מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומרי מילויטלי19/11/2014
שלום
אני מתעניינת כרגע לגבי מילוי קמטי ההבעה "של החיוך" בין השפתיים לאף.
רציתי לדעת איזה חומר הכי מומלץ למילוי הקמטים האלה (אצלי זה ממש שקעים), ובכלל לאיזה חומר יש את הכי פחות תופעות לוואי והוכח שאינו מסרטן.
בפרט אשמח לשמוע דעה על רסטילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי מילוי - תגובה
ד"ר רון יניב19/11/2014לאורטל שלום
החומר המומלץ למילוי קמטים אלו ובכלל , הינו חומצה היאלורונית ,
מכל הבחינות שהזכרת.
רסטילן הוא המותג המוביל בקטגוריה זו .
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחת עפעפייםחן15/11/2014
שלום , רציתי לשאול האם יתכן צניחת העפעפיים לאחר הזרקת בוטוקס ? והאם זה חוזר למצבו הקודם לאחר שהבוטוקס מפסיק להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת עפעפיים - תגובה
ד"ר רון יניב15/11/2014לחן שלום
צניחת העפעפיים היא אכן אחד הסיבוכים האפשריים,
לאחר הזרקת בוטוקס ,הנעשית כדי לשפר את החן.
אכן המצב חוזר לקדמותו עם התפוגגות השפעת הבוטוקס.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםשגית15/11/2014
שלום, האם יש חומר להזרקה שניתן להגדיל את השפתיים לצמיתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב15/11/2014כן - סיליקון
אבל ממש לא מומלץ לדעתי
יש סיבוכים
גם הם לצמיתות
וגם המילו שמתאים לך היום כנראה לא יתאים לך בגיל מבוגר יותר
ראי תשובות רבות בעבר בנושא
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת חומצה לשפתיים לאחר סיליקוןשי09/11/2014
היי
לפני כשנה הזרקתי לשפה העליונה חצי מזרק סיליקון כמובן שאחרי חצי מזרק אין הבדל בתוצאה ובנוסף נוצר לי כוש לאחר חודשים שהמסתי, מכיון שאמרו לי שיש הרבה תופעות לסיליקון ומהפחד שיווצרו לי גושים נוספים לאחר זריקנ נוספת
האם אני יכולה עכשיו להזריק חומצה ולא סיליקון? או שלא ניתן בגלל שבעבר הזרקתי חצי מזרק סיליקון?
ובאופן כללי מה מומלץ יותר למילוי דפתיים חומצה או סיליקון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת חומצה לשפתיים לאחר סיליקון - תגובה
ד"ר רון יניב09/11/2014לשי שלום
עדיף להזריק חומצה היאלורונית ולא סיליקון.
סיליקון לא ניתן להמיס, אולי המיסו חלק מהגוש שנוצר בתגובה לסיליקון ע״י הזרקת סטרואידים.
איני נוהג להזריק למי שהוזרק בעבר בסיליקון, אך יש רופאים שעושים זאת.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה עצוב, וכאשר מחייך צריך להתאמץאורן07/11/2014
היי. כבר מאז גיל 15 כאשר אני מחייך -אני ממש מתאמץ לחייך וזה לא נראה טבעי. וגם ביום- יום הפנים נראות עצובות ועייפות ומוטרדות, ותמיד שואלים אוותי למה אני עצוב אפילו שאני לא מרגיש ככה.
השילוב של זה, שגם כאשר אני מחייך החיוך ממש מאומץ, וגם שהפנים נראות יגעות, וממש אין לי שקט נפשי לעמוד ולשתוק כי אז כשאני סוגר את השפתיים אני נראה עצוב, גורם לי לחשוב שאויל יש סיבה הקשורה בשרירי השפתיים או מעט מסביב להם, שפשוט חסר להן אולי טונוס? או בעיה אחרת? האם התופעה הזו קיימת בהיסטוריה הרפואית? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה עצוב, וכאשר מחייך צריך להתאמץ - תגובה
ד"ר רון יניב07/11/2014לאורן השמח שלום
תופעה כפי שאתה מתאר יכולה לנבוע מבעיות שונות, החל מבעייה מולדת,
בעיה במהלך הלידה,תופעה נוירולוגית ,מוסקולארית (בשרירים) ועוד.
מי שתיגש ליעוץ או טיפול אסטתי בבוטוקס וחומרי-מילוי או אפילו פלסטיקה.
כדאי לגשת לרופא -המטפל ובהתאם אולי גם לנוירולוג.
סוף מעשה במחשבה תחילה,
והעיקר שתמשיך להרגיש שמח ולהקרין זאת,
גם אם לעתים לאנשים מסויימים זה לא נראה כך.
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהתגובה נראה לי נקטעה
אורן08/11/2014"מי שתיגש ליעוץ או טיפול אסטתי בבוטוקס וחומרי-מילוי או אפילו פלסטיק"
התכוונת "לפני" שתיגש?
כמו כן, האם יכול להיות קשר לטיפול אורתודנטי שעברתיבתקו]ה זו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
אורן08/11/2014"שעברתי בתקופה בה החלה להופיע התופעה"
כמו כן, איזה ענף מטפל בבעיה מוסקולרית בשרירי הפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
ד"ר רון יניב08/11/2014גם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהתגובה נראה לי נקטעה - תגובה
ד"ר רון יניב08/11/2014כן
ו-
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיימת תופעה כזו שצד מסוים בשפהאורן01/11/2014
העליונה מעט נפול יותר? ומה בדר"כ הפתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באי סימטריות בשפה - תגובה
ד``ר דן וינברג02/11/2014שלום אורן.
פנינו אינן סימטריות וכך גם שפתינו.כמעט אצל כולם צד אחד לא זהה לשני. יש כאלה בהם ההבדל ניכר יותר ויותר בולט לעין. הדבר יכול לנבוע מחוסר סימטריות בלבד או מבעיה אחר באחד מצידי השפה. לפני הטיפול הרופא צריך להתאימו למבנה השפה כדי שהתוצאה תהיה יפה וסמטרית במידת האפשר. לעיתים לאחד הצדדים יש להזריק כמויות שונות של ח. היולורונית וכן לעיתים במיקומים שונים ב 2 הצדדים כsי להשיג תוצאה אסתטית מירבית.לעיתים כשהשםב רק נםטחה מעט אך לא חסר לה נפח יש להוסיף חומצה היולורונית רק בצד שאינו נפול כדי להשיג מראה סימטרי יותר של השפה.
בהצלחה
דר.וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לחומר מילוי לשפתייםאיילה18/10/2014
היי:)
לפני כשנה עשיתי הזרקה של חומר בשם פרפקטה לשפה העליונה. לדעתי לאחר כחודשיים כבר לא ראיתי הבדל והשפתיים חזרו למצב הקודם. התאכזבתי.
אני מאד רוצה לעשות שוב. על איזה חומר אתה ממליץ?
חייבת לציין שהאזור בין השפתיים לאף טיפה "שקוע" אצלי בגלל סגירה לא נכונה של הלסתות. האם ניתן להזריק לאזור הזה חומר גם כן?
תודה רבה רבה
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לחומר מילוי לשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג18/10/2014שלום איילה.
פרפקטה הוא חומר למילוי נפחים ומיועד למלא חוסר בנפחים בלחיים ולמילוי קמטים עמוקים מאד. הוא אינו מיועד לעיצוב שפתיים ולכן חבל שטופלת בו.לכל המותגים המובילים בשוק(רסטילן,טיוסיאל,ג'ובדרם ואחרים) יש מוצר ב"ליין" שלהם המיועד ספציפית לשפתיים.השפה היא מקום בו יש הרבה תנועה ואספקת דם עשירה המזרזות פירוק החומצה ההיולורונית ומאידך המילוי צריך להיות גם יפה אסטתית ורך במירקמו כדי לתת מראה ותחושה טבעיים.לכן כל חברה פיתחה מוצר ספציפי לשפתיים ובו עדיף לטפל.לגבי שאלתך לגבי האף ה"שקוע" לא אוכל לענות לך לך כך ללא בדיקה יסודית של פנייך.
בהצלחה גדולה יותר בפעם הבאה
דר וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ״סטרואידים״ -שאלה של אילנהד"ר רון יניב08/10/2014
לאילנה שלום
עקב תקלה טכנית שאלתך נמחקה,
להלן תשובתי:
לפני שדנים בטיפול כזה או אחר ב״גושים״, יש לברר את מהות ה״גושים״.
האבחנה קודמת לטיפול ומכתיבה אותו.
הטיפול שהזכרת בשאלתך -5FU ,
הוא למעשה חומר כמוטרפיה, המשמש לטיפול בגידולי עור , סרטניים או טרום-סרטניים,
וכן בהתוויה לא רשומה כטיפול ביבלות וצלקות.
ממליץ לך לגשת למומחה לאבחון ה״גושים׳׳ באופן מדוייק,
על-פי זה תוכלו לדון בטיפול המיטבי עבורך.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה על התשובה וחג שמח
אילנה09/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידיםאילנה08/10/2014
שלום רב דר
האם אתה מכיר רופא שמטפל בהמסת גושים בעזרת חומר שנקרא fu5..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים - תגובה
ד"ר רון יניב08/10/2014לאילנה שלום
חשוב לברר מה הם ה״גושים״ לפני שמחפשים טיפול.
5FU הוא טיפול לא -רשום לצלקות למשל.
ממליץ שתגשי למומחה לאבחון.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםיפית02/10/2014
שלום, רציתי לשאול אם יש דרך אחרת לעבות את השפתיים חוץ מהזרקה של מחט? רציתי גם לשאול מאיזה גיל אפשרי לעשות עיבוי שפתייים?
האם זה מסוכן? האם אפשר להראות לרופא שמזריק תמונה של דוגמא של מה אני רוצה שהוא יעשה לי? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג03/10/2014שלום יפית.
הדרך היחידה המקובלת היום לעיבוי שפתיים היא הזרקת ח. היולורונית המותאמת במיוחד לשפתיים. ההזרקה חייבת להיות מאד מיומנת כדי להשיג תוצאה טבעית ויפה.הסיכון הוא מינימלי ואם ההזרקה נעשית בתנאים נאותים מלבד אפשרות לשטפי דם קטנים בשפתיים כמעט ואין סיכון נוסף. בכל מקרה אם הדבר קורה הוא חולף לאחר כמה ימים. ניתן לבצע אילחוש מקומי במשחה מאלחשת או בזריקה להרדמה מקומית להורדת הכאבים בעת הטיפול.המנעי מעיבוי שפתיים עי' הזרקת חומרים קבועים כמו סיליקון.קשה להראות לך מראש איך תהיה התוצאה הסופית אצלך לאחר הטיפול אך תוכלי לבקש מהרופא להציג לך תמונות של מטופלות אחרות שלו כדי לראות תוצאות עבודתו.
בהצלחה וגמר חתימה טובה.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר מילוי חברת לומינרהיוליה20/09/2014
שלום. הציעו לי למילוי קמטים חומצה היאלורונית חברת לומינרה. האם יצאה לכם לעבוד עם חומר הזה ? מה דעתכם. בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר מילוי חברת לומינרה - תגובה
ד``ר דן וינברג21/09/2014שלום יוליה.
חברת לומינרה היא חברה ישראלית המייצרת חמרי מילוי: משפחה של ח. היולורוניות מצולבות,קלציום הידרוקסי אפטייט(מקביל לרדיאס) וחומרים למזוטראפיה.יתרונה הוא במחירים נוחים יחסית ואריזות הגדולות מעט מהאריזות המקובלות(1.25 סמק' לעומת 1 סק' במזרק). לאחרונה מוצריה עברו שידרוג איכותי ניכר כך שנראה לי שאיכותם שווה לאיכות חומרי המילוי האירופאים הממוצעים. יש להם אישור של רשויות הבריאות האירופאיות והישראלית אך לא אישור FDA.אין לי מספיק ניסיון לדעת איך הם בהשוואה למוצרי ה"צמרת"(רסטילן,טיוסיאל,ג'ובדרם,רדיאס וכד').לסיכום מוצר כחול לבן במחיר נוח יחסית שעבר שידרוג איכותי לאחרונה באריזה הגדולה מעט מהמקובל בשוק.
שנה טובה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש!!! מאוכזבת מאוד מאוד מהחומר
רובי30/09/2014שלום שני
ייתכן מאוד שאכזבתי אינה נובעת מהחומר,
אלא מכמות לא מספקת בהזרקה,
או טכניקת-הזרקה לא -מיטבית.
בנוסף -תאום ציפיות לפני הטיפול הוא המפתח למניעת אכזבות,
ולא נדיר במחוזותינו שזה הגורם לאכזבה.
בברכת שנה טובה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלומינרה
ורד28/07/2016האם זו חומצה הילאורונית טהורה או כמו רדיאס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבשושית בשפה העליונהמורן19/09/2014
היי
קראתי את השאלות ואת התגובות. גם לי יש גבשושית סיליקון בצד שמאל של השפה למעלה כבר משנתיים ולאחר חמש הזרקות.
זה דבר שהכי מפריע לי בעולם. אני לא יכולה לשים אודם כהה כי רואים חתך בשפה זה דבר שמפריע לי מאוד בחיי היום יום.
ראיתי שמלבד הזרקות שלא כל כך עוזרות אין הרבה מה לעשות מלבד ניתוח להוצאת הגבשושית. האם תוכל לפרט טיפה כיצד הוא מתבצע ? וכמובן שאם יש דרך נוספת אשמח לשמוע.
אני בת 23 ולא בא לי להסתובב ככה.
תודה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
מורן19/09/2014האם אני יכולה אולי להזריק חומר אחר שינפח עוד את השפה ובכך תעלם הגבשושית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגוש סיליקון בשפה -תגובה
ד"ר רון יניב20/09/2014למורן שלום
הזרקת חומר אחר לא תעלים את הגבשושית, היא יכולה להסתיר אותה לזמן -מה.
חומר נספג יעלם תוך שנה ושוב תראה הגבשושית,
הסיליקון עלול גם לגרום לגבש ושפית לגדול עוד ואף עלול לנדוד למקום אחר.
הפיתרון הוא להוציאו.
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבשושית סיליקון בשפה העליונה-תגובה
ד"ר רון יניב20/09/2014למורן שלום
שאלתך מחדדת ומדגישה את הצורך להימנע מזריקות סיליקון,
עליהן אנו נשאלים שוב ושוב בפורום.
הניתוח מתבצע ע״י חיתוך השפה והוצאת הגבשושית תחת הרדמה מקומית.
בברכה ובהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת הגבשושית
מורן20/09/2014היכן ניתן לעשות את הליך הוצאת הגבשושית ? והאם לאחריה אוכל להזריק את החומצה ההילרונית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת הגבשושית - תגובה
ד``ר דן וינברג20/09/2014שלום מורן.
הוצאת הגבשושית של הסיליקון מהשפה נעשית עי. מנתח פלסטי המתמחה בזה במיוחד. (אני אישית מכיר את דר. אלדד מור אך יש ודאי גם אחרים וטובים). לאחר הוצאת הגבשושית זכרי שיש לך עדיין סיליקון בשפתיים שלא גרם לגושים לכן אני בספק האם כדאי לערבב 2 חמרי מילוי שונים(סיליקון וח. היולורונית) בשל הסיכון של תגובה לא רצויה בינהם.
שנה טובה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילרואנית- ללא תוצאה משמעותיתאביטל07/09/2014
שלום,
עשיתי לפני חודש מילוי שפתיים בחומצה הילרואנית בשם וולמה (מזרק אחד).
לאחר שהנפיחות והסימנים הכחולים של הימים הראשונים ירדו- נשארתי כמעט ללא הבדל ניכר מהמצב הקודם.
הגעתי שוב לרופא לפני מספר ימים ועשיתי מילוי נוסף (מזרק נוסף). אני חוששת ששוב אוותר ללא תוצאה.
האם ידוע לכם מה הגורמים לדבר כזה?
אני מעשנת וגם צורכת סטרואידים בשאיפה על בסיס קבוע האם זאת הסיבה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה הילרואנית- ללא תוצאה משמעותית - תגובה
ד``ר דן וינברג07/09/2014שלום אביטל. אני מניח מדברייך שקיבלת את החומר voluma של חברת ג׳ובדרם שהוא חומר מעולה אם כי מיועד יותר לנפחים מאשר לשפתיים. התוצאה תלויה הן בחומר והן במיומנות הרופא המזריק. חכי עד לתוצאה של המזרק השני. חשובה גם הצפייות שלך מהטיפול. אני מקווה שאת רוצה בשפתייך תוצאה חושנית טבעית ומאוזנת ולא תוצאה מוגזמת. עישון מקצר את השפעת המילוי בשפתיים. אין לסטרואידים השפעה כזו. בהצלחה. דר. וינברג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לחדד...
אביטל07/09/2014תודה על המענה המהיר.
האם ייתכן שהוולומה אינו מתאים לשפתיים ולכן זה קרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לחדד... - תגובה
ד``ר דן וינברג11/09/2014לאביטל שלום שוב.
הווליומה לא מתאימה לשפתיים מבחינת מרקמה שהוא צמיג מדי לשפתיים ולא בשל משך השפעה קצר מדי שלה. ניראה שזו לא הסיבה לאי שביעות רצונך. אם היית מתלוננת על גושים בשפתיים או חוסר אחידות זו יכולה היתה לנבוע משימוש בחומצה היולורונית כזו שאינה מיועדת ספציפית למילוי שפתיים אלא למילוי נפחים. בכל מקרה בואי נקווה לטוב הפעם לאחר המזרק השני.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם נשארתי ללא תוצאות
רוני21/07/2015שלום רב הלכתי לעשות מילוי לא נאמר לי איזה חומר למרות ששאלתי נאמר לי שזה סוג של החומצה בכל אופן לאחר 3 ימים בדיוק הכל ירד לחלוטין נאמר לי לחזור שוב ולחכות שבועיים לחיזוק חזרתי ושוב פעם זה קרה לאחר 3 ימים נעלם לחלוטין ומאוד כעסתי גם בגלל שנאמר לי לחזור ויטפלו בזה ובסוף הפסדתי עוד יום עבודה בשביל לשמוע שהיא רוצה עוד כסף על מילוי נוסף ,מה אתה מציע לעשות כאן תכלס זה לא פייר נשארתי בלי כסף ובלי תוצאות וגם הפסדתי 3 ימי עבודה שאני ממש צריכה
האם הם היו אמורים לעמוד בהבטחה של הפרסום או שאני צריכה לספוג את ההפזד הכספי והאכזבה שנשארתי איתם תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם נשארתי ללא תוצאות - תגובה
ד``ר דן וינברג21/07/2015שלום רוני.
צר לי על האכזבה הכפולה שלך.הדבר יכול לנבוע מטכניקת הזרקה לא טובה או אבחנה לא נכונה בטרם הטיפול. קשה לי מאד להניח שחומצה היולורונית נספגת כבר לאחר 3 ימים גם אם היא ממותג זול יותר.לגבי הסידורים הכספיים זה בינך ובין הרופא המטפל.אני מציע שבעתיד תבחרי רופא אחר עם יותר ניסיון ושמשתמש בחומרים באיכות גבוהה יותר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוני22/07/2015תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםדנה03/09/2014
יש לי שפתיים מאד דקות וכבר שנים שאני שוקלת לעשות מילוי. מהקצת שהספקתי לקרוא כאן סיליקון ירד מהפרק. במידה והמילוי מתבצע עלי ידי חומצה היאלורונית
1. כל כמה זמן צריך לחזור על הטיפול
2. מה קורה אם לא אהבתי את התוצאה? האם יש אופציה לחזור ״למצב הקודם״
3. מהן תופעות הלוואי?
4. אני לא חיה בארץ. האם תקופה של חודש זה מספיק בשביל להחלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג03/09/2014שלום דנה.
עיבוי שפתיים נעשה עי' הזרקה מיומנת של חומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.במקרה שלך הכמות צריכה להיות קטנה והההזרקה מדויקת כדי להשיג תוצאה יפה ולא מוגזמת.החומצה ההיולורונית "מחזיקה" בשפתיים כחצי שנה.(לעיתים אף יותר).בכל מקרה מקובל לעשות 2 הזרקות כדי להשיג תוצאה טובה יותר ובפעם השניה(כשבועיים לאחר הראשונה). בדכ' ניתן לתקן את מה שלא השגנו בראשונה.אם התוצאה היא מוגזמת או לא סימטרית יש לחכות לספיגה חלקית או מלאה של החומר או במקרים קיצוניים ניתן לפרקו עי' הזרקת היולורונידאז.בכל מקרה את חוזרת בסופו של דבר למצב הקודם עם פירוק החומר עי' הגוף. תופעות הלואי הן כאב קל,נפיחות ואפשרות לשטפי דם בשפתיים החולפים בדכ' לאחר ימים ספורים.חודש היא בהחלט תקופה מספקת לך לעשות הטיפול בארץ.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בוטוקס יכול לעזור לאדמומיותרפאל20/08/2014
יש לי סבוריאה עם קשקשים האם זה עוזר להעלמת האדמומיות אחרי שמחדשים את העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בוטוקס יכול לעזור לאדמומיות - תגובה
ד``ר דן וינברג22/08/2014שלום רפאל.
הבוטוקס מרפה את השריר שמתחת לעור ולא מטפל ישירות בעור.לכן ככל הידוע לי איננו עוזר בהיעלמות סבוריאה בעור.אני בטוח שעמיתי-דר. יניב- בהיותו מומחה לרפואת עור יוכל להרחיב בנושא.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בוטוקס יכול לעזור לאדמומיות - תגובה - תגובה
ד"ר רון יניב03/09/2014שלום רפאל
כפי שכתב נכון עמיתי ד״ר וינברג,
בוטוקס אינו טיפול לסבוריאה.
כדי לפנות לרופא עור מומחה לוודא שאכן זו הסיבה לאדמימות
ולהתאים טיפול .
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)