מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סנדרה שדה המליצה על בוטוקס אצל ד"ר ליפשיץאלוני07/04/2016
ביום שישי האחרון בתוכנית סברי מרנן סנדרה שדה המליצה על ד"ר ליפשיץ כרופא הכי טוב לבוטוקס ,אכן היא ניראית מיליון דולר ,האם זה אפשרי מבוטוקס להראות ככה
,?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדרה שדה המליצה על בוטוקס אצל ד"ר ליפשיץ - תגובה
ד"ר רון יניב07/04/2016האם ייתכן שזו שוב עוד פירסומת סמויה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת חומצה היאלרונית או בוטוקסחן31/03/2016
אני בת 33 פעם ראשונה שוקלת לעשות זריקה בפנים..בפינות שפתיים..פשוט יש קווים בשני צידי שפה שיורדות מעט..ואני רוצה להרים אותם קצת.יש לי כמה שאלות
1.איזה טיפול עושים במקרה הזה בוטוקס או חומצה היאלרונית?
2.כמה זמן הטיפול מחזיק?
3.האם ניתן לבצע אותו לאישה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת חומצה היאלרונית או בוטוקס - תגובה
ד"ר רון יניב31/03/2016לעלמת החן שלומות
. הטיפול חומצה היאלורונית
2. מחזיק עד שנה
3. למרות שחומר טיבעי נמנעים מביצוע טיפולים בהריון, מסיבות מובנות
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים 3 מזרקים אפשר לעשות או שיראה מוגזם ?מור29/03/2016
עשיתי עיבוי שפתיים חומצה הילורנית 2 מזרקים מזרק ראשון סטילאג מדיום שתפס עדין מידיי מזרק שני סטילאג לארג אני מעוניינת להוסיף עודד מזרק אפשרי שיהיו יותר גדולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים 3 מזרקים אפשר לעשות או שיראה מוגזם ? - תגובה
ד"ר רון יניב29/03/2016הי מור
על פניו נראה מוגזם
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שפתיים 3 מזרקים אפשר לעשות או שיראה מוגזם ? - תגובה
ד``ר דן וינברג29/03/2016שלום מור.
בד״כ מספיקים עד 2 מזרקים לתוספת נפח ועיצוב השפתיים. נדיר מאד שדרוש מזרק שלישי. זכרי שהמטרה של הטיפול היא שהשפתיים שלך יהיו עם מעט יותר נפח אך בעיקר יפות,מעוצבות,טבעיות וחושניות ולבטח לא מוגזמות. אני מציע שרופא מנוסה יראה אותך יחד איתך לפני שמוזרק המזרק ה3 ותחליטו יחדיו האם הוא באמת דרוש.החומר שהוזרק לך(סטילאז) הוא מותג אירופאי מעולה של ח. היולורונית.
בהצלחה
דר וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדפרין לאחר מילוי בחומצה הילורוניתגל17/03/2016
ערב טוב.
עשיתי מילוי סטילאג' אתמול . אני מורחת כשנה אדפרין 3 פעמים בשבוע.מתי מותר למרוח אדפרין לאחר מילוי והאם מריחת אדפרין על איזורי המילוי תפגע האפקט המילוי?
בברכה גל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין לאחר מילוי בחומצה הילורונית - תגובה
ד"ר רון יניב18/03/2016שלום גל
אין בעיה לחזור ולמרוח אדאפרין
לאחר שחלף גרוי מהזרקה
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש באדפרין
רוית26/10/2016אשמח לשאול את הבחורה שמשתמשת באדפרין אילו שינויים היא הבחינה במרקם העור לאחר שימוש של כשנה במוצר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדפרין
גל06/11/2016העור יותר עבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאה לחופשה.ד``ר דן וינברג05/03/2016
לגולשים באתר שלום.
אני יוצא לחופשה קצרה בחול.אני בטוח שבתקופה זו שעמיתי דר' יניב ימשיך במתן תגובות מעולות לכלל הגולשים בפורום.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה לחופשה. - תגובה
ד"ר רון יניב05/03/2016חופשה נעימה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים חומצה היאלורונית שאלהחופית24/02/2016
לאחר התייעצות מקצועית עושה עיבוי שפתיים אצל רופאה פלסטיקאית שמשתמשת בחומצה היאלורונית הרסטילן.
רציתי לדעת האם הרסטילן טוב? האם מאושר על ידי מנהל התרופות האמריקאי?
וכמו כן האם יהיה נכון לבקש מיד לפני הטיפול לראות שזה אכן המזרק של החומצה הזו? האם שם החומצה כתוב על המזרק? למען היסר ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים חומצה היאלורונית שאלה - תגובה
ד"ר רון יניב24/02/2016לחופית שלום
עשית בחירה טובה -גם בבחירת פלסטיקאית וגם רסטילן.
יש לו אישור FDA.
שם החומר מופיע על המזרק.
רצוי מאוד שיהיה אמון הדדי...
לשיקולך לבקש לראות את המזרק,לא נראה לי שתהיה בעייה.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסטילן יעלם לך אחרי חודשיים
יורב25/02/2016חלש מידי לשפתיים...לא כדאי בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסטילן יעלם אחרי חודשיים - האמנם?
ד``ר דן וינברג26/02/2016לאה שלום.
רסטילן הוא קו שלם של מוצרים של ח. היולורונית מעולה מתוצרת שבדיה.בקו זה כל מוצר מיועד למטרה ספציפית בטיפול האסתטי.אם נבחר מבינהם את המוצרים המיועדים ספציפית למילוי ועיצוב השפתיים או גם את רסטילן פרלן הוורסטילי מנסיוני האפקט בשפתיים נשאר בממוצע כ 6 חדשים ולא כפי שכתבת. המוצר רסטילן אינו מיועד לשפתיים אלא למילוי קמטים לא עמוקים בפנים.אם נעשה בו אצלך שימוש למילוי השפתיים יתכן וזו הסיבה לאפקט הקצר שציינת.כמובן שיש חשיבות רבה מאד לנסיונו של הרופא ואיכות טכניקת ההזרקה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי עיבוי שפתיים בפעם הראשונהטלאור15/02/2016
שלום רב,
לאחר שנים שאני מעוניינת בעיבוי שפתיים בקרוב אני מתכוונת לבצע זאת.
ביררתי רבות באינטרנט והבנתי כי לא מומלץ להשתמש בחומרים קבועים כגון סיליקון, ולכן אני מעוניינת לבצע זאת עם חומצה הילורונית.
יש לי מס' שאלות בבקשה ואשמח לקבל מענה:
ראשית, איך עליי לבחור את המרפאה הטובה ביותר לבצע בה? האם ישנם דברים ספציפיים ורשיונות מסיומים שעליי לבדוק לגביהן?
שנית, איזו חומצה הילורונית היא המומלצת ביותר איתה אפשר לקבל את התוצאות הטובות והנראות לעין, וזו שכמובן נשארת לתקופה הארוכה ביותר.
ושלישית, האם תוכלו לומר לי טווח מחירים להזרקת חומצה הילורונית לצורך עיבוי שפתיים? אני יודעת כי בכל מקום זה שונה אך בגלל שאני סטודנטית איני רוצה שכספי "יילך" לשווא. ואני אוצה לבוא עם מעט ידע לפני שאקבל הצעת מחיר לדעת אם זו הנורמה.
אשמח לקבל מענה והתייחסות לשאלותיי.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי עיבוי שפתיים בפעם הראשונה - תגובה
ד``ר דן וינברג15/02/2016שלום טל אור.
עיבוי שפתיים עשי רק עם חומצה היולורונית.אל תשתמשי בסיליקון(ראי תשובות רבות שלנו בעבר).חשוב שהרופא יהיה מיומן וכדאי שיהיה חבר באחד מהאיגודים של ההסתדרות הרפואית לרפואה אסתטית.כמעט לכל המותגים המובילים יש מוצר המתאים לשפתיים בקו המוצרים שלהם וכדאי שהוא יהיה של חברה ידועה מאד כמו רסטילן,טיוסיאל,ג'ובדרם,סטילאז' וכד'.האפקט בשפתיים נמשך 6-10 חודשים-מעט יחסית בשל עושר כלי הדם וריבוי התנועה בשפתיים.
העלות היא לפי מספר המזרקים הדרושים(בשפתיים בד'כ 1-2 מזרקים) כשנהוג לגבות 1500-2500 שקל לכל מזרק של 1 סמק'.(תלוי ברופא ובחומר המוזרק).
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיפול רופא לתיקון שפה שסועהאופיר10/02/2016
שלום לכולם, כשהייתי קטנה עברתי תאונה עם אופנים כתוצאה מכך נוצר לי גולה בשפה עברתי ניתוח אבל הוא לא ממש כזר וכרגע השפתיים שלי לא שוות . ברצוני לעבור תיקון עדין שיראה טבעי ביותר רק כדי לתקן פשוט לשים חומר בצד אחד שיראה טבעי. אשמח להמלצות, על איזה חומר, איך בכלל התהליך הולך ואם אפשר רופא באיזור הצפון שטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לטיפול רופא לתיקון שפה שסועה - תגובה
ד"ר רון יניב10/02/2016לאופיר שלומות
נראה על-פניו שעדיף ניתוח מתקן מאשר הזרקת חומר שייספג תוך מספר חודשים.
הכתובת עבורך היא מרפאת פה ולסת .
בהצלחה
ד"ריניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מתקן
אופיר11/02/2016גם אם עשו לי פעמים ניתוח מתקן וזה לא עזר לדעתי? או שכדאי להתייעץ בכל מקרה. כי הייתי אצל רופא והוא המליץ לי על הזרקה לפני כמה שנים אני בת 26 אם זה משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מתקן - תגובה
ד"ר רון יניב11/02/2016כדאי להתיעעץ בפה ולסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לשלב טיוסאל קיס על שפתיים שהוזרק בהם סטילאג Mmorin08/02/2016
עברתי עיבוי במזרק 1 של סטילאג M לפני 3 שבועות וכיום אני מעוניינת בטיוסאל קיס שהוא מיוחד לשפתיים ושחברות שלי עשו ויצא להם תוצאה יפה ובולטת ולעומת לי אם סטילאג M יצא תוצאה עדינה וטבעית למדיי האם אני יכולה לשלב בין 2 חומצות שונות או עליי להישאר על אותו חומר שהוזרק בתחילה 6 חודשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לשלב טיוסאל קיס על שפתיים שהוזרק בהם סטילאג M - תגובה
ד"ר רון יניב08/02/2016למורין שלום
אין בעייה לשלב את שני החומרים
נשארת שאלת הכמות המתאימה כמו שהשיב לך עמיתי ד"ר דן ויינברג
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתיים בסטילאג 2 מזרקים מומלץ?morin07/02/2016
היי עברתי לפני 3 שבועות עיבוי שפתיים מזרק 1 CC בחומצה ההילאורנית סטיאלג M התוצאה יפה אבל טבעית למדי לא מורגש למדייי ואני רוצה לעשות עוד מזרק אבל הרופא טוען שאם אני רוצה עוד מזרק שאני יחתום לו שאני אחראית על תוצאה לא יפה שתצא ומוגזמת מה עליי לעשות ???אני באמת לא מרגישה מסופקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים בסטילאג 2 מזרקים מומלץ? - תגובה
ד``ר דן וינברג08/02/2016שלום מורין.
כאשר השפתיים קטנות מאד ו\או "ריקות"לעיתים דרוש יותר ממזרק אחד של חומצה היולורונית כדי לעצב מחדש את שתיהן לשביעות רצון המטופלת.יתכן וכך המצב אצלך. יש לזכור 2 עובדות:1.העין "מתרגלת" מהר למצב החדש ונוטים לשכוח מה היה ורואים המצב החדש כאילו המצב הבסיסי לכן הייתי ממליץ לך להשוות את שפתותייך עתה לתמונות שאני מקווה שנלקחו לפני הטיפול בטרם תחליטי להוסיף.לעיתים תוספת שפתון מתאים או GLOSS יתנו את המראה הרצוי ללא צורך בתוספת.2.אם התוצאה של תוספת מזרק שני תהיה "מוגזמת" ולא טבעית את תסתובבי עם השפתיים האלה חודשים ארוכים כשכל העולם ידע שעיבית את שפתייך.לכן אני מציע שביחד עם הרופא המטפל תגיעו להחלטה נכונה שתתן את התוצאות היפות והטבעיות ביותר.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתיים סטילאזלי04/02/2016
שלום,
עברתי אתמול עיבוי שפתיים עם חומצה היאלורןנית סטילז.
הבוקר רק צד אחד של השפה העליונה נפוח ועם סמנים כחולים
פנימים.
האם יתכן שרק צד אחד של השפה יהיה נפוח?יש לי גם תחושה
של גוש שנמצא שם.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים סטילאז - תגובה
ד``ר דן וינברג04/02/2016שלום לי
סטילאז' הוא מותג טוב מאד של ח. היולרונית. לעיתים בעת מילוי השפה נוצרת המטומה או בצקת בצד אחד יותר מהשני והדבר נותן חוסר סימטריה בשפתיים שילך ויסתדר מעצמו תוך כמה ימים. אם את מרגישה "גוש" עסי קלות את המקום ותנסי "לשטח" את הגוש.אם הבעיה תמשיך פני לרופא שטיפל בך כדי שיבדוק אותך בכל מקרה מומלצת ביקורת כשבועיים לאחר הטיפול הראשוני.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפי תודות!
לי04/02/2016תודה רבה ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באילו מקרים מילוי אף ע"י הזרקה לא יתאים כדי לשחזר את העצם לאחר ניתוח?איתי31/01/2016
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באילו מקרים מילוי אף ע"י הזרקה לא יתאים כדי לשחזר את העצם לאחר ניתוח? - תגובה
ד"ר רון יניב31/01/2016מילוי אף הוא אינדיקציה לא רשומה לחומרי מילוי
ואיני עוסק בכך.
אם תשקול לעשות זאת כדי שתיוועץ עם אאג המנוסה בתחום
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקון פגמים באף בהזרקה לאחר נתוח.
ד``ר דן וינברג01/02/2016לעיתים נוצר לאחר ניתוח אסתטי באף שקע עמוק מידי לאורך גב האף,או שארית גבנון או בעיה קטנה בקצה האף.ניתן לעיתים לשפר פגמים אלה עי' הזרקה של רדיאס או חומצה היולורונית צמיגה עי' רופא מנוסה בהזרקות קטנות וכמה מפגשים עד להשגת תוצאה טובה יותר. משמושגת תוצאה זו היא נשארת חודשים ארוכים כי הספיגה במקום זה היא איטית כי אין בו תנועה ו\או הספקת דם עשירה כמו במקומות אחרים בפנים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה חודשים?אני שמעתי שבין שנה לארבע
איתי01/02/2016האם אתה עוסק בהזרקות של חומרים אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי רק לתיקון קל לאף
איתי01/02/2016לאחר ניתוח שעברתי מזמן.
לתת לו יותר בליטה באמצע.
עדיין מומלץ רק אצל א.א.ג?? או לא חייב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם סגול על השפה עליונה מעיבוי לפני יומייםמירי22/01/2016
אני בחורה צעירה עברתי עיבוי שפתיים לראשונה בסטיאלג מזרק 1CC ביום רביעי ויומיים לאחר מכן נוצר לי שטף דם סגול כחול על השפה עליונה המטומה?? אני נורא חוששת שזה לא יעבור ואני עוד שוקלת לעשות עוד מזרק נוסף בשבוע הבא בחמישי האם זה יתאפשר לעשות עוד מזרק ? ומתי השטף דם יעבור? מנפיחות לא סבלתי נפיחות קלה ולא נוראית בכלל אבל השטף דם יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם סגול על השפה עליונה מעיבוי לפני יומיים - תגובה
ד"ר רון יניב22/01/2016למירי שלום
שטף -דם,המטומה, עלול לקרות בכל הזרקה.
אם זו המטומה , היא תחלוף ללא בעיה.
לא הייתי ממליץ להזריק כמות נוספת לפני החלמה מלאה של ההמטומה.
תפני בבקשה לרופא המזריק לוודא שזה המצב.
בברכה
ד״ר יניב
נ ב
התשובות בפורום כלליות למידע כללי
ואינן בגדר המלצה רפואית
ולא מהוות תחליף לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטיאלג M לשפתיים או ספיישל ליפס?מירי20/01/2016
אני עברתי עיבוי שפתיים בסטילאג M אני בת 26 ואחריי הטיפול שקראתי על החומר באינטרנט הבנתי שזה של קמטים ולא לשפתיים אני שמעתי על מקרה בפורום שבחורה עשתה באותו חומר סטילאג M וירד לה החומר אחרי חודש בלבד אני נורא חוששת אני עברתי אצל רופא שיש לו קלינקה שעובדת אם חומרים באמת טובים רסיטלן גובדרם סטילאג בלוטרו ועוד אז סמכתי עליו אני עכשיו חוששת שכאשר הנפיחות של ההזרקה תרד לא ישאר חומר על השפה מה עלי לעשות על מנת לברר למה הרופא דווקא שם לי תחומר הזה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטיאלג M לשפתיים או ספיישל ליפס? - תגובה
ד``ר דן וינברג20/01/2016שלום מירב.
לחברת סטילאז' יש מוצר יעודי לעיבוי שפתיים:Stylage Special Lipsstylage lips
נועד לעיבוי ועיצוב שפתיים.זהו מוצר הנועד לטיפול בכל האינדיקציות הקשורות לשפתיים:
הדגשת תוחם השפה,עיבוי נפח השפתיים.קמטים מעל השפה,הוספת לחות לשפה
יוצר תוצאה טבעית ולאורך זמן.משך תוצאה:6-9 חודשים.המוצר יקר יחסית ודומה מאד במירקמו ותכונותיו לסטילאז' M שקיבלת.גם נציגי החברה אומרים במפורש שניתן להשתמש בו גם לעיבוי שפתיים במחיר סביר יותר.לדעתי הרופא שלך היה צריך להציע לך את המוצר היעודי היקר יותר ואת האפשרות להשתמש בסטילאז' M במקומו ולקבל כמעט את אותן התוצאות.כללית סטילאז' M מתאים למילוי שפתיים ואני מצפה שתהני ממנו לפחות 6 חודשים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא משתמש בסטילאג ספיישל ליפס
מירי21/01/2016הרופא שביצעתי אצלו הזרקה של סטילאג M לא משתמש בספיישל ליפס ונאמר לי שהחומר סטילאג M יחזיק עד 6 חודשים אני מעוניינת לעשות עוד מזרק עוד שבוע וחצי של בלוטרו אבל האם זה בסדר לשלב ?הבלוטרו מחזיק יותר זמן על השפתיים והתוצאה שיצאה לי בסטילאג M יפה כרגע נכון ליממה שעברה מההזרקה אבל רוב החומר מרוכז בשפה העליונה ובשפה התחתונה אני מרגישה צורך לעוד אבל אני מעדיפה לבחור תבלוטרו האם זה אפשרי ? הרופא שלי משתמש ברסטילן גובדרם בלוטרו סטיאלג ואמר לי שהבלוטרו גם חומר טוב לשפתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא משתמש בסטילאג ספיישל ליפס - תגובה
ד``ר דן וינברג22/01/2016מירב שלום.
אני לא הייתי מערב ח. היולורונית מ 2 יצרנים שונים בו זמנית בשפתיים מחשש לתגובה בינהן.אם תהיה תגובה לא רצויה לא תדעי לאיזה חומר היא קרתה.במידה ואת רוצה להוסיף ובמיוחד שהתוצאה לדבריך יפה -הייתי מוסיף מתוצרת אותו היצרן(ניתן להשתמש במוצר אחר מהליין שלו לפי הצורך-במקרה הנוכחי סטילאז' M או סטילאז' ספיישל ליפס).משתפוג השפעת המילוי הנוכחי והוא יספג בעוד כ 6-12 חודשים תוכלי להשתמש בח. היולורונית מתוצרת אחרת כמו הבלוטרו.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים בחומר boletroמילנה27/11/2015
האם החומר boletro מומלץ ?לעיבויי שפתיים דחוף הרופא אמר לי שהוא משתמש בחומצה הזאת לעיבוי שפתיים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בחומר Belotero - תגובה
ד``ר דן וינברג28/11/2015שלום מילנה
Belotero הוא מותג אירופאי של חומצות היולורוניות שנכנס לאחרונה לשימוש בארץ.יש לו ליין שלם של חומצות היולורוניות בדרגות סמיכות שונות מSOFT עד VOLUME המשמשות למטרות שונות למילוי קמטים ונפחים בפנים.המוצר INTENCE משמש למילוי קמטים עמוקים וגם שפתיים.למוצר אישורים של רשויות הבריאות האירופאי ומשרד הבריאות הישראלי.אין לו אישור של הFDA האמריקני.לי אישית אין עדיין ניסיון עם מוצר זה כך שקשה יהיה לי לחוות דעה.ככלל אם יש ניסיון טוב עם מוצרים וותיקים ומוכחים כמו רסטילן,טיוסיאל,סטילאז',ג'ובדרם להם מוצרים יעודיים מעולים למילוי שפתיים עם שנים רבות של ניסיון חיובי מדוע יש לעבור למוצר חדש איתו אין עדיין ניסיון.
דר. וינברג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)