לקצר תהליך זה אלא להתאזר בסבלנות. בפעם הבא יש להזהר יותר עי' הזרקת מינונים נמוכים יותר ובמיקומים מדויקים וגבוהים יותר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילרונית - כשלהדנה27/01/2014
שלום
עברתי לפני כחודשיים הזרקת חומצה הילרונית של סטילאג Mבשפתיים
לאחר כחודש וחצי השפתיים ירדו לי לגמרי (כאשר החומצה ההילרונית אמורה להישאר בין 6 -12 חודשים)
לא נשאר בכלל חומר בשפתיים הכל ירד לי לגמריי
מה אני אמורה לעשות ??
לבקש את כספי בחזרה?
ואיזה טיפול אוכל לעשות כדיי לעבות את השפתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיגה מהירה של חומצה הילרונית בשפה
ד``ר דן וינברג27/01/2014שלום דנה.
צר לי על האכזבה שלך מהספיגה המהירה של החומצה ההיולורונית בשפתיך.הסטילאז' ,בה טופלת,היא מותג ידוע של חומצה היולרונית באיכות טובה.המוצר סטילאז' M לא מיועד ספציפית לשפתיים אלא למילוי קמטים בינוניים בפנים אך יש המשתמשים בו גם למילוי שפתיים .למותג סטילאז' יש מוצר ספציפי לשפתיים (SPECIAL LIPS עם לידוקאין)שהוא עדיף למטרה זו.עליך לדעת שבשפה יש צירוף תנאים:תנועה מרובה,אספקת דם עשירה שמזרז את פירוק החומצה ההיולורונית ולכן ממוצע האפקט בשפתיים הוא כ 6 חודשים לעומת קרוב לשנה במיקומים אחרים בפנים.יש מטופלים המפרקים את החומצה ההיולורונית מהר יותר ואת כנראה כזו לצערי.הייתי מנסה לדבר עם הרופא המטפל לנסות מילוי חוזר של השפה באחד המוצרים המיוצרים ספציפית לשפתיים ממותג אחר(טיוסיאל קיס,רסטילן ליפס,ווריודרם ליפס ומדיום וכד') במחיר החומר בלבד ולקוות שהפעם האפקט ישאר יותר זמן(כך אני הייתי נוהג במקרה כמו שלך).
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בפניםשמרית25/01/2014
דוקטור שלום האם קיים חומר בהזרקה אל תוך הכתם בפנים על מנת להבהירו או להעלימו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בפנים - תגובה
ד"ר רון יניב25/01/2014הי שמרית
עדיין לא
למרות שמנסים להחדיר חומרים בשיטת מזוטרפיה
זה עדיין לא ממש מקובל
הטיפול בקרמים וברקיעות שונות אצל רופא עור מומחה
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים
שמרית26/01/2014הבנתי שיש לחברת hikari חברה ישראלית רק רציתי לוודא את זה עם רופא לא שמעת על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים - תגובה
ד"ר רון יניב26/01/2014שמעתי שיש חברה כזו
אין לי ניסיון אישי עם המוצרים שלהם
ככלל -תרופת מרשם רופא יעילה יותר ממוצר קוסמטי
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים
שמרית26/01/2014אני מתכוונת שיש זריקה נכד פיגמנטציה כזו לחברת hikari ,לא מוצר קוסמטי אם ידוע לך על כך אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים - תגובה
ד"ר רון יניב26/01/2014כפי שכתבתי אין לי ניסיון עם מוצריהם
וכאמור מוצר מרשם לרוב יהיה אםקטיבי יותר
ולכן דורש מרשם
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדגשת שפתייםרוחה23/01/2014
הרופאה שלי הזריקה לי סטילאג לארג׳ מעל השפתיים האם זה לא יזיק לי ? אין לי שם קמטים עמוקים מאוד כי אני הבנתי שיש ערכה לסטילאג מיוחדת לאזור השפתיים נקראת ליפס ועוד שאלה: בכדי לעשות הדגשה מסביב לשפתיים חייבים להזריק חומר בתוך השפתיים או רק מעל ומתחת ? אשמח לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדגשת שפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב24/01/2014לרוחה שלומות
אמנם יש מזרקים ייעודיים לאזורים שונים, ברם אין הכרח להשתמש דווקא בהם.
בדומה לכך שקרם שרשום לאזור מסויים יכול להתאים גם לאזור אחר.
כך שלא נראה שנזק ייגרם לך.
לגבי טכניקת ההזרקה , קשה להדריך אותך כיצד ואיפה להזריק,
חזקה על רופא מיומן שידע היכן להזריק, וגם כאן ייתכנו טכניקות שונות אצל מטפלים שונים, שיביאו לאותה תוצאה,
הנקודה החשובה היא , להסביר לרופא בדיוק מה את רוצה.
להראות עם קצה עיפרון , מה הכוונה ״שפה עליונה״ מעל השפה ״ וכיו״ב
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים- חומצה היולורוניתרויטל14/01/2014
שלום רב,
ברצוני לעבה שפתיים בחומצה היולורונית ... הרופאה עושה זאת עם חברת הייל סטייל
האם זו חברה טובה?
אבקש את תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים- חומצה היולורונית - תגובה
ד``ר דן וינברג15/01/2014שלום שירי.
מותג החומצה ההיולורונית שהזכרת הוא מותג זול יחסית ופחות מוכר. אין לי ניסיון עם איכותו.אני ממליץ לך להשתמש בעתיד במותגים ידועים עם ניסיון מוכח כמו רסטילן,טיוסיאל,ווריודרם,סטילאז',ג'ובדרם וכד' ולא לחסוך בנקודה זו, אני מקווה שבכל זאת שהתוצאה האסטתית אצלך תהיה טובה ותחזיק זמן ממושך לשביעות רצונך.
בהצלחה
דר.וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחומר הזה זול ונספג במהירות !זהירות
רובי15/01/2014כדאי לעשות שיעורי בית טוב טוב ולבחור חומר מילוי איכותי ויוקרתי ולא להסתבך עם חומצה היאלורונית זולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שפתיים- חומצה היולורונית - תגובה
ד"ר רון יניב15/01/2014לשירי שלומות
אוסיף רק שתי נקודות לתשובתו המאלפת של עמיתי ד״ר דן ויינברג.
ראשית המותג אינו מן המזרח הרחוק אלא מיוצר באירופה ( כלומר בעל תקן אירופאי CE ) ומשווק ע״י חברה מגרמניה
שנית וחשוב יותר מהמותג-העיקר שבחרת בחומצה היאלורונית ולא בסיליקון שעל סיבוכיו כתבנו כבר רבות
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי קמטים מעל השפתייםהדי05/01/2014
יש לי מעין סדקים/קמטים מעל השפה העליונה. (לא על השפה).
יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה? זה סתם מבגר אותי. דווקא שאר הפנים אינן מקומטות כלל. איני מעשנת.
תודה רבה
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים מעל השפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב05/01/2014שלום הדס
בהחלט ניתן לטפל במילוי בחומצה היאלורונית
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הדי05/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידים וקמטים בעינייםטירן30/12/2013
שלום אשמח לתגובה
עברתי טיפול המסה לחומר שנקרא הידרוקיטייט שהוזרק בלחיים
וזה גרם לי לאובדן השומן התת עורי מתחת לעניים
שמתבטא בקמטים עמוקים שלא היו קודם
אשמח לדעת האם הקמטים לתמיד או שהריקמה מתחדשת
זה מטריד אותי לא מעט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים וקמטים בעיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג05/01/2014שלום טירן.
משאלתך אני מבין שעברת כנראה טיפול להמסת רדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט) ולא כפי שכתבת.לא ידוע לי על חומר המפרק חומר מילוי זה שמכיל גבישי סידן(בניגוד לאנזים ההיולורונידאז המפרק חומצה היולורונית).יתכן ונוצר גוש או גרנולומה ונעשה נסיון לטפל בו באמצעות סטרואידים.אם טיפול זה גרם לפירוק שומן לא נראה לי שהשומן הטבעי יתחדש במתכונתו הקודמת ולכן ישארו הקמטים העמוקים במידה ולא תטפל בהם.לכן כדאי לשקול מילוי המקום בחומצה היולורונית עדינה כדי לתת לו מעט נפח ובכך לעמעם את הקמטים. בכל מקרה תפנה להתיעצות לרופא מאד מיומן ומנוסה לצורך זה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
טירן27/01/2014הרופא , דר קונפינו הבטיח לי שמדובר בהידרוקסיטייט שדומה לרדיאס אבל בכנות אני לא יכול לסמוך על מילה שאמר לי . עברתי מסכת שקרים והטעיות ע"י הרופא הזה . שילמתי על חומצה הילירונית בשפה העליונה והזריק סילירון(סיליקון) נשארתי עם שפה מעווותת . את העובדה הזאת ידעתי רק כמה חודשים מאוחר . הלחיים כנ"ל שילמתי על חומצה וקיבלתי כנראה רדיאס שגרם לגושים ופרצוף מנופח ולא מתאים . ההמסה השאירה אותי עם קמטים שלא היו .למרות שאמר שאחרי שלושה חודשים השומן חוזר לקדמותו .אני מיואש . חושב יום יום על תביעה . אני מבקש לחשוב פעמיים לפני שפונים לשרלטן הזה . השחית לי את הפנים.
כמובן שלמדתי את הלקח . על בשרי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסכמה ווידוי חומר טיפול לפני תחילתו
ד``ר דן וינברג27/01/2014שלום טירן.
עמיתי דר' יניב ואני הדגשנו וחזרנו שוב ושוב שיש להקפיד מאד בבחירת הרופא כדי שאכזבות כפי שקרו לך לא תקראנה.אינני מבין כיצד קרה שהוזרק לך חומר מילוי שונה מזה שסיכמתם בינכם לפני תחילת הטיפול וכפי שאני משער גם הוחתמת על הסכמה לטיפול זה. בעתיד אני ממליץ לך ולכל הגולשים לסכם בברור מהם החומרים בהם יעשה הטיפול,לחתום על הסכמה רק לחומרים אלה ולוודא שאכן הרופא משתמש בחומרים עליהם סוכם לפני תחילת הטיפול.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה
טירן27/01/2014מעולם לא הוחתמתי על טופס הסכמה לסיליקון ע"י הד"ר .רק כשחזרתי אליו והסברתי לו שאני מבקש להמיס את זה הוא הסביר לי שמדובר בסילירון ושזה חומר זמני שמחזיק עד 4 שנים ואין צורך בהמסה .כששאלתי אם מדובר בסיליקון הוא דחה את הטענה והכחיש . לאחר כמה חודשים אמר לי שהחומר יעלם לאחר שנה כשהתעמתתי איתו ששילמתי על חומצה אמר לי שזה חומר טוב ועמיד יותר מחומצה ודחה את הטענות שלי ה.מדובר בהטעיה ושקר שגרמו לי נזק .הוא לא הסביר לי את הנזק שסיליקון עלול לגרום . את הלחיים עשיתי כמה שבועות אחרי השפה כשעוד האמנתי לו . אין מנוס מתביעה .רק חבל לי שהנזק בפנים שלי ואני שחקן ודוגמן והעניין גרם לי בעיות בתחום וגם במישור האישי החברתי והזוגי .
הקמטים כתוצאה מהמסת החומר שהוזרק מהלחיים יוכלו להעלם עם הזמן או טיפול הזרקה חומר זמני . הבעיה היא השפה וחוסר הידיעה המוחלטת של מה הוזרק בלחיים . רדיאס או סיליקון .
פשוט סיוט . כמובן שלעולם לא אחזור אליו .
תודה על זמנך ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב ד"ר
טירן27/01/2014נקבעה לי פגישת ייעוץ אצל ד"ר אלדד מור לגבי השפה העליונה בכוונה לניתוח . מדובר בהליך יקר כ18 אלף . אבל אני מצפה לפגישה איתו כדי להבין אם הניתוח יפתור את הבעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת המלצה לרופא לבוטוקסלוסי18/12/2013
שלום לכולן. אשמח לקבל המלצה לרופא שמזריק בוטוקס באזור המרכז. והערכה לעלות כי אף פעים לא עשיתי . תודה רבה מראש. לוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת המלצה לרופא לבוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג19/12/2013שלום לוסי.
עמיתי דר. יניב ואני איננו נוהגים להמליץ על רופא זה או אחר בפורום שלנו. וכך ננהג גם הפעם.בכללית הייתי ממליץ לך לפנות לרופא שיהיה מנוסה וחבר באחד האיגודים הישראלים לרפואה אסתטית.העדיפי ניסיון מוכח על מחיר מפתה שלעיתים עולה בסופו של דבר ביוקר.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכתבי בגוגל את המילה בוטוקס ותקראי
רובי19/12/2013תעשי טוב טוב שיעורי בית .תכנסי לפורומים של מילוי קמטים ובוטוקס ותלכי לרופאים היקרנים ולא הזולים ...כי מי שהכי יקרנים אלה הכי מיקצועיים !!! אם תבחרי רופא עם מחיר זול מאוד תצטערי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונת לד"ר מוסקונה?
לוסי21/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא מוסקונה !!!!!
שרה אחות28/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירושליםדינה16/11/2013
שלום לך
רציתי לגעת לאזו המריונטה איזה חומר ניתן למלות. כפי שידוע לי הלרונית פרלן באיזור הזה לא מועיל
אשמח לקבל את היעוץ הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי ״קמטי המריונטה״
ד"ר רון יניב16/11/2013לדינה שלום
גם לאזור המריונטה -חומצה היאלורונית היא החומר המומלץ
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזותרפיהטטיאנה14/11/2013
שלום.היתי רוצה לדעת מה הבדל בין מזותרפיה והזרקות חומצה הילורונית.מה עדיף?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזותרפיה לעומת חומצה היולורונית
ד``ר דן וינברג15/11/2013שלום טטיאנה.
מזותרפיה היא סוג טיפול שונה לחלוטין ממילוי קמטים,ונפחים בפנים בחומצה היולורנית. בטיפול זה אנו מזריקים לעור העמוק בטכניקה מיוחדת עי' הרבה מאד דקירות זעירות- נוזלי מזוטרפיה המכילים חומצה היולורונית נוזלית ודלילה יותר מזו המיועדת למילוי ובה מומסים ויטמינים,מינרלים,חומצות אמינו,אנטי-אוקסידנטים ואלמנטים נוספים הבריאים מאד לעור העמוק.כידוע הספיגה והחדירה לעור העמוק מקרמים שונים היא מועטה,לכן בטכניקה של דיקור עדין של העור או ידנית עי' הרופא במחט עדינה ובטכניקה מיוחדת או עי' שימוש ברולר שהוא גלגל קטן עליו מאות מחטים זעירות באורך ממ' אחדים ואותו מגלגלים ביחד עם חומר המזוטראפיה על כל חלקי העור של הפנים,צוואר,מחשוף וגב כפות הידיים.למזוטראפיה אפקט מיידי של הכנסת החומצה ההיולורונית לתת עור ובכך הוספה מיידית של לחות רבה בזכות ספיגת המים של החומצה ההיולורונית ואפקט מאוחר יותר שהוא שילוב של שיפעול מערכת הריפוי הטבעית של העור עי' מיקרו הטראומה לעור מהדקירות הזעירות והאפקט המבורך של כל החומרים המוכנסים לתת העור.הטיפול אינו כואב והמטופלת חשה רק בעקצוצים עדינים בעת הטיפול אך ההרגשה לאחריו היא נהדרת.הטיפולים באים בד'כ בסדרות של 4-8 טיפולים כל 1-4 שבועות ואחכ' טיפול תחזוקתי אחת לכמה חודשים.המזוטרפיה מצעירה את העור,מונעת קמטים עתידיים ומטפלת גם בקמטים עדינים מאד על פני העור אותם קשה למלא בחומרי מילוי.אני ממליץ בחום על טיפול במזוטראפיה כמעט לכל אשה בכל גיל!
לעומת זאת הטיפול במילוי בחומצה היולורונית מיועד למלא קמטים עמוקים בפנים ,למלא מקומות בפנים בהם קיים איבוד נפח ועיצוב ומילוי השפתיים. לעיתים קרובות 2 הטיפולים משלימים האחד את השני האפקט של הטיפול המשולב הוא מעולה.אני מקווה שעניתי על מרבית שאלותייך.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת חומצה היאלורוניתלי07/11/2013
שלום רב.
בת 49 אתמול בפעם הראשונה עברתי זריקות למילוי קמטים בחומצה היאלורונית.
בצד אחד הופיעו לאחר ההזרקות שטפי דם, האם זה נורמלי? ומה ניתן לעשות בכדי להעלים
אותם? ותוך כמה זמן יעלמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת חומצה היאלורונית - תגובה
ד"ר רון יניב07/11/2013ללי שלום
שטפי-דם קטנים יכולים בהחלט להופיע לאחר כל הזרקה/דקירת -מחט.
יחלפו מאליו תוך מספר ימים.
ניתן להעזר בקרם ארניקה לזרוז ההחלמה.
להימנע מתרופו המכילות מדלי-דם כגון אספירין וכן מאומגה 3
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לי07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון בשפתייםעדן04/11/2013
היי אני בחור בן 20 עשיתי מלא טיפולי סיליקון בשפתיים אצל ד''ר קליין ואני ממש לא מרוצה... כאלו עשיתי איזה 10 טיפולים ואני עדיין לא הגעתי לתוצאה שאני רוצה השפתיים בקושי מטנפחות לי וזה נראה לי לא הגיוני שאחרי 10 טיפולים בשפה העליונה היא עדיין לא כל כך עבה... הייתי רוצה לדעת האם זה קשור לשפתיים שלי או שהם פשוט שמים קצת חומר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון בשפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב04/11/2013לעדן שלום
כפי שכתבנו בעבר -ד"ר דן ויינברג עמיתי ואני
איננו חסידים של הטיפול בסיליקון.
אני בטוח שד"ר דב קליין עתיר ניסיון בטיפול זה ,
מוטב לשים מעט מאשר יותר..
חלק מהתוצאה מגיעה בעקבות תגבות הגוף וזו לוקחת זמן.
בהצלחה
ד"ר ינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה לעשות עיצוב עצמות לחייםלינוי03/11/2013
על ידי הזרקת חומצה היאלורונית (רסטילן אני חושבת)
ושקלתי לעשות באמריקן לייזר.. אך אני ממש מפחדת מהתוצאה כי זה מקום מרכזי בפנים.. מפחדת שלא אוהב את התוצאה או שזה יראה לא טבעי.. אני בסך הכל בת 22.. ואז מה עושים?
הבנתי שאפשר להזריק חומר שממיס את החומצה או משהו כזה...? היאלורונידז?
השאלה היא, האם אחרי שעושים את זה הפנים יחזרו להיות אותו דבר בדיוק או שישארו סימנים וכו'?..... תרגיעו אותי בבקשה כדי שאוכל לעשות בלב שלם..
למישהו יצא כבר לעשות באמריקן לייזר....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב,
לינוי03/11/2013איך אני יודעת מי שייך לאגודה.. יש קישור שמאגד את כל הרופאים המומחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב עצמות לחיים - תגובה
ד``ר דן וינברג03/11/2013שלום לינוי.
את בסך הכל בחורה בת 22 שנה. האם את באמת בטוחה שאת רוצה וצריכה כבר בגילך עצוב עצמות לחיים? לשאלתך-עצוב עצמות הלחיים יכול להעשות גם באחד המוצרים המעולים של חברת רסטילן-זהו הSUB Q-המיועד במיוחד למילוי נפחים ולכן גם לעיצוב הלחיים.החומר הוא באיכות מעולה.יש לזכור שלהשגת תוצאה מיטבית חשוב מאד שתבחרי היטב היטב את הרופא שיעשה לך את העבודה ולא את המרפאה בה תעשי אותו.את חייבת להיות שלמה עם הטיפול ולסמוך על הרופא המטפל שלך ולא ללכת לטיפול בגישה שלילית וכבר בהתחלה לשאול מה יקרה אם משהו לא יצליח אלא להיות בטוחה שהכל ילך למישרין ותוצאה תהיה טובה.אם תפני לרופא המנוסה והמתאים אני בטוח שהתוצאה תהיה כזו לשביעות רצונך. בפורום זה אני ועמיתי איננו מחווים את דעתינו על מרפאה זו או אחרת וכך נעשה גם הפעם.לא תמיד את יודעת מראש מי הרופא שיטפל בה במרפאה מהסוג של זו שהזכרת בשאלתך.חשוב מאד שתבררי מראש מיהו הרופא שיטפל בך ושיש לו ההכשרה והניסיון המתאימים. רצוי שיהיה חבר באחד מאירגוני הרפואה האסתטית בישראל.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להיאלורונידז - תגובה
ד``ר דן וינברג04/11/2013שלום לינוי.
ההיולורונידרז הוא אנזים המפרק בגוף את החומצה ההיולורונית הטבעית המיוצרת בו.מכאן שהזרקת תכשיר ההיולורונידאז ל"גוש" עמיד של חומצה היולורונית תביא לפירוקו.ההזרקה דורשת ניסיון ומיומנות רבה ואז בד'כ לא נשארים כל סימנים.עדיף לשקול לחכות בסבלנות לפירוק הטבעי ולהשתמש בו רק במקרים קיצוניים של הווצרות גוש המפריע מאד מבחינה אסתטית.תחשבי חיובי ואז לא תהינה לך בעיות ושאלתך תוותר תאורטית בלבד.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי אצל רופא מספר 1
מיטל03/11/2013תפני לד"ר ליפשיץ רוברטו --אני הכי מאושרת בעולם !! רופא הכי מיקצועי שפגשתי בחיי....אם לא תהיי מתאימה הוא ישלח אותך ישר הביתה -זו גדולתו !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)