מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת בין קנולה לבין הזרקה עם מחטחגית15/08/2014
שלום, הייתי ביעוץ אצל שני רופאים, אחד מהם מוביל מאוד בתחום הרפואה האסטטית וההזרקות והשני מדיקל קליניק ר״ג אצל הלנה. הרופא הראשון הציע לי הזרקות של כ 6 מזרקים על מנת לטפל בקמטי ההבעה, המריונטות והקימטוטים מעל השפה. במקום השני שמעתי על הקנולה הם הציעו למלא את באזור עצמות הלחיים ועי כך למתוח את קמטי ההבעה ולטענתם זה גם ימתח את הבולדוג והמריונטות. הנטייה שלי היתה לסמוך על הרופא הראשון שהוא גם יקר יותר מן הסתם, אבל, מבדיקה באינטרנט הקנולה ויתרונותיה קוסמים לי יותר. מה גם שלדעתם אזדקק ל״רק״ 4-5 מזרקים (או 2-2.5 גדולים). אם טכניקת הקנולה באמת חסכונית יותר,פחות כואבת, נטולת שיטפי דם והתוצאות שמתקבלות הן אפקט פיסול ופנים מורמות למה לא כולם משתמשים בה? האם צריך להתמחות במיוחד בטכניקה הזו של הזרקה ולכן לא כל הרופאים יכולים להציע אותה?מה החסרונות שלה??? היא נשמעת מושלמת עבורי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת בין קנולה לבין הזרקה עם מחט - תגובה
ד"ר רון יניב15/08/2014לחגית שלום
את מעלה שאלות עקרוניות וחשובות, אשר עולות אצלי במרפאה לעיתים קרובות ביעוץ .
אנסה לפרט מניסיוני בתחום.
לשימוש בקאנולה יש יתרונות וחסרונות , חסידים ומתנגדים , כמו לכל שיטה אחרת.
אני יכול להביע את דעתי:
אישית איני משתמש בקאנולה ,
יודעי ח״ן טוענים ששיעור הזיהומים בשימוש בקאנולה גבוה משמעותית.
המוטו שלי " safety first".
הטענות כאילו נזריק במקום מסויים - לדוגמא -באזור עצם הלחי, וכתוצאה יהיה שיפור במקום אחר מרוחק , מוכרות לי היטב , הייתי מציע לקבל אותן בתבלון קל , כמו שאומרים
With a grain of salt.
המזרק המלא מכיל מיליליטר אחד, והאפקט של כמות כזו, הגיוני שיהיה מוגבל למקום בו שמנו אותו -בחזקת WYSIWYG
What You See Is What You Get
ולבסוף - Last but NOT a Least
נשים שואלות בעיקר על מחיר
הטעם המר של קנייה זולה, נשאר הרבה אחרי שחלף הטעם המתוק של המחיר הזול״...
במקום לשאול את השאלה החשובה -מי הרופא שאפקיד את פני בידיו ?
מה ההתמחות שלו ?
נראה לי שכאן ענית בעצמך בשאלה .
בהצלחה ובברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת בין קנולה לבין הזרקה עם מחט - תגובה
ד``ר דן וינברג16/08/2014שלום חגית.
בתוספת לתשובתו המלומדת מאד של עמיתי דר. יניב איתה אני מסכים בכל ברצוני לפרט מעט על ההבדל בין מחט לקנולה.המחט המוכרת לכולנו-קשיחה ,עם פתח בקציה החד מאד ומגיעה בקטרים ואורכים שונים.יתרונה הוא בדיוק ההזרקה ובשימוש חסכוני יחסית בחומר המילוי. חסרונה הגדול הוא שבשל הקצה החד מאד וקשיחותה דקירתה כואבת, שבמהלך כניסתה לרקמה היא יכולה לפגוע בכליי דם ועצבים וכך לגרום לשטפי דם תת עוריים וחיצוניים ונזקים עצביים.הטיפול במחט דורש לרוב יותר דיקורים של העור.לעומתה הקנולה היא צינור גלילי גמיש,קהה בקצהו כשהפתח שלו נמצא בצד הקנולה(ולא בקציה כמו במחט) כמה ממ' קרובנית מקציה.בשל הקצה הקהה שלה היא איננה יכולה לחדור את העור ישירות לכן יש לדקור קודם את העור במחט לפחות בקוטר הקנולה.דרך ה שיוצרת המחט בעור ניתן להעביר את הקנולה בתת עור לכיוונים ואורכים שונים עד למלוא טווח אורכה ולהזריק בעת שמושכים אותה אחורנית.הקצה הקהה וגמישותה מביאים לכך שהעברת הקנולה לאחר חדירת העור היא הרבה פחות טראומטית ופחות כואבת למטופלת והסיכוי לשטף דם או נזק אחר פחות מזו של מחט.בשל העובדה שניתן להעבירה דרך אותו פתח כניסה לכיוונים שונים ולכן יש פחות דקירות מאשר במחט. הקנולה מגיעה בקטרים ואורכים שונים ומתאימה מאד למילוי נפחים בלחיים וקמטים עמוקים והיא מעט "בזבזנית" יותר בחומר מילוי לעומת המחט. המחט מתאימה יותר לעבודות עדינות כמו שפתיים או קמטוטים סביב העניים.על הרופא לשלוט היטב ב 2 הטכניקות הללו ולהתאים למטופלת את הטכניקה המתאימה לבעיתה האסתטית תוך הסבת סבל מינימלי עם מינימום תופעות לוואי לא רצויות ולהשגת תוצאות אסתטיות מיטביות.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בוטוקס במצחאביטל12/08/2014
שלום,
לפי שבועיים עשיתי בוטוקס במצח ובצידי העיניים. אתמול קבעו איתי לפגישת ביקורת כדי לבדוק שהכל בסדר וראיתי שהבוטוקס בעצם לא העלים לי את הקמטים במצח אלא יותר טשטש, כלומר עדין יש את הפסים עצמם. כשבאתי לפגישת ביקורת אמרו לי שזה בסדר ואין מה לעשות ושזה יעלם עם הזמן.
זה נכון? או שהם היו צריכים להוסיף את המינון של הבוטוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בוטוקס במצח - תגובה
ד"ר רון יניב12/08/2014לאביטל שלום
אם מדובר בקמטי הבעה -שנוצרים בתנועה -אז אמור להשתפר בעקבות הטיפול תוך שבועיים.
אם מדובר בקמטים קבועים - כלומר נמצאים גם בעת שהפנים במנוחה אז לא ישתפרו.
צריך לבדוק כדי לומר לך בדיוק.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן כחול מעל השפהאביטל04/08/2014
שלום,
הזרקתי אתמול חומצה הילרואינית לשפה העליונה (1 מזרק). יש לי סימן כחול על השפה עצמה ולאחרונה הוא התפשט אל מעל לשפה. האם זה תקין? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן כחול מעל השפה - תגובה
ד"ר רון יניב04/08/2014לאביטל שלום
סימן כחול הוא כמעט תמיד דימום קטן - שטף-דם תת-עורי
ואינו מהווה סיבה לדאגה כח לולף מעצמו
אפשר להעזר בקרם ארניקה
ברם
נדיר שהוא עדות לבעייה אחרת
מומלץ לגשת לרופא המזריק לבדיקה
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אביטל04/08/2014תודה על תשובתך המהירה.
מאז התחיל לי גם כאב ראש בצד (כאילו נתפס הראש) וחום נמוך 37.2.
לקחתי כדור נגד כאבים.
הרופא שהזריק לי עובד רק מחר.
האם לגשת לטיפול רפואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד"ר רון יניב04/08/2014הפורום כידוע אינו יכול להחליף טיפול רפואי.
בכל מקרה של ספק עדיף לגשת למוקד/למיון.
בברכת בריאות שלמה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלורונית שלא נעלמת...נטע03/08/2014
שלום. לפני שנה בדיוק בתאריך 15.8.2013 עשיתי הזרקה של חומצה היאלורונית לעפעפיים התחתונות כדי למלא אותם, הם היו שקועים מידי ורציתי להוסיף קצת נפח.
הרופא שעשה לי את המילוי אמר שזה נראה מצויין עכשיו, אבל אני לא מרוצה בכלל. אני מחכה בקוצר רוח שהחומצה תיעלם כבר. הרופא הזריק לי הרבה חומצה לאורך כל השקעים מתחת לעיניים, ההזרקה נעשתה צפוף מאוד בין נקודה לנקודה.
אני מחכה שההזרקה תיעלם כבר כי אני לא מרוצה!
כבר עברה כמעט שנה (עוד שבוע בדיוק זה שנה) ואני לא רואה שום סימנים להיעלמות החומצה. זה לא נעלם בכלל, זה נשאר אותו הדבר. הרופא אמר שזה יחלוף לאחר שנה. והנה עברה שנה ואין שום סימן שהחומצה נעלמת. אני לא מבינה למה.
האם תוכל להסביר לי למה????
הרי חומצה היאלורונית אמורה להיעלם לאחר שנה.. זה מילוי זמני ולא קבוע!!
למה אצל כולם החומצה נעלמת לאחר שנה ורק אצלי זה נשאר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית שלא נעלמת... - תגובה
ד"ר רון יניב03/08/2014לנטע שלום
כאשר אומרים שהחומצה נעלמת תוך שנה, מדובר בהערכה,
סדר-גודל של זמנים וממוצע.
יש אישה שיישאר אצלה זמן רב או פחות יותר משנה.
כמו-כן הדבר תלוי במקום ההזרקה- כהכללה-
בקמטים הנאזולאביאליים-מצידי הפה לצידי האף -הממוצע כשנה,
בקמטוטים שמעל השפה העליונה (קמטי עישון), בהם התנועתיות רבה-פחות משנה,
ובשקעים מתחת לעפעפיים-בהם התנועתיות מעטה -יותר משנה.
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שזה בכלל לא יעלם?
נטע03/08/20142 שאלות בבקשה:
1. כתבת בתשובתך: "יותר משנה"- ובכן, כמה זמן יותר משנה? מה המקסימום שיכול להיות?? האם זה יכול להימשך עד שנתיים?? כמה זמן בערך זה "יותר משנה"?
2.האם יש מצב כזה, האם קרה כבר בעבר מקרה כזה, שיכול להיות שהחומצה תישאר לנצח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שזה בכלל לא יעלם? - תגובה
ד"ר רון יניב03/08/2014הי נטע
חומצה היאלורונית היא חומר טיבעי המפורק בגוף.
לא סביר להניח שיישאר מעל שנתיים.
״לנצח״ ...זו רק האהבה...(לפחות לצעירים ...;) )
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוקסיטייטאסנת27/07/2014
חברה המליצה לי על החומר. האם אתם מכירים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוקסיטייט - תגובה
ד``ר דן וינברג27/07/2014שלום אסנת.
הHYDROXYTITE הוא מוצר ישראלי של חברת LUMINERA והוא למעשה מוצר גנרי לחומר המילוי הידוע בשם רדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט).חומר מילוי זה מוכר כבר שנים.זהו חומר מילוי נספג המכיל גם גבישי סידן זעירים המאיטים את קצב ספיגתו ופירוקו ברקמה ויתרונו שהוא נשאר ברקמות זמן ארוך יותר מחומצה היולורונית-שנה עד שנתיים.יתרונו של ההידרוקסיטייט על הרדיאס שהוא שהוא זול יותר.בתחילת יצורו היו לו "מחלות ילדות" אך עם השיפורים האחרונים שהחברה הכניסה ביצורו איכותו השתפרה מאד ודומה היום מאד לזו של הרדיאס המקורי.הזרקת ההידרוקסטייט לעיתים מעט צורבת(בדומה לרדיאס). ניתן להמנע מתופעה זו עי' עירבובו עם מעט לידוקאין בעזרת מחבר סטרילי מיוחד בטרם הזרקתו לרקמה.יש לציין שהרדיאס המקורי הוא חומר מילוי מעולה לו יש את כל האישורים הבין-לאומיים כולל האירופאי(CE) הישראלי וה FDA.להידרוקסיטייט יש כבר אישורים של בCE האירופאי ומשרד הבריאות הישראלי.הדבר מאפשר למטופלת להנות מיתרונות חומר מילוי מעולה זה (המתאים בעיקר למילוי קמטים עמוקים ונפחים) במחיר זול יותר ללא התפשרות על איכות החומר ומשך השפעתו.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות מזרק מילוי קמטיםלימור23/07/2014
שלום רב.
כמה עולה לבצע מילוי חומצה הילארונית
ללחיים?
אשמח לקבל תשובה על עליות מזרקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות מזרק מילוי ללחיים - תגובה
ד``ר דן וינברג23/07/2014שלום לימור.
מילוי נפח בלחיים דורש חומצה היולורונית המיועדת למטרה זו.ישנם מוצרים של החברות השונות והם מגיעים בדכ' באריזות גדולות יותר של 2-3 סמק'.בדכ' צריך 1-3 מזרקים כדי להשיג תוצאה אסתטית טובה בלחיים.העלות של מזרק כזה היא 3000-5000 שקל.אם צריך יותר ממזרק אחד יש להכפיל את מספר המזרקים הדרושים בעלות כל מזרק.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שהרופא כאן לא מפרט איזה חומר
רובי28/07/2014כי וולומה הוא החומר האיכותי ביותר ללחיים וגם נראה שונה לגמרי משאר החומרים ללחיים שהם ברמה ממש ירודה וזו בלשון המעטה !!!!!!!!!!!
למשל : אי אפשר להשוות וולומה לפרפקטה או לפרינסס או לסטילאג ומן הראוי להדגיש ולציין שוולומה היחידי בעולם שיש לו אישור מחמיר של משרד הבריאות האמריקאי.
שני
נציגת וולומה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שהרופא כאן לא מפרט איזה חומר - תגובה
ד``ר דן וינברג28/07/2014שלום שני.
ווליומה היא אכן מותג מעולה של חברת ג'ובדרם לו יש אישור של הFDA. מותג נוסף מעולה עם אישור של הFDA הוא SUB Q של חברת רסטילן.מותגים מעולים אחרים : הם טיוסיאל אולטימייט או פרפקטה SUBSKIN הבאים באריזות של 3 סמק'(לעומת 2 סמק' של הווליומה והSUB Qׂׂ)-מותגים אירופאים מעולים עם אישור של הCE האירופאי ומשרד הבריאות הישראלי(אין להם עדיין אישור FDA).ככלל חוות הדעת שלנו משתדלות להיות אוביקטיביות ולא מוטות לחברה זו או אחרת כדי לתת לגולש השואל את התשובה המקצועית והאוביקטיבית ביותר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא אחרלימור20/07/2014
האם אני יכולה ללכת לאיזה רופא שאני רוצה מלבדו שיבצע את ההמסה
בכמה כסף זה כרוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא אחר - תגובה
ד"ר רון יניב20/07/2014המחיר שונה מרופא לרופא
תצטרכי לבדוק בעצמך
רצוי לחזור לאותו רופא בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת מילוי סטילג'לימור20/07/2014
שלום רב.
האם המסת המילוי סטילג' כרוכה בתשלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת מילוי סטילג' - תגובה
ד"ר רון יניב20/07/2014הי לימור
כפי שרשמתי
אם מבוצע אצל אותו הרופא -אז מקובל ש לא כרוך בתשלום
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר סטילאג'לימור19/07/2014
שלום.
האם רופא שהזריק מילוי בסנטר וגם לתוצאה של נפיחות יתר,
יכול לפצות אותי בהמסת החומר שהוזרק ע"י האלורונידאז?
או שזה כרוך בתשלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לטיפול יתר סטילאג
ד"ר רון יניב19/07/2014הי לימור
מקובל שטיפול המסה כתיקון, שנעשה ע״י הרופא שהזריק את המילוי ,
נעשה ללא תשלום.
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס או סיליקון לעיבוי השפתיים?Shoval05/07/2014
היי אשמח לדעת מה רצוי יותר לעיבוי השפתיים שימוש בהזרקת סיליקון או הזרקת בוטוקס ולאיזה גילאים ניתן להזריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס או סיליקון לעיבוי השפתיים? - תגובה
ד``ר דן וינברג05/07/2014שלום שובל.
הטיפול המומלץ לעיבוי שפתיים הוא הזרקה מיומנת של חומצה היולורונית המותאמת לשפתיים הן מבחינת מרקמה והן במשך פעולתה.(כמו רסטילן ליפס,טיוסיאל קיס,ווריודרם ליפס ומדיום ועוד).ההזרקה צריכה להעשות בזהירות ובמקצועיות כדי לתת לשפתיים צורה יפה, נפח וחושניות מחד ומראה טבעי ולא מוגזם מאידך.הטיפול בשפתיים בסיליקון אינו מומלץ כלל כפי שכתבנו בפורום זה אין סוף פעמים:למרות המחיר הזול וההשפעה ארוכת הטווח יש סיכון של היווצרות גושים,נדידת החומר והיווצרות גרנולומות וזיהומים כרונים-הקשים מאד לטיפול.המנעי מטיפול זה.יש אפשרות להזרקת מינון זעיר של בוטוקס לשפתיים המרפה את שריר השפה ונותן לה אפקט מלא יותר. יש להזהר מאד מאד בטיפול זה כי הרפית שריר השפה עלולה להיות חזקה מדי ואז יכולים להיות קשיים בדיבור,שתיה,נשיקה וכד'-כך שהדבר צריך להעשות אם בכלל עי' רופא מנוסה מאד ולבטח לא בעדיפות ראשונה לעומת הטיפול במילוי השפה שהזכרתי קודם.הטיפול בעצוב ומילוי השפתיים יכול להעשות בכל גיל.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפיון הצוואר בעקבות הזרקותרותי03/07/2014
לפני שבוע עשיתי הזרקת בוטוקס במצח וחומצה לצידי האף.
כיום רפיון בצוואר( סנטר כפול) ומעין שקי עטר לצידי הסנטר
מה הקשר להזרקות? האם זה בר תיקון?
+ הוספת תגובההדפס | x סגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפיון הצוואר בעקבות הזרקות ?- תגובה
ד"ר רון יניב04/07/2014לרותי שלום
לא נראה שיש קשר בין ההזרקות שאת מתארת במצח וצידי-האף
לריפיון הצוואר.
עם זאת תופעה ידועה היא, שלאחר הזרקות, יש יותר מודעות למראה הפנים,
מבחינים ובוחנים כל קמט וקימטוט.
סביר להניח שריפיון הצוואר היה שם גם קודם , אולי פחות מובחן.
ברגע שהשתפרו הקמטים שמשכו תשומת -לב ,הפגמים המשניים,
תופשים את קידמת-הבמה.
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PRPדנה01/07/2014
מה דעתכם על טיפול PRP/
האם יש תוצאות טובות.. האם מוכח קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PRP - תגובה
ד"ר רון יניב01/07/2014לדנה שלום
הטיפול מוכר לי .
לא השתכנעתי ביחס עלות/תועלת ולכן איני נוהג לבצעו.
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPRP - תגובה
ד``ר דן וינברג03/07/2014שלום דנה.
לטובתך ולטובת שאר הגולשים ברצוני לפרט מעט על הטיפול בPRP:
הטפול הנקרא גם MY-CELLS הוא טיפול בו הדם של המטופלת עובר עיבוד של הפרדת כדוריות הדם מהפלסמה עי' שימוש בצנטרפוגה ובהמשך שאיבת המקטע של הפלסמה העשיר בטסיות דם(PRP-PLATELET RICH PLASMA( ושימוש בו בטיפול האסתטי בטכניקה של מזוטראפיה עי' דקירות עדינות רבות בכל הפנים,צוואר,מחשוף ואיזורים נוספים.הרעיון של הטיפול הוא שטסיות הדם המרובות ופקטור שנקרא GROWTH FACTOR הנמצא בריכוז גבוה בPRP המוחדרות בטכניקה של מזוטראפיה לתת עור ולדרמיס מביאים לחידוש והצערה של העור ובכך למראה צעיר ורענן יותר של העור באיזורים המטופלים..
הטיפולים ניתנים אחת ל2-3 חודשים סהכ' סידרה של כ3-4 טיפולים ובהמשך טיפול משמר אחת לשנה. עלות כל טיפול כ2500-3000 שקל.כל טיפול אורך כ45-60 דקות כולל כל תהליך עיבוד הדם של המטופלת אילחוש העור באיזורים המטופלים וטיפול בכל האישורים הנרחבים שהזכרתי.
הטיפול מיועד למעשה לכל אשה או גבר מעל גיל 30 ובמיוחד למי שיש נזקי שמש רבים בעור הפנים,צוואר והמחשוף וכן סימני הזדקנות העור באיזורים אלה.
יש להדגיש שהטיפול הוא למעשה השקעה לטווח ארוך. הוא איננו מיועד לפתרון בעיה ספציפית זו או אחרת בעור כמו בוטוקס או חמרי מילוי, אלא מטרתו היא לתת לעור מראה ומרקם צעירים ויפים יותר וכן למנוע נזקים וקמטים בעור לעתיד הרחוק יותר.
טיפול זה הוא פיתוח ישראלי והוא צובר תנופה מרובה בכל רחבי העולם ולאחרונה קיבל את כל האישורים של רשויות הבריאותיות העולמיות כולל אף של הFDA האמריקני (המחמיר מאד עד שהוא מאשר תרופה או טיפול רפואי כלשהו.)
בברכה
דר. וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון רסיטלןברטה26/06/2014
התחלתי טיפול למילוי קמטים אצל מישהי ידועה מאד באזור המרכז. למרות שמאד מאד חששתי מסיליקון היא הרגיעה אותי שהטיפול במיקרו טיפות הוא בטוח וסביב הפה אין בעיה לעשות אותו. לדבריה, דרושים כמה טיפולים כמובן. אלא שמספר ימים לאחר שהתחלתי בטיפול שוב זעקו כותרות בתקשורת כמה הסיליקון מסוכן ולמה חובה להתרחק ממנו כי התופעות עלולות להופיע אחרי שנים. הפנו אותי לרופאה אחרת שמזריקה רסטילן שאמרה לי שכעת - גם אחרי טיפול בודד שעשיתי בסיליקון - המצב שלי אבוד כי היא לא יכולה להזריק רסטילן לשפתיים שהוזרק בהן סילקון כי סיליקון לא סובל שום חומר לידו ומיד גורם לו לנדוד. ככה שכאילו נשארתי קרחת מכל הכיוונים. גם כי נאמר לי שהסיליקון מסוכן, אפילו בטיפות , ורסטילן אסור להזריק ליד המקום בו הוזרק סיליקון. אני מיואשת ואובדת עצות. בבקשה עזרו לי להבין. מה אני אמורה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון רסיטלן - תגובה
ד"ר רון יניב27/06/2014צר לי לשמוע על כך שוב ושוב ...
מלכתחילה עדיף להימנע מסיליקון
״מישהי ידועה״ לא אומר שמקצועית באמת.
רוב הסיכויים שהיא ״״מומחית ״״לאסתטיקה״״ ( אין דבר כזה...)
ולא רופאה מומחית בעור או פלסטיקה ...
ולגבי ההמשך ...
רבים וטובים נמנעים מלהזריק למי שעשתה סיליקון , לא בגלל שרסטילן יעשה בעייה כלשהי, אלא שבמקרה של בעייה עתידית, יערבו גם אותם בעייה על לא-עוול בכפם.
נראה שתסתפקי בטיפולים אחרים
ואולי בעתיד ניתוח מתיחה ,אם וכאשר.
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא שמציע לפציינט סיליקון הוא פושע
רובי03/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר רון יניבאור14/06/2014
שלום לד"ר רון יניב,
אני בת 29 וסובלת מחיוך חושף חניכיים.
רציתי לשאול האם הזרקת בוטוקס לשפתיים העליונות בלבד הבעיה תיפתר? או שצריך להזריק באזור שמעל השפתיים ואז הבעיה תיפתר? כי יש לי שפתיים דקות וחשבתי אם לעבור בוטוקס אז זה יהיה בשפתיים העליונות וכך אהרוג 2 ציפורים במכה.
כמה זה יעלה לי פחות או יותר אצלך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוך חושף חניכיים ומילוי שפתיים
ד"ר רון יניב14/06/2014לאור שלום
הטיפול בבוטוקס לחיוך חושף חניכיים gummy smile
נעשה ע"י הזרקה מעל השפתיים, לשרירים הגורמים לעליית השפה בעת החיוך.
בנוסף - בוטוקס אינו חומר מילוי לשפתיים!
משתמשים בשם "בוטוקס " לסוגי הזרקה רבים באופן לא מדוייק.
למילוי השפתיים משתמשים בחומר מילוי מסוג חומצה היאלורונית.
לכן בכל מקרה לא ניתן להרוג כאן שתי ציפורים במכה,
ובכלל למה להרוג ציפורים חפות מפשע ?
בהצלחה
ד"ר יניב
נ ב
עמיתי ואני-איננו נותנים הצעות מחיר ברשת
ואני בפרט איני מתחייב למחיר הנמוך ביותר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור14/06/2014שלום לד"ר רון יניב,
תודה על התשובה המהירה.
רציתי לשאול האם יש לך ניסיון בבעיה הזאת שנקראת GUMMY SMILE? יש תוצאות טובות לכולן הכוונה?
כמה זה עולה? והאם כשאני באה אליך אתה עושה את זה במכה אחת? לכמה זמן זה נשמר?
אני גרה בפ"ת והבנתי שאתה עובד גם בפ"ת.
אשמח לתשובותייך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד"ר רון יניב14/06/2014לאור שלום
זו אינה התוויה רישמית של הזרקת בוטוקס
לי אישית אין ניסיון רב בהתווייה זו.
מומלץ לבצע טיפול חלש יותר ולהוסיף בהמשך מאשר לטפל בפעם אחת חזק מדי
ואז יש סכנה לטיפול -יתר ...
ברור שאין תוצאה טובה ואחידה לכולן.
הכל בהתאם לחומרת הבעיה,טכניקת-הטיפול ומידת שביעות הרצון הסובייקטיבית של המטופלת
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עוברת טיפול כזה כל 4 חודשים
רובי14/06/2014מאוד ממליצה על הטיפול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים בצדי הפהvivian07/06/2014
אני בת 35 ולאחרונה גיליתי קמטים בצדי הפה/אף שממש מפריעים לי. התחלתי קצת לקרוא על מילוי באמצעות חומצה היאלורונית ויש לי מספר שאלות בבקשה:
1. איך אדע לבחור רופא טוב, איזה סוג של חומצה מומלץ? הייתי אצל פלסטיקאי שהוא שם דבר והוא המליץ וטען שהוא עובד רק עם ג'ובידרם. אני קוראת בפורומים על כל מיני תופעות כגון שטפי דם/ גושים וכדומה. כיצד ניתן להימנע מזה?
2.האם מחיר של 2900 ₪ זה סביר? הבנתי שאני זקוקה למזרק אחד.
3. האם זה נורמאלי שבגיל הזה כבר מופיעים קמטים כאלו? האם מומלץ לעשות זאת בגיל כזה? אני חייבת לציין שאצל אף אחד מבנות גילי לא הבחנתי קמטים בצדי פה וזה קצת מדאיג...
4. האם מזותרפיה יכולה לעזור? נעשה אצל רופא/ קוסמטיקאית? איך בוחרים אצל מי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)