מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפשטות של חומצה מעבר לאזןר ההזרקה?מעיין19/02/2015
שלון
היום עשיתי הזרקה בפעם שנייה לצידי הפה והאף של סטילאז'
לצערי שפשפתי צד אחד עם היד בערך כשלוש שעות לאחר ההזרקה ומאז אני מרגישה שהחומר התפשט מעבר לאזור ההזרקה. הגיע מתחת לניחריים ורואים כמות של חומר ונפיחות וגם ללחי. מה עושים? אני ממש מודאגת ולא סימטרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפשטות חומצה מעבר לאזור ההזרקה?
ד``ר דן וינברג20/02/2015שלום מעין.
שפשוף ולחץ על איזור ההזרקה זמן קצר לאחר ביצועו יכול לגרום לפיזור לא רצוי של חומר המילוי-ח. היולרונית במקרה שלך כי החומר לא הספיק "להתקבע" ולהתמקם באיזור ההזרקה.כרגע אין הרבה מה לעשות.אני מציע שתחזרי לרופא שלך כשבועיים לאחר ביצוע הטיפול וביחד תדונו כיצד להשיג תוצאה אסתטית טובה יותר-לשביעות רצונך.תוכלו להשתמש בשארית חומר המילוי שלך במידה ונשארה כזו או שתאלצו להשתמש במזרק חדש.
בהצלחה
דר. וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בוטוקסיוליה18/02/2015
שלום, עשיתי הזרקת בוטוקס כולל צידי עיניים , החומר נקרא דיספורט. עבר רק חודש וחצי יאני כבר רואה שתוצאה פחתה. למה זה קרא ? בעבר גם הזרקתי בוטוקס פעם בשנה , במשך 4 שנים אחרונות וזה לא היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת דיספורט לעומת בוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג18/02/2015שלום יוליה.
הדיספורט הוא מותג אירופאי של בוטוליניום טוקסין של חברת איפסן המתחרה במותג בוטוקס של חברת אלרגן.מנסיוני 2 המותגים טובים כמעט באותה המידה.נראה לי שהבעיה אצלך היתה שהתרופה לא הוזרקה כהלכה או מבחינת המינון או מבחינת המיקומים.מה שבטוח נראה שלא נעשתה לך הזרקה משלימה-TOUCH UP בשפתינו כ2-3 שבועות לאחר ההזרקה הראשונית.לה בהחלט היית זכאית .אני מציע שתפני לרופא שטיפל בך ואני בטוח שעם הזרקה משלימה תשיגי את התוצאות הרצויות ולטווח הזמן אליו היית רגילה.
עם כל זאת יש מיעוט קטן מהמטופלים שמגיב טוב יותר למותג אחד לעומת השני מסיבה לא ברורה.במקרה וגם ההזרקה המשלימה לא תועיל יש לנסות בפעם הבאה להזריק את המותג האחר.
דר.וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס וטיפולים קוסמטייםתמר17/02/2015
שלום.
רציתי לדעת אם אפשר להזריק בוטוקס לצידי העיניים ולעבור טיפולים קוסמטיים כגון טיפול למיצוק העור (בעזרת מכשיר המדמה התעמלות שרירים)? האם זה מסוכן או עלול לפגוע בתוצאות הבוטוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס וטיפולים קוסמטיים - תגובה
ד"ר רון יניב17/02/2015שלום תמר
בעיקרון ניתן לשלב בוטוקס עם טיפולים אחרים
אבל
בוטוקס נועד להרפות שרירים
והטיפול שאת מתארת גורם לכיווץ השרירים
כך שנראה לי שעדיף לוותר עליו
מה גם שאיני בטוח כמה מידע מוסמך יש עליו
הטיפול זקוק למיצוק הראיות המדעיות
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שפתייםמיטל14/02/2015
היי המסתי סיליקון בשפתיים בעזרת סטרואידים וזה מאוד עזר
האם הנפיחות בשפתיים יכולה לחזור כעבור זמן מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים לסיליקון בשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג15/02/2015שלום מיטל.
הזרקת סטרואידים לשפתיים שטופלו בסיליקון מפחיתה מעט את התגובה הדלקתית והפיברוטית סביב הסיליקון בשפה אך אינה משפיעה על הסיליקון עצמו.מכיון שכך הסיליקון עדיין נמצא בשפתייך ויתכן מצב שתתחדש התגובה הדלקתית והפיברוטית סביבו ואז יתכן תתחדש גם הנפיחות.רק הזמן יגיד אם זה יקרה אצלך.נקווה שלא.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוטים נספגיםרוני16/01/2015
האם חוטים נספגים בצידי פה לסת וסנטר עושים הרמה ומתיחה של אזור הפה ולחיים תחתונות והאם מעלימים חריצים בצידי הפה ולחיים. וכשרוצים לעשות מילוי בצידי האף, מה קודם למה. האם אפשר ביחד, או מתחילים במילוי או בחוטים, ולאחר כמה זמן. תופעות לוואי לטיפול בחוטים. הוראות מיוחדות לפני ואחרי טיפול. והאם אפשר לעשות ספורט אחרי הזרקת חוטים נספגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוטים נספגים - תגובה
ד``ר דן וינברג17/01/2015שלום רוני.
ישנם בשוק היום 2 סוגי חוטים נספגים שאינם מחייבים קיבוע לעצם:
1.חוטי מזוטרפיה "צפים"-חוטים העשויים מהחומר הנספג PDS(חומר מוכר היטב בכירורגיה כ 30 שנה) המושחלים כבר בבית החרושת על מחט יעודית ומוחדרים עי' העברת המחט עם החוט קדימה ואחורה בעור.מטרתם בעיקר "מתיחת" קמטים זעירים בלחיים,צידי עניים,צוואר וכד'. יש להם גם אלמנט קל של "הרמה" אך זו לא מטרתם העיקרית.
2.החוטים מסוג "סילואט סופט"-חוט העשוי מהחומר הנספג המוכר גם הוא זמן רב- חומצה פוליגליקולית.על החוט מובנים 8-16 חרוטים קטנים ב 2 הצדדים עם איזור חסר חרוטים באמצעו. ב 2 קצות החוט יש מחט יעודית להעברתו בעור.הכנסתו נעשית בהרדמה מקומית ולאחר הכנסתו מותחים את העור בכיוון אליו רוצים להרימו ובסיסי החרוטים מונעים מהעור ליפול חזרה.מטרתו להשיג אלמנט של הרמה קלה ומתיחה של עור הפנים.
ניתן כמובן לשלב בין הטיפול בחוטים ומילוי קמטים ונפחים בחומרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית או רדיאס.לפי מצב הפנים הרופא יחליט באיזה מהטיפולים הוא יבחר-כל אפשרויות השילוב בינהם קיימות.אין מניעה מעיסוק בספורט לאחר הטיפול בחוטים אם כי מומלצת מנוחה קצרה מייד לאחר הטיפול במיוחד בחוטי הסילואט.
רק בדיקה אצל רופא מנוסה המיומן בכל הטכניקות תתן לך פתרון להשגת תוצאה אסתטית מיטבית.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוטים נספגים
רוני17/01/2015תודה רבה על התשובה המפורטת. בנוסף רציתי לדעת האם יש הכנה לפני ואחרי טיפול בשני סוגי החוטים והאם ישנם תופעות לוואי, ועלויות של חוט/חוטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוטים נספגים - תגובה
ד``ר דן וינברג17/01/2015רוני שלום שוב.
אין צורך בהכנה מיוחדת לפני הטיפול בחוטים.יש לוודא שלא נלקחות תרופות מדללות דם(כמו אספירין,פלוויקס,קומדין) ואם כן יש להפסיקן מספר ימים לפני הטיפול באישור הרופא הכללי המטפל.יש להקפיד מאד על הסטריליות של הפעולה במיוחד בהכנסת חוטי הסילואט.לאחר הטיפול יש לעיתים אדמומיות ונפיחות קלה באיזור הטיפול שחולפת תוך 1-2 ימים.יש לעיתים הרגשה שמשהו כאילו "תופס" את העור באיזור הכנסת החוטים-גם הרגשה זו חולפת במהרה.העלות המקובלת לחוטי מזוטראפיה היא 100-175 שקל לחוט וחוטי סילואט 2000-3000 שקל לחוט.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוטים נספגים - תגובה
ד``ר דן וינברג19/01/2015שלום רוני.
הטיפול בחוטים נספגים תופס לאחרונה מקום חשוב במגוון הטיפולים שהרופא יכול להציע לקהל המטופלים שלו.ברצוני לפרט מעט על סוג חדש של טיפול זה.
ישנם בשוק היום 2 סוגי חוטים נספגים שאינם מחייבים קיבוע לעצם:
1.חוטי מזוטרפיה "צפים"-חוטים העשויים מהחומר הנספג PDS(חומר מוכר היטב בכירורגיה כ 30 שנה) המושחלים כבר בבית החרושת על מחט יעודית ומוחדרים עי' העברת המחט עם החוט קדימה ואחורה בעור.מטרתם בעיקר "מתיחת קמטים זעירים בלחיים,צידי עניים,צוואר יכד'. יש להם גם אלמנט קל של "הרמה" אך זו לא מטרתם העיקרית.
2.החוטים מסוג "סילואט סופט"-חוט העשוי מהחומר הנספג המוכר חומצה פוליגליקולית.על החוט 8-16 חרוטים קטנים ב 2 הצדדים עם איזור חסר חרוטים באמצעו. ב 2 קצות החוט יש מחטים יעודיות להעברתו בעור.הכנסתו נעשית בהרדמה מקומית ולאחר הכנסתו מותחים את העור בכיוון אליו רוצים להרימו ובסיסי החרוטים מונעים מהעור ליפול חזרה.מטרתו להשיג אלמנט של הרמה קלה ומתיחה של עור הפנים.
ניתן כמובן לשלב בין הטיפול בחוטים ומילוי קמטים ונפחים בחומרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית או רדיאס.לפי מצב הפנים הרופא יחליט באיזה מהטיפולים הוא יבחר-כל אפשרויות השילוב בינהם קיימות.אין מניעה מעיסוק בספורט לאחר הטיפול בחוטים אם כי מומלצת מנוחה קצרה מייד לאחר הטיפול במיוחד בחוטי הסילואט.מבחינת תופעות הלואי:יכולות להיות שטפי דם קטנים היכולים לגרום לסימנים כחולים,נפיחות ואודם מקומיים והרגשת"משיכה"במקום הכנסת החוטים.(במיוחד בחוטי הסילואט).כל התופעות חולפות לאחר ימים ספורים.ברוב המקרים כמעט ואין תופעות לוואי כלל.
רק בדיקה אצל רופא מנוסה המיומן בכל הטכניקות תתן לך פתרון להשגת תוצאה אסתטית מיטבית.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות הבוטוקסליאורה12/01/2015
מה כמות (יחידות - units) של בוטוקס הנדרשת לתוצאה טובה לכל אחד מאזורי ההזרקה (בין הגבות, מצח, צידי העין) בהנחה שאני עושה טיפול כל 3-4 חודשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות הבוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג12/01/2015שלום ליאורה.
אני אישית משתמש בעיקר בדיספורט.לכל אדם נדרשת כמות אחרת לתוצאה טובה.בד'כ במצח נידרשות 30-40U,לגלבלות 30-35U ולצידי העניים 25-35U.אם את רוצה יחידות בוטוקס את צריכה לחלק מספרים אלה ב3-4.כל אחד מגיב אחרת ויש להתאים את המינון הסופי בטיפול הביקורת 2-3 שבועות לאחר הטיפול הראשוני.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיספורט
ליאורה12/01/2015תודה על התשובה. יש סיבה לשימוש בדיספורט, יש לו יתרון על פני השימוש בבוטוקס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיספורט - תגובה
ד``ר דן וינברג13/01/2015ליאורה שלום שוב.
לפי הספרות אין הבדל עקרוני בין השניים.נסיוני האישי עם דיספורט עדיף על בוטוקס הן מבחינת התוצאה והן משך האפקט לכן אני מעדיף להשתמש בו.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לתקן את השפתיים האלה?אבי11/01/2015
שלום דוקטור.
אני בן 40.
אני מאוד לא מרוצה מהמבנה של השפתיים שלי.הן נוטות למטה בשיפוע וזה מקנה לי מראה זועף.אם תצליח להבחין, צד אחד יותר שקוע מהצד השני,כנראה מהזרקה שעשו לי לפני שנתיים לתיקון הבעייה שרק החמירה.נדמה לי שהוזרק ג'ובידרם.
הייתי אצל רופאים אבל אמרו לי שאני לא מועמד טוב להזרקות כייון שהשפה העליונה שלי עבה יחסית (הכוונה לעובי של החלק עד האף,עובי העור) ולכן הזרקות רק יעוותו לי את השפתיים עוד יותר,דבר שאני נוטה להסכים לו לאור נסיון העבר.
אני קורא הרבה על הנושא ופורומים רבים מחו"ל אומרים שהפיתרון הוא הזרקה מאוד זהירה ומקצועית של בוטוקס לשריר שאחראי על קצות השפתיים
The muscle DAO, Depresssor Anguli Oris, is pulling the upper lip downwards.
ואם צריך אולי להשלים בהזרקת חומר מילוי.
האם אתה חושב שזה מה שאני צריך?
האם אתה עושה כזו פרוצדורה אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לתקן את השפתיים האלה? - תגובה
ד``ר דן וינברג12/01/2015שלום אבי.
קשה מאד להעריך יכולת לתקן שפתיים לפי תמונה.יש צורך בבדיקתך כולל הערכת השרירים והתנועה של השפתיים בחיוך,דיבור וכד'.לא הייתי ממליץ להשתמש בבוטוקס לתקון שפתיים. הזרקתו יכולה להביא לקושי בדיבור,שתיה,נשיקה וכד'.השפעתו מינימלית ולא שווה את הסיכון.הפתרון היחיד אם ישנו הוא מילוי בח. היולורונית המיועדת לשפתיים בצורה נכונה והדרגתית.צר לי שלא הצליחו בפעמים הקודמות אך נראה לי שניתן לעזור לך. גם חשוב שהציפיות שלך מהתקון תהינה מציאותיות ואז שביעות הרצון שלך מהטיפול תהיה רבה יותר.
בהמלחה
דר.וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לדבר איתך ישירות בטלפון
אבי12/01/2015לפני שאני מגיע. לא רוצה פשוט לטרוח לחינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לדבר איתך ישירות בטלפון - תגובה
ד``ר דן וינברג13/01/2015לאבי שלום.
תוכל לבחור רופא כראות עניך.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביף האם תוכל לספר לי בבקשה
רון19/03/2015מה השם של הפורום בחול שנתן לך את התשובה? ואיזו כותרת רפואית פורום זה נושא. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותיוליה09/01/2015
ערב טוב! אני בת 33 ולאחרונה יצאו לי בין האף לשפתיים קמטים של חיוך.... אני מעוניינת לשפר את המראה שלהם שכן למתיחת פנים זה מוקדם לי מדי... מהו הטיפול האפקטיבי והיעיל לזה? אשמח לקבל את כל האפשרויות הקיימות, תודה רבה25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד"ר רון יניב09/01/2015ליוליה שלום
הטיפול האפקטיבי והיעיל ביותר הוא מילוי בחומצה היאלורונית.
זה הטיפול הבטיחותי ביותר ,מחזיק עד שנה
והוא בעצם היחידי הרלבנטי עבורך
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בקמטוטים מעל השפה - תגובה
ד``ר דן וינברג10/01/2015שלום יוליה.
אני מצטרף לתשובת עמיתי דר. יניב שהטיפול המקובל בקמטוטים בין השפה לאף הוא חומצה היולורונית. לעיתים הדבר לא אפשרי וכרוך בהתנפחות של איזור הטיפול ותוצאה לא מספקת אפילו בידיים הטובות ביותר.יש אופציה נוספת:שימוש בחוטי מזוטראפיה העשויים מPDS.חוטי מזוטראפיה להחלקת קמטים קטנים כמו הקמטוטים מעל השפה ה"צפים" בתוך העור ומ"מותחים" אותו כמעט ללא התנפחות מקום הטיפול.עלותם כ 100-150 שקל לחוט(כמו של חברת מירקו הקוריאנית).בד"כ יש צורך בהכנסת 3-5 חוטים בכל צד.יש לקחת בחשבון גם את האופציה הזאת.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקסחנה26/12/2014
שלום, אני מתכננת לבצע הזרקת בוטוקס בצידי העיניים, בת 34 פעם ראשונה.
מבירור קצר שעשיתי בעיקר בין חברות ראיתי שונות גדולה במחירים , אחד לקוח 300 ש"ח לאזור ורופא אחר 900 ש"ח לאזור.
מה אני צריכה לדעת / לשאול לפני שאני מחיטה איפה לעשות?
איזה חומר מזריקים? נניח והרופא יגיד לי מה זה יקדם אותי ??
אולי תגידו לי מה החומר הכי טוב והכי מומלץ ופשוט אחפש רופא שמזריק את החומר הזה ...
הרי לא ממליצים פה על רופאים אז לפחות על חומר :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס - תגובה
ד"ר רון יניב26/12/2014לדנה שלום
החומר המקורי הוא בשם ״בוטוקס״ , תוצרת אלרגן , ארה״ב,
אם כי בשימוש נמצא גם ״דיספורט ״,תוצרת איפסן שוודיה שלא נופל ממנו.
כרגע אלו שני החומרים המותרים בארץ, בקרוב יגיע חומר נוסף ״קסאומין״ תוצרת גרמניה.
חשוב לבחור רופא מומחה, לא כל מי שנקרא כזה הוא באמת מומחה...
אכן יש טווח מחירים, אבל 300ש״ח, נשמע לי הצעה ״״טובה מדי״״,לא סביר,
too good to be true...
שיהיה לך בהצלחה
בברכת שנה אזרחית טובה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה בבקשהטומי24/12/2014
היי אני החלטתי לעשות סיליקון בשםתיים..אני יודעת את הסיבוכים האפשריים אך איני מתכוונת לעשות את השפתיים בצורה מוגזמת המטרה ליצור שפתיים מעט עבות יותר אך במראה טבעי! אני יודעת שסיליקון מחדירים בטיפול מיקרו טיפות ולא על פי מזרק או סיסי ויש להגיע לעד 5-8 מפגשים לפי הצורך השאלה היא האם בכל מפגש אצטרך לשלם? או שרק לשלם את מחיר הסיליקון ? ההתחלתי ..אשמח לתשובה!!!! משום שהם מזריקים ממש מעט חומר לכן אני לא חושבת שיש מורך לשלם עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בבקשה - תגובה
ד"ר רון יניב24/12/2014לטומי שלומות
את עושה טעות נפוצה,שאת מבררת על מחיר ועל לוח התשלומים,
במקום לברר על החומר ועל הרופא המבצע.
מה הסיבוכים האפשריים של החומר?
מה תחום ההתמחות של הרופא ?
האם זהו ״מכון או רשת״ שהרופאים מתחלפים או הבעלים פושט רגל וסוגר,
או שיש לך מישהו אחראי לפנות אליו בכל מצב.
כל זה חשוב יותר ממחיר או מבצע אטרקטיבי כזה או אחר.
לעיתים הזול יוצא הכי ביוקר...
לגופו של עניין :
כפי שתוכלי לראות בפורום שלנו אנו ממליצים להימנע מהזרקת סיליקון.
ההמלצה חד-משמעית לחומצה היאלורונית.
תוכלי בקלות לדפדף כאן ובמקומות נוספים ולהבין מדוע.
ולשאלתך-מקובל לקחת תשלום גלובלי לכל הפרוצדורה בסיליקון.
מקווה שתגיעי להחלטה נבונה.
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםליאת13/12/2014
להבנתי מהקריאה פה בפורום שהבוטוקוס לא מתאים למילוי שפתיים ביגלל סיבוכים בעתיד וגם להזרקת חומצה שנחשבת כמו רסטלין וגובדרום יש סיבוכים.( נפיחות ושיטפי דם)
מה ההבדל בין סיבוך זה ? לאחר?
באיזה חומר למילוי קמטים עמוקים בין צידי האף והפה אתם ממליצים?
שמעתי שישנם רופאים שההזרקה לעיבוי שפתיים מבצעים אותה בארבע או שלוש פגישות ז"א בכול פעם מנה למה זה טוב? ומזה נותן?
תודה תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב16/12/2014לליאת שלום
בוטוקס הוא מרפה שרירים
הוא מיועד בעיקר לקמטי-הבעה בחלק העליון של הפנים -בין גבות /מצח.
אינו קשור כלל לעיבוי שפתיים.
החומר המומלץ הוא חומצה היאלורונית
סיבוכים אינם נפוצים וגם חולפים.
זהו גם החומר המומלץ למילוי קמטים עמוקים בין צידי האף והפה .
במילוי שפתיים- כדי להימנע ממילוי -יתר -"שפתי-ברווזה"
נהוג לעיתים לבצע בשתי ישיבות (או אף יותר)
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אתם משתמשים בחוטים וכמה עולה כלשירה11/12/2014
חוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אתם משתמשים בחוטים וכמה עולה כל - תגובה
ד``ר דן וינברג12/12/2014שלום צביה.
ישנם 2 סוגי חוטים נספגים בשוק:
1. חוטי מזוטראפיה להחלקת קמטים קטנים כמו קמטוטים בלחי או מעל השפה ה"צפים" בתוך העור. עלותם כ 100-150 שקל לחוט(כמו של חברת מירקו הקוריאנית).
2. חוטים הגורמים ל הרמה קלה של חלקי הפנים הנפולים בעזרת קונוסים המותקנים עליהם והם שמונעים את הנפילה (כמו אלה של חברת סילואט)-כ 2000-3000 שקל לחוט.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוע שפתיים בג'ובדרםשרה03/12/2014
שלום,
אתמול בערב ביצעתי הזרקה בשפה העליונה. ביקשתי מהרופאה שתמלא לי את אזור מרכז השפה כדי רק להרים אותה מעט, ובכמות חומר מועטה (פחות מחצי מזרק) ברגע הטיפול כבר נוצרו שטפי דם גדולים, וכשיצאתי משם הבחנתי שהשפה שלי נופלת מטה בצורת M ויוצרת את ההפך מהמראה שביקשתי. חשבתי שהיום הנפיחות תרד אך לא כך, שטפי הדם גדלו, נוצרו גבשושיות קטנות ואני מרגישה כאב במגע, בדיבור ואכילה. יש גם תחושה שהמקום רדום.
השאלה שלי היא האם כל זה נורמלי? כמה זמן לחכות לפני שאני הולכת להתלונן לרפואה ולבקש שתחזיר את המצב לקדמותו? אני מאז מתביישת לצאת מהבית- נראית כאילו קיבלתי אגרוף במרכז השפה...
אודה מאוד לעצתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוע שפתיים בג'ובדרם - תגובה
ד"ר רון יניב03/12/2014לשרה שלום
ג׳ובדרם הוא אחד המותגים המובילים של חומצה היאלורונית.
כמובן שהזרקה לשפה דורשת מיומנות מצד הרופא המבצע.
נפיחות ודימומים יכולים לקרות עקב פגיעה בכלי דם קטן, או נטייה לדימום , כגון בנטילת מדללי-דם (כמו אספירין) וכיו״ב.
כדאי לפנות לרופאה בהקדם לבדיקה קודם כל.
עם תיקונים כדאי להמתין עד שהמקום מתייצב.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנוגע לימים שאחרי הטיפול
שרה03/12/2014ברצוני לדעת מה יכול לזרז את התמוססות החומר, והאם הוא מתמוסס באופן סימטרי?
מלבד זאת, מה בנוגע לאימוני כושר, עישון ושתיית שתיה חמה בימים שלאחר הטיפול? (עדיין יש שטפי דם).
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנוגע לימים שאחרי הטיפול - תגובה
ד"ר רון יניב04/12/2014לשרה שלום
עדיף להימנע מעישון שמעכב ריפוי
וכן משתייה חמה מדי
ומאמץ גופני
החומר מתמוסס תוך שמה בהדרגה
ההתמוססות תואמת לחומר, כלומר, אם לא סימטרי , יפחת בהדרגה באותה אסימטריות,
עם ההתמוססות , חוסר הסימטריה יפחת .
ניתן לזרז את העלמות החומר ע״י הזרקת חומר המסה ייעודי.
פעולה זו דורשת מיומנות ולעיתים גורמת לתגובה אלרגית,
כך שהיא תמיד המפלט האחרון
נ ב
לגבי הערתך הקודמת
איננו נוהגים להתייחס לרופא או מכון זה או אחר .
זכותך כמובן לחלוק מניסיונך האישי בפורום.
נמליץ רק לבחור מומחה בתחום
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! לגבי ירידת הנפיחות-
שרה05/12/2014קודם כל תודה רבה לך דוקטור, זה מרגיע ומיישב את הדעת כשמומחה נותן מענה בסבלנות ובפירוט ( בניגוד לרפואה שלי שפשוט אין דרך להתייעץ איתה טרם הפגישה שתוכננה לשבועיים אחרי ההזרקה)
אז סיפרתי להורים ולקולגות בעבודה שנפלתי על הפנים (פשוט השבתי 'כן' לשאלתם הזהה והמטרידה) אני מעוניינת לדעת תוך כמה זמן מיום ההזרקה תרד כל הנפיחות במלואה ותשאר תוצאה סופית. עברו שלושה ימים ואני מזועזעת מבבואתי במראה, ונמנעת מלפגוש חברים. זה כבר לא נפוח ושטפי הדם הבהירו. יש סיכוי שזה ירד עוד ולא ישימו לב להבדל? הלוואי ויכולתי לקבל את השפתיים שלי בחזרה...
שאלה נוספת- כיצד לעסות את האיזור?
שוב תודה על התשובות האדיבות והסבלניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! לגבי ירידת הנפיחות- - תגובה
ד"ר רון יניב05/12/2014לשרה שלום
תפיחות תגובתית יורדת בדר"כ תוך יומיים ומקסימום תוך שבועיים.
מה שנשאר מעבר לזה תלוי בטכניקת ההזרקה,
כלומר אם באזןר מסויים הוזרקה כמות גדולה מדי ,
אותו אזור יישאר תפןח יחסית.
לגבי עיסוי -אם חשים בגבשושית באזור מסויים -ניתן למולל אותה בין שתי אצבעות,
כאשר אצבע אחת מוחדרת לחלל הפה והשנייה מבחוץ על הלחי,
והגבשושית בין האצבעות.
כמובן שהאפרט מוחשי יותר כאשא נעשה מוקדם.
בהצלחה
ד"ר יניב
נ ב
לגבי זמינות הרופאה המטפלת,
כמדומני שביצעת זאת תחת רשת כלשהי,
כך שאם הרופאה אינה זמינה ,הרשת אמורה לספק לך מענה למיטב ידיעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי שתצייני את שם הרופאה
דרייה31/01/2015אולי כדאי שתצייני את שם הרופאה כדי שנזכור לא לעשות אצלה עיבוי שפתיים..
ובהזדמנות זו אני גם רוה לבקש המלצה על מישהו/י טוב לעיצוב ועיבוי שפתיים..נראה שאין כאלו ...הם באמת עושים שפתיים בצורת M , בדיוק הפוך ממה שמבקשים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים אחרי הזרקה של סיליקוןאלינור29/11/2014
היי אשמח לעזרה
אני בת 28 לםני כחמש שנים הזרקתי סיליקון לשפתיים פעם אחת בלבד אין לי שום שינוי ויזואלי
לעיתים נראה לי בשינוי מזג האוויר בחילופי העונות האיזור בו נמצא הסיליקון מגיב כמו שהשפתיים מגורות לאחר פיצוח גרעינים
השאלה שלי היא אני ממש ממש ממש רוצה לעבות את השפתיים ובני מקומות מאוד מוכרים ששאלתי אמרו שאין בעייה לערבב בין סיליקון לחומצה הילרונית. שבמקרה הכי גרוע אפשר יהיה לטפך בבעייה אם כשתיווצר באנטיביוטיקה וקורטיזון
עוד אמר לי כירורג שגם מתעסק ברפואה אסטטית שאם אמרו לי שאין בעייה בטח בביצוע הפעולה יזריקו לי סיליקון ויגידו שזו החומצה ההילרונית...
אשמח תעצות דגובות ועוד ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים אחרי הזרקה של סיליקון - תגובה
ד"ר רון יניב29/11/2014לאלינור שלום
איני נוהג להזריק למי שטופלה בעבר בסיליקון,
במקרה שיהיה סיבוך עתידי מהסיליקון,
איני רוצה להיות ברשימת המטפלים ...
חומצה היאלורונית היא החומר המומלץ והבטיחותי.
אם יהיה סיבוך עתידי, הוא יהיה עקב הסיליקון ולא עקב החומצה.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילרואנית בשפתיים- ללא השפעהשני20/11/2014
שלום רב,
הזרקתי לפני ארבעה חודשיים חומר בשם וולומה לשפתיים (מזרק אחד) לאחר כחודש לא הייתה ניכרת שום השפעה ולכן חזרתי לרופא והזרקתי מזרק נוסף. כיום, כחודש וחצי לאחר הטיפולים אני באמת ובתמים לא רואה שום שינוי בשפתיים.בהתחלה לאחר ההזרקה ישנה נפיחות של 10 ימים בערך ושטפי דם ולאחר מכן החומר פשוט נעלם.
הייתכן שגופי אינו מגיב לחומצה הילרואנית? יש תופעה כזאת?
אציין שאני ממש לא מעוניינת בשפתיים "ענקיות" או לא טבעיות. סך הכל הייתי מעוניינת במתן נפח יפה לשפתיים אך התוצאה מאכזבת מאוד.
האם כדאי ללכת לרופא אחר? להזריק חומר קבוע?
אציין גם שאני אסמטית ולוקחת משאף סטרואידים על בסיס יומי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין מענה?...
שני23/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה הילרואנית בשפתיים- ללא השפעה - תגובה
ד``ר דן וינברג25/11/2014שלום שני.
ווליומה הוא מוצר של חברת ג'ובדרם.הוא נחשב למוצר באיכות טובה מאד אך מיועד להגדלת נפחים ועיצוב פנים ולא ספציפית ל עיצוב והגדלת שפתיים.אינני יודע מדוע הרופא שלך בחר דווקא בו ועוד פעמיים.כמובן שאי שביעות הרצון יכולה לנבוע גם מטכניקה לא טובה בהזרקה עצמה.הצעתי לך היא שאם את באמת לא מרוצה תפני לרופא אחר שישתמש במוצר המיועד ספציפית לשפתיים ונקווה שהתוצאה תהיה טובה בהרבה. אל תתפתי להזרקת חומרי מילוי קבועים כמו סיליקון שבהזרקתם יש סיכון ניכר לבעיות בעתיד.
בהצלחה הפעם.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שפתיים המשך
שני25/11/2014מתי אוכל לבצע מילוי נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שפתיים נוסף מתי? המשך - תגובה
ד``ר דן וינברג25/11/2014שלום שני.
משאלתך אינני יודע מתי עשית את 2 הטיפולים שהזכרת.הייתי מחכה לפחות חודש מאז הטיפול האחרון עד ל"התיצבותו" של החומר שהוזרק בשפתייך ואז לאחר בדיקה יסודית מחליט האם וכיצד להמשיך בטיפול להשגת תוצאה טובה יותר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)