פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    קורין
    05/02/2011

שלום!
    אימי עשתה טפולי שיניים- ניתוח חניכיים- לצורך שתלים, סה"כ 6 שתלים בשפה העליונה.
    לאחר הלבשת השתלים, הצורה המוגמרת לא לשביעות רצונה. מאחר והחניכיים הצטמקו ונראה כי הלסת שקועה פנימה מה שמקנה מראה מבוגר ביותר- כמו אין שיניים למעלה.
    אימי השקיעה המון כסף בטיפול, אבל לא מרוצה! הוצע לה לעשות תותבת במקום- שהיא בעצם תמלא את החניכיים ולפה יינתן מראה מלא יותר. אנו אובדים עצות, ורוצים לדעת מה ניתן לעשות. אימי לא מוכנה לאלטרנטיבה הלא נוחה והסינטטית של התותבת לאחר שרצתה כ"כ הרגשה של שיניים "שלה" כביכול.
    מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• אובדת עצות לאחר טיפול בפה-תגובה.

ד``ר דן וינברג
    05/02/2011

שלום קורין.
    הבעיה של אימך קשורה בשיקום הפה ולא לרפואה אסתטית. אני מציע שתיפנו להתיעצות עם מומחה אחר בשקום הפה כדי לקבל תוצאה אסתטית יותר מספקת.אחרי סיום הטיפול השיקומי בפה אפשר יהיה לפנות למומחה לרפואה אסתטית כדי לראות מה ניתן לעשות לשיפור מראה של אימך.בהצלחה-דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פיתרון שיקומי לחוסר תמיכת השפה

כהן אריאל
    09/02/2011

שלום לכם
    חוסר תמיכה של השפה העליונה על ידי גשר חרסינה, היא ביעה שאפשר למנוע על ידי תיכנון מראש של הגשר הסופי על גבי השתלים.
    במקרה של מרחק גדול בין מיקום השתל למיקום האידאלי של השן, עדיף לתכנן מראש תותבת נשלפת או גשר מוברג קבוע מחומר קומפוזיט שמאפשר הוספת חניכיים מלאכותיות שיתמכו בשפה ובקו החיוך.
    בהצלחה
    ד"ר אריאל כהן - רופא שיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לדר. כהן.

ד``ר דן וינברג
    10/02/2011

לדר. כהן שלום.
    תודה רבה על תשובתך המקצועית והמקיפה לשאלת הגולשת.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים
    עדי
    31/01/2011

היי
    רציתי לדעת מהו החומר שנקרא סלירון או סרילון..
    האם זה בטוח ?
    לא גורם לתופעות לוואי?

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בסילירון - תגובה

ד``ר דן וינברג
    31/01/2011

שלום עדי.
    סילירון הוא אחד המותגים לסיליקון נוזלי מזוקק בו משתמשים לעיבוי שפתיים.הוא אינו שונה מהותית ממותגי סיליקון אחרים.הסיליקון מוזרק בטיפות זעירות מתחת לרירית השפתיים,גורם לתגובה ברקמת השפתיים והיא זו שמגדילה את השפתיים.יש לחזור על טיפול זה 4-8 פעמים אחת לחודש עד להשגת התוצאה הרצויה.התוצאה נשארת שנים רבות.מאידך הסיליקון הוא חומר בלתי נספג ויכול לגרום לסיבוכים כמו היווצרות גושים,נדידה ממקום ההזרקה,זיהומים כרונים ועוד(סיבוכים אלה נדירים יחסית אך קורים).מומלץ להשתמש בחומרי מילוי נספגים כחומצה היולורונית המיועדת לשפתיים כדי להשיג תוצאה מיידית ובטיחות מקסימלית.חומר המילוי מחזיק מעמד בשפה 6-12 חודשים ואז יש לחזור על הטיפול.
    זהירות מסיליקון
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעיבוי שפתיים

עדי
    31/01/2011

אז בעיקרון אתה לא ממליץ על הסירלון..
    יש חומר אחר שמומלץ אבל מחזיק שנים ולא חודשיים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעיבוי שפתיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    01/02/2011

שלום עדי.
    היום אין חומר בספג המתאים לשפתיים מלבד חומצה היולורונית המחזיקה כאמור 6-12 חודש ברקמה. בעבר הלא רחוק היתה אפשרות לעבות את השפתיים בקולגן היפואלרגני(אבולנס) אך שיווקו הופסק בארץ מסיבות מסחריות ולא מקצועיות.הרדיאס שהוא חומר מילוי ארוך טווח לקמטים בפנים אינו מתאים בנתיים בתצורתו הנוכחית לטיפול בשפתיים.כאמור אני מאד לא ממליץ על התפתות לטיפול בשפתיים בסיליקון בשל הסיכונים הכרוכים בשימוש בחומר זה.
    בהצלחה-דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם משהו שמע על ד"ר שימל דבורה?
    חנה
    28/01/2011

בבקשה אם משהו מכיר את הרופאה הזאת שיכתוב כאן

הוספת תגובה

• לא מתיחסים בפורום לרופא זה או אחר.

ד``ר דן וינברג
    28/01/2011

שלום עינת.
    איננו מתיחסים בפורום זה לרופא זה או אחר.התיחסותינו לשאלות הגולשים היא אך ורק מקצועית וענינית ללא התיחסות לרופאים, מכונים או מוסדות אלה ואחרים.
    שבת שלום
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה מומחה ברפואה אסתטית?
    אא
    21/01/2011

מה זה מומחה ברפואה אסתטית? האם זה נכון שאין דבר כזה? בכלבוטק נאמר במפורש שאין התמחות ברפואה אסתטית ושהבעיה היא שכל מיני רופאים כלליים אורולוגים גניקולוגיים פתולוגים ועוד קוראים לעצמם מומחים ב"רפואה אסתטית" - תואר שלא קיים באופן רישמי ואסור להם להשתמש בו לפי כללי האתיקה הרפואית.

לקביעת תור
    סגירה
    מזה מומחה ברפואה אסתטית?

הוספת תגובה

• מה זה מומחה ברפואה אסתטית?

ד"ר רון יניב
    21/01/2011

לאא שלום

אכן לא קיימת התמחות ברפואה אסטטית.
    מומלץ להעזר במומחה ברפואת עור או פלסטיקה לצורך טיפולים אסטטיים.
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה מומחה ברפואה אסתטית? - תגובה

ד``ר דן וינברג
    22/01/2011

לאא שלום.
    בישראל לא קיימת התמחות ברפואה אסתטית רשמית המוכרת עי' המועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית.2 המקצועות ש"אימצו" את הרפואה האסטתית הם רפואת העור והמין והכירורגיה הפלסטית-2 ההתמחויות העוסקות בבעיות העור השונות.יש להדגיש שבזמן ההתמחות בהם המתמחים כמעט ולא עוסקים כלל בטיפולים או בכירורגיה אסטתית אלא במחלות העור השונות(רופאי עור) או בניתוחי הסרת נגעים כוויות וניתוחים שחזוריים שונים(כירורגיה פלסטית).הטיפולים הלא ניתוחיים ברפואה אסתטית יכולים להלמד עי' כל רופא בקורסים מוכרים במרכזי אסטתיקה בארץ ובעולם.לכל רופא ולבטח מומחה באחד מהמקצועות הכירורגים יש את הידע התיאורטי והמיומנות המנואלית לבצע טיפולים אלה לאחר הכשרה מתאימה ורכישת ניסיון שלעיתים עולה על זו של רופא עור שעוסק בעיקר באיבחון וטיפול תרופתי במחלות עור או כירורג פלסטי שעיקר מאמציו מכוונים לניתוחים הפלסטים השונים כשהטיפולים האלה מהוים רק חלק שולי מעיסוקו הרפואי.רופאים כמוני עם התמחות במקצוע כירורגי לאחר שהוכשרו בבתי הספר הטובים בעולם לבצוע הטיפולים האסטתים הלא ניתוחיים השונים ועוסקים כיום רק בזה- יכולים בהחלט לתת שירות זה לקהל המטופלים ברמה הגבוהה ביותר.הכשרתם מוכרת הן עי' האיגודים הישראלים המאגדים את העוסקים ברפואה אסטתית של ההסתדרות הרפואית והן עי' חברת הביטוח שלבטח לא היתה לוקחת סיכון מיותר לבטח רופא כזה אם לא היתה לו את ההכשרה והניסיון המתאימים.גם העסקתי באחת מהחברות הגדולות הוותיקות והאיכותיות ביותר בארץ שנותנת שירותי רפואה אסטתית נעשתה רק לאחר בחינה בקפידה של הכשרתי ,ניסיוני ועיקוב מתמיד לאחר התוצאות של הטיפולים ,שביעות הרצון של הלקוחות והיעדר סיבוכים.לסיכום:נכון שאין בישראל מומחיות ברפואה אסטתית. נכון שרוב העוסקים בה הם או רופאי עור או כירורגים פלסטים.אך יש רופאים מהתמחיות אחרות שלמדו את הנושא לעומק במיטב המרכזים בעולם,נמנעים מניתוחים אסטתים וטיפולים כמו פילינג עמוק (צריכים להתבצע רק עי' מומחה ברפואת עור שהתמחה בכך)וזהו היום עיקר עיסוקם- הם יכולים בהחלט לתת את השירות של רפואה אסתטית לא ניתוחית לקהל המטופלים ברמה הגבוהה ביותר תוך ציון העובדה שהם התמחו והוכשרו לטיפולים אלה.דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    מיכל
    20/01/2011

היי, שאלתי לגבי הפחתה של נפח מזריקת סיליקון ע"י קורטיזון ונענתי ממך ש:הקורטיזון מפחית את תגובת הרקמה לסיליקון .
    שאלתי היא :
    זה יפחית את התגובה של הרקמה שכבר נוצרה?גם אחרי שנה? או שזה אמור להיות ממש אחרי ההזרקה של הסיליקון או בכפוף לה?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• טיפול בסיבוכי סיליקון

ד"ר רון יניב
    20/01/2011

למעיין שלום

התגובה לטיפול אינה צפוייה ושונה מאדם לאדם.
    עדיף לטפל כמה שיותר מוקדם -עם הופעת הסיבוך.
    איני מזריק סיליקון ואיני מטפל במוזרקות סיליקון.
    עדיף שתפני למרפאה בה טופלת
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זריקות סיליקון מומלצות?
    מורן
    20/01/2011

היי לכולם,כבר כמה זמן שאני חושבת למלות את הלחיים שלי,השאלה היא באיזה חומר,יש לי הרבה חברות שהזריקו ללחיים סיליקון וזה נראה יפה מאוד אבל ממה שהבנתי אי אפשר להוציא את זה בחזרה מהגוף לכן זה מפחיד אותי, השאלה שלי היא האם כדאי להזריק סיליקון ללחיים,זה לא יכול לעשות בעיות בשלב יותר מאוחר?להתפשט בפנים? רציתי גם לשאול על מה אתם יותר ממליצים על הזרקות בסיליקון או בחומרים אחרים זמניים שנספגים ואם חומרים נספגים אז על אילו זריקות הכי טובות אתם ממליצים ואצל איזה רופאים הכי כדאי לעשות?

הוספת תגובה

• האם זריקות ללחיים סיליקון מומלצות?

ד``ר דן וינברג
    20/01/2011

שלום מיטל.
    תשובתי היא חד משמעית לא.הסיליקון אינו מומלץ למילוי נפחים ולהזרקה בפנים בכלל.זהו חומר קבוע העלול לגרום לגושים,גרנולומות,זיהומים ועוד סיבוכים רבים. אל תתפתי להיותו חומר קבוע.למילוי לחיים אני ממליץ לך את אחד מהתכשירים מחומצה היולורונית למילוי נפחים כמו רסטילן SUB Q או טיוסיאל ULTIMATE או ג'ובדרם VOLUMA. אלה תכשירים יעילים מאד הנשארים כ 12-18 חודש בלחי ונותנים אפקט אסטתי נהדר עם בטיחות מירבית. מומלצת הזרקתם עם קנולה במקום במחט המפחיתה את מספר הדקירות ונותנת הזרקה אחידה ויפה יותר.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרואידים וטיפול בתופעות
    פ
    19/01/2011

שלום למנהלי הפורום.
    לפני כחודשיים השתמשתי באפלומיצין משחה שמכילה סטרואיד כשבועיים בפנים וכשבועיים בפטמה.
    גיליתי שסטרואידים גורמים לאיבוד קולגן ולריפיון רקמות.
    התופעות שכרגע שייכות לפורום הן שנוצרו לי קווים בפטמה ובשפתיים והשפה בצד אחד נעשתה קטנה יותר.
    הייתי אצל רופא בכיר והוא אמר שזה לא מהאפלומיצין אני מרגיש שהתשובות שלו לא היו אמינות אולי משום שהוא ניסה להרגיע אותי ואמר לי שבינתיים אני יכול למרוח שמן נבט חיטה.
    האם התופעות חולפות? (אם כן, כמה זמן דרוש) ואם לא, האם יש טיפול לכך, כמו מילויי על ידי חומרים (רצוי קבועים) , הרופא אמר לי שזה שטחי ומילוי הוא יותר עמוק, אבל אני חושב שלפחות אם זה יהיה מנופח יותר אז זה לפחות יטשטש לי את החרכים .
    אודה על תשובות בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה
    סטרואידים וטיפול בתופעות

הוספת תגובה

• סטרואידים וטיפול בתופעות

ד"ר רון יניב
    20/01/2011

ל-פ שלום

שאלתך חורגת ממסגרת הפורום.
    לא סביר שיהיו תופעות קשות משימוש של שבועיים בקרם חלש כמו אפלומיצין.
    (אולי הבעייה המקודית שבעטיה קיבלת טיפול - היא הגורם לבעייה בעור?)
    רוב הסיכויים שכל התופעות יחלפו.
    בדר"כ אין מקום להזרקה במקרים קלים כל-כך.
    עדיף להמשיך מעקב אצל הרופא המטפל.
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי זעף
    מיכל
    16/01/2011

שלום רב,

ובכן בין גבותיי יושב לו קמט לאורך ואנ י רוצה למלא אותו, אך אינני כל כך בעד בוטוקס מכיוון שהוא מחזיק לזמן קצר, רציתי לשאול האם ניתן להזריק באזור הזה ( שבין הגבות חומר אחר שמחזיק יותר זמן מעמד ( לכמה שנים?)או אך ורק בוטוקס?גם מבחינה תקציבית זה סיפור לא זול בכלל להזריק כל שלושה ארבעה חודשים, אני מעדיפה משהו יותר קבוע.

לקביעת תור
    סגירה
    קמטי זעף

הוספת תגובה

• קמטי זעף -בוטוקס תרופת הבחירה

ד"ר רון יניב
    16/01/2011

למעיין שלום

בוטוקס הוא תרופת הבחירה לקמטי- זעף מכיוון שהם נוצרים מתנועת השריר-
    כלומר אלו קמטים "דינמיים" . ההרפייה של השריר מחזיקה עד 6 ח' ואז יש לחזור על הטיפול. אמנם הטיפול אינו זול -אך זו שאלה של תקציב וסדרי- עדיפויות.
    לעיתים מוסיפים גם חומר מילוי של חומצה היאלורונית -וזו מחזיקה עד שנה.
    שימוש בחומרים קבועים -כגון סיליקון אינו מומלץ -כלל וכלל ,שכן עלולו לגרום לסיבוכים, כגון גושים ונדידיה של החומר. סיבוכים אלו עלולים להופיע לאחר שנים.

בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי זעף - בוטוקס עוד שאלות בנושא
    אליאן
    11/01/2011

היי ,תודה על תשובתך , רציתי לברר לגבי קמטי הזעף בין הגבותעוד משהו:
    1] ענית לי שעדיף להזריק לא רק בין הגבות אלא גם במצח. האם המצח זה נחשב אזור ובין הגבות זה נחשב עוד אזור? או שמכלילים את המצח ובין הגבות בתשלום של אזור אחד?
    2] העור שלי במצח מכיל כתמי פגמנטציה ויש גם אדמומיות [קפרוז קל] האם בוטוקס יכול להחמיר לי את מצב העור?
    3] מדבריך הבנתי שזה מחזיק לכ- 3 חודשים אז למעשה בשביל לשמר תוצאות צריך לעשות 3 הזרקות בשנה? או שרק 2 יספיקו?
    תודה שוב על עזרתך.

הוספת תגובה

• קמטי זעף - בוטוקס

ד"ר רון יניב
    11/01/2011

לאליאן שלום
    1. מקובל להחשיב את קמטי-הזעף בין הגבות כאזור אחד, ואת קמטי המצח כאזור שני, האזור השלישי הוא קמטים בצידי העיניים (רגלי- עורב).
    2. פיגמנטציה ואדמומית קלה לא מהווים בעיה בהזרקת בוטוקס.
    3. הטיפול מחזיק ל-3-6 ח', רוב הנשים מזריקות פעמיים בשנה.
    אם למישהי תנועתיות רבה אפשר להזריק גם בתדירות גבוהה יותר.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים
    רינת
    09/01/2011

אני מעוניינת לעשות סיליקון בשפתיים והשאלה שלי האם אני יכולה לעשות מכיוון שאני חמישה חודשים לאחר טיפול כימותרפי

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - סיליקון אינו מומלץ

ד"ר רון יניב
    09/01/2011

לרינת שלום
    סיליקון עלול לגרום לגושים ותופעות לוואי מאוחרות אחרי שנים
    החומר המומלץ הוא חומצה היאלורונית כגון- רסטילן או ג'ובדרם
    התייעצי עם האונקולוג לגבי טיפול לאור מחלת הרקע שלך
    בברכת רפואה שלמה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי זעף
    אליאן
    09/01/2011

שלום רב. אני בת 40 ואין לי קמטים למעט קמטי זעף[הקמטים בין הגבות] וזה משגע אותי..
    הקמטים דיי עמוקים והבנתי מהתשובות שלכן בפורום שבמקרים בהם הקמט הנ"ל עמוק משתמשים גם בבוטוקס וגם בחומר מילוי לפי הצורך. רציתי לדעת:
    1] האם מזריקים בוטוקס ומילוי באותו טיפול או קודם בוטוקס ובהמשך אחרי כמיה ימים מילוי לפי הצורך?
    2] האם ניתן לעשות טיפול בוטוקס רק לאיזור קמטי הזעף או שחייבים לעשות את כל המצח על מנת שתהיה תוצאה אפקטיבית?
    3] אם אמרתם שבוטוקס מספיק בערך ל3 חודשים וחומצה לשנה אז איך עושים טיפול משולב ?יש לחדש שוב את הבוטוקס?
    4] יש לי עור שמן ועבה האם סוג עור כזה יכול להתאים לטיפולים הנ"ל?

בבקשה התיחסותכם לכל השאלות והמון תודה :-).

לקביעת תור
    סגירה
    קמטי זעף

הוספת תגובה

• קמטי זעף - טיפול בבוטוקס

ד"ר רון יניב
    09/01/2011

לאליאן שלום

1. ניתן להזריק את שני החומרים- אבל עדיף לבצע בוטוקס מספר פעמים -ואז חהוסיף מילוי עם נחוץ.
    2.ניתן להזריק בוטוקס רק לקמטי הזעף- עדיף לשלב גם מצח-כי השרירים הללו מחוברים.
    3.מחדשים בוטוקס לאחר 3-6 ח' - הכל לפי המצב.
    4. הטיפולים מתאימים לכל סוגי העור

בהצלחיה

ד"ר יניב
    מומחה לרפואת עור ומין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות באמצעות חומצה הילרונית
    פנינה חזן
    08/01/2011

א ני בת 60 חולת סכרת ומשתמשת באינסולין ורוצה לעבור טיפול באמצעות חומצה היאלרונית למילוי קמטים מסביב לשפתיים שאלותי :אם אוכל לעבור את הטיפול , אם תהיינה לי תופעת לוואי ,לכמה זמן זה יחזיק,ואיך זה יראה אחרי שהחומר יתמוסס,
    בתודה מראש
    פנינה חזן

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בחומצה הילרונית

ד"ר רון יניב
    08/01/2011

לפנינה שלום
    1. את יכולה לעבור את הטיפול בגיל זה ועם סכרת, בהנחה שיימצא מתאים לך , לאחר בדיקת רופא -מומחה.
    2. תופעות -לוואי נדירות ביותר בטיפול זה - כגון תפיחות ,אלרגיה ,דימום ,זיהום.
    לא ניתן לצפות מראש במי יוםיעו.
    4. החומר נותר בגוף עד שנה.
    5. לאחר שהחומר נעלם- המראה חוזר לקדמותו- למעו ההזדקנות הטיבעית שחלה במשך שנה

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CRISTAL חומר הזרקה חדש אתם מכירים,
    מ.ב.
    06/01/2011

יש לכם חוות דעת?
    הסבירו לי שיש לו אישור משרד הבריאות בישראל ואפילו הראו לי את האישור כי ביקשתי.
    הרופא אמר כי לחומר "נתוני ניקיון" הגבוהים ביותר מסוגו
    למה הוא התכוון?
    תודה
    מיכל

הוספת תגובה

• חומר הזרקה חדש

ד"ר רון יניב
    07/01/2011

עדיף לחכות שיהיה יותר ניסין עם החומר
    ועדיף חומר עם אישור אמריקאי FDA שהוא המחמיר ביותר
    "ניקיון חומר" -בדר"כ כוונה שאינו מכיל חומרים אחרים או זיהומים
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפה עליונה
    מורן
    06/01/2011

האם ישנו חומר שניתן למלא עימו את השפה העליונה למספר ימים בלבד ?
    מהו פרק הזמן המועט ביותר ?
    אני מעוניינת לעבות את השפה העליונה שבשפתיי .
    ברצוני לראות כיצד אראה לפני שאעשה זאת למספר חודשים או שנים .
    מה ניתן לעשות ?
    הגלוסים למינהם לא משפיעים עליי כלל .
    האם ניתן להזריק מים או משהו אחר .. ?!
    אינני חוששת מזריקות ,הדבר היחידי שאני חוששת מפניו הוא שלא אוהב את זה
    ואהיה חייבת להשאר עם זה שבועות או חודשים .
    תודה .

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפה עליונה

הוספת תגובה

• עיבוי שפה עליונה לתקופה קצרה?

ד``ר דן וינברג
    06/01/2011

שלום מורן.
    אין אפשרות להגדיל את השפה למספר ימים כפי שאת רוצה. לפנייך 2 אפשרויות.1.מילוי השפה בחומצה היולורונית המיועדת לשפה ולבקש מהרופא שלך שיעשה זאת בהדרגה כדי שלא יהיה מילוי מוגזם.מילוי זה מחזיק כ6-12 חודש.2. טיפול בבוטוקס לשפה. הטיפול חייב להיות עי' רופא מנוסה מאד ובמינונים קטנים מאד ומדויקים כי הוא כרוך בהרפיה חלקית של שריר השפה ויכול לשנות מעט את הדיבור,אפשרות השתיה,נשיקה וכד'.ההשפעה 3-6 חודשים. ניתן גם להשתמש ב 2 השיטות במשולב.מילוי השפה באחת מ 2 השיטות במשולב עם איפור מתאים עם שפתון וGLOSS נותנים אפקט אסתטי נהדר.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפה עליונה

ד"ר רון יניב
    07/01/2011

לא ניתן למלא למספר ימים
    מספר חודשים הוא הזמן המינילי
    מילוי ח' היאלורונית - למספר ח'- או הדמיית מחשב- אך זה פחות אמיתי
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביו -אלקמיד עיבוי שפתיים
    קרן
    31/12/2010

שלום.
    אני בת 23 ומעוניית בעיבוי שפתיים לכמה שנים טובות קראתי אל חומר ביו -אלקמיד ורציתי לשאול אם יש סיכונים וכמה זמן הוא מחזיק,ובאיזה מרפאות משתמשים בו?.(אם בכלל)
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    ביו -אלקמיד עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים-חומצה היאלורונית

ד"ר רון יניב
    01/01/2011

לקן שלום
    ביו-אלקמיד אינו החומר המועדף לעיבוי שפתיים. בכל מקרה אינו מחזיק לשנים אלה
    כשנה וחצי. אינו נפוץ בשימוש כי היו מקרים של גושים ובליטות.
    החומר המועדף הינו חומצה היאלורונית (רסטילן, ג'ובדרם) שמחזיק עד שנה.
    בברכת שנה אזרחית טובה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה