מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריקת סטילאג מתאימה קמטים מעל השפתייםרותי19/03/2014
אשמח לדעת איזה זריקת סטילאג מתאימה מעל השפתיים , לא בשפתיים עצמם ששם ידוע שצריך סטילאג ליפס, האם לארג או מדיום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטוטים מעל השפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג20/03/2014שלום רותי.
הטיפול בקמטוטים מעל השפתיים הוא אתגר לא קל לרופא המטפל. ניתן לעשותו עי' הזרקת ח. היולורונית דלילה יחסית כאשר מהמותג סטילאז' המתאים ביותר הוא המדיום או אף הSMALL.(כמובן שניתן להשתמש במותגים אחרים כמו רסטילן,טיוסיאל גלובל,ווריודרם ועוד).ניתן לטפל בקמטוטים גם עי' הכנסת חוטים נספגים לתת עור( של חברת מירקו) בגישהה רחבית עם תוצאות נהדרות ועם הרבה פחות נפיחות מהזרקת הח. ההיולורונית.לעיתים אין מנוס מPEELING.
בהצלחה
דר וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים מתחת לעינייםרותי19/03/2014
אתמול הוזרק לי מילוי חומצה הלראונית סטילאג לארג מתחת לעיניים והתגובה היא נפיחות וצבע סגול שחור כחול שטף דם פנימי האם אלה בן תופעות שכיחות? האם הנפיחות והגוש ירדו? וכמובן הצבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי אל הרופא שלך .זה לא נורמלי
רובי19/03/2014אני עברתי מילוי מתחת לעיניים ולא היה לי שום תופעת לוואי אחרי הטיפול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות במילוי קמטים מתחת לעיניים
ד``ר דן וינברג20/03/2014שלום רותי.
בהזרקת ח. היולורונית מתחת לעניים יכולה להיות בימים הראשונים נפיחות קלה במקום או סימן כחול שהוא שטף דם תת עורי.העור במקום הוא מאד דק ועדין ועשיר מאד בכלי דם לכן הסיכוי לבעיות אלה גבוה יחסית. שטף הדם יספג בהדרגה תוך 1-2 שבועות והנפיחות תרד ואני מקווה שאם החומר הוזרק היטב עי' רופא מיומן תשיגי את התוצאה האסתטית המקווה.אנא התאזרי בסבלנות ועצבים חזקים.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי מתחת לעיניים
רותי29/03/2014עברו כבר 11 יום השטף דם נעלם אך עדייך יש נפיחות כנראה שזו הצטברות נוזלים איך ניתן לטפל בזה גם אם יד לך רעיון לתרופת סבתא שיכולה לעזור אשמח מאוד לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות נותרת מתחת לעיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג29/03/2014שלום רותי.
ראשית אני שמח שלפחות שטף הדם כבר נספג.הנפיחות היא כנראה שילוב של בצקת והחומר שהוזרק.ניתן לטפל בבצקת במריחת משחת TRAUMEEL ועיסוי עדין מאד של המקום. החומצה ההיולרונית תספג אט אט עם הזמן אך הדבר יכול להמשך אפילו כמה חודשים.אם הבצקת אכן תעלם כבר מראך ישתפר במידה ניכרת .
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחת לעיניים
רותי22/04/2014חלף חודש הנפיחות לא ירדה להיפך הכל נפוח מתחת לעיניים ועד תחילת הלחיים אם זה חומר? בצקת? או הצטברות נוזלים? האם ניתן לנטרל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחת לעיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג23/04/2014שלום רותי.
לדעתי זהו בעיקרו חומר. הספיגה של חומר המילוי מתחת לעניים היא איטית יחסית.התאזרי בסבלנות.עדיף על שימוש בחומר מפרק חומצה היולורונית כמו היולורונידאז.אם אין ברירה ניתן לזרז פירוק החחומר המילוי עי' הזרקת היולורונידאז למרכז הגושים.השתדלי להיות סבלנית-עדיף.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטי זעףsari17/03/2014
שלום רב
מה טיפול הכי מוצלח לקמטי זעף בין הגבות? האם יש טיפול לתווך רחוק או שצריך לחזור על הטיפול מידי זמן? ואם כן ,מה העלות של כל טיפול?האם כל טיפול הוא באותו עלות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בקמטי זעף - תגובה
ד``ר דן וינברג18/03/2014שלום SARI.
הטיפול המועדף לקמטי זעף הוא בוטוקס.הטיפול מחזיק 2-6 חודשים ויש לחזור עליו עם חלוף השפעתו.מומלץ לשלבו עם טיפול בוטוקס גם למצח-אז לרוב התוצאה האסתטית יוצאת טובה יותר. העלות של טיפול בוטוקס היא 600-900 שקל לאיזור.במידה והרפית השרירים בין הגבות אינה מספיקה ונשארים עדיין קמטים קבועים שם ניתן להשלים הטיפול במילוי בחומצה היולורונית.טיפול זה מחזיק 9-12 חודשים ועלותו היא 1500-2500 שקל למזרק של 1 סמק' של חומצה היולורונית.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, אשמח לעזרהנטע14/03/2014
אני בת 27 ויש לי קמטים קבועים (או זה פסים ולא קמטים לא יודעת נכון להגדיר את זה) על צוואר בחלק קדמי ועל בית חזה עליון.
זה נבע כתוצאה מזה שישנתי עם ידיים על ראש.
האם זה יעלם לי (שואלת זה כי אני עדיין בגיל יחסית צעיר ועור אלסטי), אם יפסיק עם הרגל זה ושימוש בקרם לחות. או שזה כבר אשאר קבוע ואצטרך לעבור טיפולים כדי להעלים זה? איזה טיפולים יש כדי להעלים זה? האם פילינג יכול לעזור?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים בצוואר ובמחשוף - תגובה
ד``ר דן וינברג15/03/2014שלום נטע.
הקמטים שאת מתארת בצוואר ובמחשוף אינם נובעים מצורת השינה שלך אלה הם צירוף של נזקי שמש וגנטיקה.הטיפול בקמטים בצוואר ובמחשוף הם אתגר קשה לרופא המטפל. ישנם 3 אפשרויות טיפוליות:
1.מזוטראפיה -סידרת טיפולים בנוזל מזוטראפיה מיוחד או בחומצה היולורונית המיועדת למזוטראפיה המצעירים את העור עי' עצם הזרקתו לתת עור וכן כתגובה למיני דקירות שמקבלים באיזור המטופל הגורם לעידוד מנגנון הריפוי העצמי של העור.ניתן לטפל גם בהזרקת פלזמה עשירה בטסיות דם המופקת מדם המטופל (PRP).
2.בצוואר ניתן להעלים קמטים עדינים בהזרקה בטכניקה דומה למזוטראפיה של בוטוקס מדולל מאד הגורם להרפיה של שריר הפלטיזמה הצווארי ובכך מביאה להחלקת העור הצווארי.פעולה זו צריכה להעשות בזהירות רבה ועי' רופא מנוסה מאד כדי למנוע תופעות לא רצויות בשפה התחתונה והסנטר.
3.שימוש בהכנסת חוטים נספגים ב 2 צידי הצוואר -טכניקה עכשווית המביאה למתיחת העור ,טשטוש הקמטים והרמה מסוימת של העור הצווארי.
במקרים קשים של קמטים ונפילה של העור הצווארי ניתן כמובן לטפל רק בניתוח.
חשוב מאד להמנע מחשיפה נוספת לשמש של עור הצוואר והמחשוף ושימוש במגיני קרינה חזקים.שינוי בהרגלי השינה שלך לבטח לא יזיק אך אני בספק אם יועיל במשהו.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטע15/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה שרימו אותימור09/03/2014
הגעתי להזרקת בוטקוס בצידי העיניים, הרופאה ואחראית שם שיכנעו אותי שאני חייבת גם במצח למרות שלא היה לי כלום וכמו טיפשה הסכמתי הם הזריקו לי ב 3 מוקדים במצח, בין הגבות, במצח ומעל הגבות זה לא מסוכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה שרימו אותי - תגובה
ד"ר רון יניב09/03/2014הי מור
לא -זה לא מסוכן
אלו האזורים שמתאימים לבוטוקס
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים התנפחות כרונית ושטף דםטלי06/03/2014
עשיתי מילוי שפתיים בחומצה הידראולית ואני חושבת שנפגע לי וריד או משהו כי יש לי שטף דם ענק מסביב לחצי פה ונפיחות כרונית של האיזור, הרופאה אמרה לי שהיא חושבת שזה ירד תוך כמה ימים, אבל גם אמרה שהיא מעולם לא נתקלה בדבר כזה, האם עלי לפנות לטיפול רפואי או שזה סיבוך מוכר ועובר לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים התנפחות כרונית ושטף דם - תגובה
ד"ר רון יניב07/03/2014שלום טלי
צר לי לשמוע על הסיבוך שחווית.
אמנם ייתכן שטף-דם לאחר הזרקה עקב פגיעה בכלי-דם,
ברם נפיחות כרונית ותופעה שהרופאה אומרת שלא נתקלה בה מעולם ,
נשמע הגיוני שדורשת לפנות לברור וטיפול רפואי .
החלמה מהירה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות hydroxtylשולי05/03/2014
הזרקות של חברת lumina חברה שווצרית האם הם מומלצות הבנתי שזה אמפולות שצריך לערבב לפני הזרקה אשמח לחוות דעתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות hydroxtyl - תגובה
ד"ר רון יניב05/03/2014שלום שולי
אין לי ניסיון עם המוצר הנ"ל.
עקרונית - אני אישית - מעדיף מוצר מוכן שאינו דורש ערבוב והכנה ,
מכיוון שזה פתח לתקלות ולזיהומים.
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שולי08/03/2014השגתי את השם המלא שם החברה luminera שם החומר hydroxytite
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHYDROXYTITE של לומינרה- תגובה
ד``ר דן וינברג09/03/2014שלום שולי.
הHYDROXYTITE הוא מוצר ישראלי של חברת LUMINERA והוא למעשה מוצר גנרי לחומר המילוי הידוע רדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט).יתרונו הוא שהוא זול יותר אך מנסיוני ונסיונם של רופאים אחרים בתחום- הוא באיכות פחות טובה מהרדיאס המקורי,כואב יותר בעת ההזרקה ונשאר פחות זמן ברקמה.העירבוב שאת מתארת הוא כנראה הכנסת מעט לידוקאין(חומר הרדמה מקומי) לחומר עי' מחבר מיוחד עי' הרופא כדי להקטין את הצריבה בעת הזרקתו.המלצתי היא שאם את בוחרת לקבל טיפול בחומר מילוי זה להשתמש ברדיאס המקורי-חומר מילוי מעולה לו יש את כל האישורים הבין-לאומיים כולל FDA אפילו אם מחירו גבוה יותר כי בכך את מבטיחה טיפול בחומר באיכות הטובה ביותר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHydroxytite -תגובת החברה.
לומינרה07/04/2014חברת לומינרה שמחה לעדכן כי החומר המשודרג +Hydroxytite אשר הוגש לקבלת אישור ה-CE האירופאי עומד בקריטריונים של מספר רב של רופאים מומחים לרפואה אסתטית בארץ ובחו"ל. +Hydroxytite עומד לרשות קהל הלקוחות הרחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהירות מחוטים נספגים !!! רק נזקים !רובי03/03/2014
אני מזהירה את כולם לא להתקרב לדבר הזה שנקרא חוטים נספגים !! עברתי טיפול כזה וזה היה סיוט !! כאבי תופת ושטפי דם במשך חודש שלא יכולתי לצאת מהבית .ואחרי שהוצאתי המון כסף אין שום תוצאה .זה פשוט לא עושה כלום !!! זו הונאה !! הרופאה אמרה לי שזה עושה מתיחה וזה ממש שקר ענק!!!
זה לא עושה מתיחה וזה לא עושה מילוי ולא כלום !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוטים נספגים - תגובה
ד``ר דן וינברג03/03/2014שלום שושי.
הטכניקה של הכנסת חוטים נספגים לעור היא טכניקה חדשה יחסית בה יוצרים מעין "שלד" של חוטים בתת עור שכאשר הוא נעשה נכון החוט נותן לעור תמיכה ,מילוי מסוים של נפחים ומתיחת קמטוטים עדינים. החוט עשוי מחומר הPDS המוכר עשרות שנים כאחד מהחוטים הנספגים הנפוצים בהם משתמשים בניתוחים.החוט נשאר ברקמה כ 6 חודשים וויוצר סביבו בעת ספיגתו "גליל" של קולגן ורקמה תגובתית שנשארת שם גם לאחר ספיגתו.החוט מגיע כשהוא כבר מושחל על מחט יעודית דקיקה ובעת העברתה הוא נשאר ברקמת התת עור בעת הוצאתה.כאשר הטיפול נעשה בהוריה הנכונה ועי' רופא מיומן אין כמעט תופעות לואי והתוצאות הן טובות.זוהי בהחלט תוספת משמעותית ל"ארסנל" הטיפולים של הרופא- לטיפול במתיחת קמטים ,הרמת נפילות קלות בפנים או טיפול בקמטוטים עדינים בלחיים או מעל או מתחת לשפתיים.כן הוא מתאים מאד לטיפול בצוואר.צר לי שאת כה סבלת כנראה מכיון שחלק מהתנאים שהזכרתי לא התקיימו אצלך.אין לפסול טיפול זה בשל מה שקרה לך כי כאשר הוא נעשה בצורה נכונה ובהוריה הנכונה המטופלות יכולות מאד מאד להנות ממנו.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ייעוץ הזרקתי היוםאנה27/02/2014
עברתי הזרקה של חומצה הילרואנית בשפתיים רק בעליונה וביקשתי שהשפה העליונה לא תהיה יותר גדולה מהתחתונה בכדי לקבל מראה טבעי
כרגע זה נראה לי שהעלייונה יותר גדולה ולא פרופורציונלי
אני בלחץ האם יש משהו לעשות עם זה כרגע? להוריד את הנפיחות ? הרופא אמר לי לעסות את השפה אחרי שעה ?
בכדי לפזר את החומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ייעוץ הזרקתי היום - תגובה
ד"ר רון יניב27/02/2014לאנה שלום
מעט תפיחות היא טיבעית לאחר הזרקה.
אין להיחפז לפעולות מיותרות,
לפעמים סבלנות היא התרופה הטובה ביותר
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים חומצה הילאורונית אסטילרויטל25/02/2014
צהריים טובים
עשיתי עיבוי שפתיים ( חברת אסטילאג') ייצא מאוד יפה ואני מאוד מרוצה
השאלה שלי - באילו דרכים אפשר לשמר את התוצאה כדי שהנפיחות לא תרד?
מיי קרח אולי??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בח. הילאורונית סטילאז'
ד``ר דן וינברג25/02/2014שלום שירי.
אני שמח שהתוצאה היא טובה לשביעות רצונך. לצערי אין דרך לשמר את האפקט אלא לחזור על הטיפול כל 6-12 חודש וכדאי שיעשה באותו חומר מילוי ועי' אותו רופא שכה הצליחו הפעם הראשונה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיאסענת24/02/2014
שלום רב
לפני שלוש שנים הוזרק לי רדיאס ללחיים.. נוצרו גושים שנראים לעין בלחיים שלא עוברים עד היום. מתי שהוא זה אמור להיספג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים לאחר רדיאס - תגובה
ד``ר דן וינברג24/02/2014שלום ענת.
הרדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט) הוא חומר מילוי נספג המכיל גם גבישי סידן. זמן ספיגתו בד"כ ארוך יותר מזה של חומצה היולורונית-12-24 חודש. מיועד לקמטים עמוקים ומילוי נפחים.הרדיאס מצריך טכניקה מעט שונה מהזרקת חומצה היולורונית כדי להשיג את התוצאות הרצויות.במקרה שלך החומר הוזרק כנראה באופן שטחי ללחייך ולא עוסה היטב לאחר הזרקתו ולכן נוצרו כנראה הגושים שאת מתארת.בלחיים יש פחות תנועה ולכן הספיגה איטית יותר.אני מניח שבחודשים הקרובים הגושים יעלמו בהדרגה.נסי לעסות את הגושים האלה בעדינות תוך מריחת קרם על אצבעותייך.
דר. וינברג דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
ענת24/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים בצידי הפהסיגל23/02/2014
רציתי לדעת במילוי קמטים בצידי הפה כמה זמן מחזיק מעמד עד ששוב פעם הקמטים בולטים? וכל כמה זמן צריך לחזור על הפעולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים בצידי הפה - תגובה
ד"ר רון יניב23/02/2014שלום סיגל
לקמטים בצידי הפה מומלץ להזריק חומצה היאלורונית.
החומר נשאר בגוף עד שנה.
האפקט על הקמטים נמשך תקופה שונה מאדם לאדם , ע״פ גורמים שונים כגון מידת המימיקה .
ניתן לחזור על ההזרקה לפי הצורך לאחר מספר חודשים עד שנה.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה לא נכונה של בוטוקס בין הגבותאפרת21/02/2014
לפני כחודש עשיתי בוטוקס בין הגבות. כשהגעתי למכון היועצת שיכנה אותי שאני צריכה שיפוצים נרחבים בכל הפנים כולל בוטוקס במצח באלפי שקלים למרות שהמצח שלי מבריק והקמטים נראים רק כשאני מכווצת את המצח. למרות ״ הכיעור שלי״ הלכתי על בוטוקס בין הגבות ומשום מה הזריקה קפצה לה גם לחלק התחתון-אמצעי של המצח. הזמינו אותי לביקורת אחרי שבועיים ובמהלך השבועיים האלה הבחנתי שהמצח שלי פתאום קיבל כיווץ מוזר בחלק העליון של המצח עם קו קמט מציק. כשהגעתי לביקורת הבנתי את העניין. הרופאה אמרה אם שמתי לב שהבוטוקס השפיעה על חלק גדול מהמצח אבל לדעתה אני חייבת בוטוקס במצח. חזרתי הביתה בכעס אני קמט מעיק מבצק עם כיווץ שנוצר לי בגלל תחמנות. אני ממש לא יודעת איך לנהוג במצב הזה. התלוננתי בפניהם והם אומרים שזה נראה להם מוזר שזה קרה. האם לדעתך מצב כזה מצריך שאזריק לשאר המצח או או שזה יחזור והקמט החדש יעלם שהשפעת הבוטוקס תפוג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה לא נכונה של בוטוקס בין הגבות - תגובה
ד"ר רון יניב21/02/2014לאפרת שלום
צר לי שלמוע על החוויה שעברת במכון.
בעיקרון - שיטת העבודה של "מכון עם"יועצת" "-שהיא בעצם משווקת ,
אינה פועלת תמיד לטובת המטופלת.
עם זאת , נכון הוא שהטיפול בבוטוקס הוא טיפול מניעתי מומלץ לקמטי-ההבעה במצח ובין הגבות- למרות שהקמטים ניכרים בגיל צעיר רק בעת הבעות.
המטרה היא למנוע את הפיכתם מקמטי-הבעה לקמטים קבועים.
כאשר עושים טיפול שכזה - מומלץ בעיקרון לעשות מצח ובין גבות יחדיו,
זאת מכיוון שהשרירים הללו קשורים וכן תיתכן תופעה של הבעת -יתר באזור שנותר לא מטופל.
מבלי לראות אותך,אני מניח שזה מה שקרה במקרה שלך.
באפשרותך להזריק גם למצח - או פשוט לחכות שאפקט הבוטוקס בין הגבות חילוף תוך 6 ח' לכל היותר.
בברכה
ד"ר יניב
טיפול אסטתי ע"י רופא מומחה לרפואת -עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמות לחייםנעה17/02/2014
שלום, אני בחורה צעירה בת 22 אחרי הגדלת חזה ועיבוי שפתיים. אני יודעת שאני צעירה בשביל כל הדברים הללו..אני מעוניינת בהזרקות לפנים בעצמות הלחיים-להבליט אותם. איזה חומר הכי מומלץ ואילו תופעות לוואי וסיכונים יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבלטת עצמות לחיים - תגובה
ד``ר דן וינברג17/02/2014שלום נעה.
ככלל הטרנד ברפואה האסתטית נעה היום ממילוי קמטים בעבר להתיחסות כוללנית יותר לפנים ובעיקר התיחסות למילוי נפחים.בהקשר זה פותחו לאחרונה עי' החברות השונות מוצרים מחומצה היולורונית המיועדים למילוי נפחים(כגון:רסטילן SUB Q,ג'ובדרם ווליומה,טיוסיאל אולטימייט,פרפקטה ועוד).הזרקה מיומנת של אחד ממוצרים אלה יכולה בהחלט להדגיש את עצמות לחייך במידה ואת מתאימה לכך.ניתן להשתמש גם בחומר המילוי-רדיאס לצורך זה ולקבל תוצאה טובה לזמן ארוך יותר. ההזרקה יכולה להתבצע במחטים ארוכות או בקנולות.בשל גילך הצעיר אנא פני לרופא מיומן ומנוסה כדי לראות האם את צריכה ו\או מתאימה לטיפול זה כדי לא לקבל תוצאה אסתטית לא רצויה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשי מהרופא רק !!! וולומה !!!
רובי17/02/2014וולומה זה החומר היחידי שיש לו אישור של משרד הבריאות האמריקאי והוא עם התוצאות הכי יפות והכי בטוחות ! אני כבר עברתי מילוי לחיים 3 פעמים והוולומה הכי טוב שיש !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשי מהרופא רק !!! וולומה !!! - תגובה
ד"ר רון יניב17/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור צורת השפתייםמיכל15/02/2014
השפתיים שלי די עבות אך איני מרוצה מצורתן. השפה העליונה די ישרה והשקע באמצע, היוצר מראה של שפתיים נשיות, כמעט ואינו נראה לעין.
בתמונות הן נראות ישרות לגמרי.
בעצם אני לא מעוניינת לעבות אותן, אלא לשפר את צורתן כך שאולי אפילו השינוי לא נהיה ניכר לעיני אחרים בצורה בולטת.
האם יש טיפול כזה שאינו מצריך עיבוי אלא רק שיפור הצורה? איך הוא נקרא ומה התהליך שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור צורת השפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב15/02/2014למיכל שלומות
הקווים המדגישים את הצורה הנשית,זכו לשם ״הקשת של קופידון״...
(א-פרופו -יום האהבה...)
אלו הקווים היורדים מצידי מחיצת האף אל השפתיים.
ניתן בהחלט להדגיש אותם, ללא הזרקה או עיבוי של השפה
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)