מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב שער ונשירהיהודה09/07/2010
הייתי מעוניין לדעת האם ישנו קשר כלשהו בין מוסים ,טיפות סיליקון , ספריים , וכדו"
לנשירת שיער ובכל מקרה מהו הספריי הטוב ביותר לעיצוב שיער גברי בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב שיער ונשירה
ד``ר אייל פרץ09/07/2010יהודה שלום,
שימוש בחומרים כימיים לשיער לעיתים יכול לפגום באיכות השיער (שבירות, פיצול וכד') אך לא ממש לנשירת שיער. בעיקר מתייחס לטיפוח אגרסיבי כגון הבהרת שיער.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל אולי...?יעקב05/07/2010
יש לי שיער מלא ברוב חלקי הראש אבל מקדימה אני מרגיש שיש חלקים קטנים שהם לא הכי מלאים וזה מבאס מצד אחר שניים אני במתח וחרדות בגלל עקב בעיה בריאותית או בגלל שאני משתמש עם ג"ל לעיצוב שיער על בסיס מים...בלי ג"ל השיער נראה יבש ולא יפה כלל מה את חושבת...????תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל
ד``ר אייל פרץ05/07/2010יעקב שלום,
על פניו יתכן ואתה מתאר התקרחות בדפוס גברי (ממליץ להיבדק על ידי רופא עור לאישור האבחנה), ובמידה ואכן מדובר בהתקרחות מסוג זה בהחלט ניתן להציע טיפול יעיל.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערצביה04/07/2010
בת 36, סובלת מנשירת שיער הרבה שנים לקחתי כדורי "רוטס" שעזרו לתקופה אבל כשהפסקתי שוב חזרה הנשירה, וכדורים הומאופתיים שגם לא עזרו, הוצאתי הרבה כסף על כל הכדורים. אני יודעת שנשירה נגרמת גם בעקבות מתחים שאני אכן שרויה בהם אבל יש אנשים שלא משפיעה עליהם בצורה כזו.
מה אפשר לעשות איזה טיפול מועיל יש אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
אפרת בן נון05/07/2010שלום צביה
ישנן מספר סיבות לנשירת שיער.מחסור בויטמינים ומינרלים ,חוסר איזון הורמונלי,טראומה פיזית או נפשית,מתח לחץ ועוד.ממליצה לך לעשות בדיקות דם ,לברר רמות של ברזל חומצה פולית בי12 אבץ,איזון בלוטת תריס.בנוסף להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער שיוכל לבדוק את הבעיה לעומק ולהמליץ על טיפול הולם .בהחלט יש פיתרון לבעית שיער.וחשוב להקדים ולטפל.
בברכה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בPOWER GROW COMBהגר03/07/2010
שלום
התחלתי להשתמש כבר ארבעה חודשים במסרק לייזר זה , אני מפחדת כי קרני הלייזר מזיקים , מה גם שאני לא מבחינה בשום שינוי עדיין. תוכל לתת לי מעט פרטים עליו והאם זה מסוכן ?
אני בת 58 עם שיער דליל עד מאוד.
אודה לתשובתך , רחל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסרק לייזר
אפרת בן נון03/07/2010שלום הגר power grow comb עושה שימוש בטכנולוגיית קרני לייזר בעוצמה נמוכה ,המכשיר פולט קרני לייזר באורך גל של 655 ננומטר .החום מגביר את זרימת הדם לשורשי השיער והזנת השורשים עולה.
קרן הלייזר בטיחותית ולא מזיקה ,אין להסתכל ישירות על קרני האור היוצאות ממסרק הלייזר.
לגבי תוצאות 45% מהאנשים יראו תוצאות לאחר 8 שבועות של טיפול,45% נוספים יראו תוצאות משבוע 10 עד שבוע16 10% הנוטרים יתחילו לראות שינוי לאחר שבוע 16 או שלא יראו שינוי בכלל.
בברכה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה+איבוד התילתול :( helpמתולתלת לשעבר02/07/2010
שלום וסופ"ש נעים,
מאז גיל ההתבגרות שיערי הפך למתולתל (באופן טבעי כמובן וללא מניפולציות כימיות כלשהן שלי עליו).
כך הוא נשאר במשך שנים רבות. בשנה האחרונה (כיום בת 31) שיערי הפסיק להיות מתולתל והנשירה (שהייתה גם קודם אם כי פחות אינטנסיבית) גברה.
אני יכולה לחשוב על מספר גורמים:
1. בשנים האחרונות אוכלת פחות מסודר ובטח שגם פחות בשר
2. בשנים האחרונות השתמשתי ביותר חומרים לשיער מפעם
3. בשנים האחרונות השתמשתי יותר במייבש השיער שלי
4. בשנים האחרונות התחלתי להשתמש בגלולות בצורה סדירה
(שנים אחרונות זה 3-4 השנים האחרונות)
אני מאמינה שפיתרון לנשירת שיער יימצא, מתארת לי שזה משהו תזונתי, אך האם מוכרת התופעה של איבוד תכונת התילתול והאם יש פיתרון??
נ.ב,
יש לציין שבחודשים האחרונים הפסקתי להשתמש במייבש שיער וכמו כן בכל חומר לשיער שאינו שמפו (אפילו לא קונדישנר) ועדיין איני מבחינה בתוצאות חיוביות נראות לעין. עדיין נשירה, עדיין אין תילתול
:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה איבוד התיתלתול
אפרת בן נון03/07/2010שלום לך
אני יכולה להבין את מצוקתך .אני שמחה לבשר לך שיש פתרון לבעייתך .
תזונה לקויה וחסרים תזונתיים הינם חלק ממגוון של גורמים שמשפיעים על בריאות השיער.
ממליצה לך לערוך בדיקות דם לבירור רמות בי12 ברזל אבץ חומצה פולית .כמו כן רצוי לבדוק איזון בלוטת התריס.ולהקפיד על תזונה מאוזנת יותר.ממליצה לך להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער עלמנת שיוכל ליעץ לך ולהתאים טיפול הולם לבעיתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חריפה בהריוןשרון30/06/2010
שלום רב,
אני בהריון IVF שבוע 15 - ויש לי נשירת שיער בכמות מוגברת (עד כדי כך שלמרות שהסתפרתי קצר מאוד - עדיין מורגש ולא נפסק).
עליי לציין שבפברואר עברתי כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי ושעד לפני שבוע נטלתי פרוגסטרון (וגינלי וזריקות).
בהריון הקודם לא נשרה שערה אחת בגופי.....
בהריון הזה בנוסף יש דימומים והמטומה (מהתחלה) - לא יודעת אם זה משפיע על השיער,
אבל בטוח גורם ללחץ נפשי לא קטן (בכלל כל תקופת הטיפולים הייתה טראומטית מאוד עבורינו אנו שנה בטיפולים ועוד שנה נוספת של ניסיונות)
למרות הכל, אני יודעת שזה לא תקין ..... ואני חוששת גם מהנשירה וגם שזה אומר משהו על ההריון....
מה דעתכם? יש בכלל מה לעשות או למה לגשת לרופא?
האם נשירה בהריון יכולה להעיד משהו על תקינותו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה בהריון
ד``ר אייל פרץ30/06/2010שלום רב,
לאור המצב המורכב שאת מתארת יתכן קשר בין הנשירה לטיפולים ההורמונלים/ הריון חוץ רחמי, אך אי אפשר לשלול את התרומה של המתח הנפשי. יחד עם זאת מציע לשלול גורמים נוספים כגון חסר ברזל, B12 , חומצה פולית והפרעה בתפקוד בלוטת התריס.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסימישהי30/06/2010
התחלתי להשתמש במינוקסי 2 לפני כשבועיים. המצב הוא, שלפני כשבועיים ראיתי כי יש לי נשירה נוראית במשך כחודש. והשיער שלי הפך לדליל בצורה משמעותית. אני יודעת שיש לי בעייתיות בלאכול פירות... אך אף פעם לא הייתה לי נשירה מאסיבית כזו במזן כה קצר... אני חייבת לציין כי אני בת 20 והדבר הזה נורא נורא מפחיד אותי. התחלתי להשתמש עם המינוקסי ואני לא רואה שינוי עד כה... מה אעשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר אייל פרץ30/06/2010על פניו את מתארת נשירת שיער אקטיבית שיכולה להיגרם על ידי מספר גורמים, בין היתר חסר ברזל, B12 , חומצה פולית והפרעה בתפקוד בלוטת התריס ועוד. מינוקסי נועד לטיפול בהתקרחות על רקע תורשתי. ממליץ לפנות לרופא עור להשלמת הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישהי30/06/2010אשמח לדעת מה בידיוק הדברים האלו שצינת כי אינני בקיעה... וגם אשמח לדעת איך מטפלים...
אני חוששת שהשיער יילך וידלדל בקצב רע....מה אוכל לעשות?
להמשיך במינוקסי או לא? האם ביצה ודבש יכול לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי..דורין27/06/2010
טוב אז ככה בזמן האחרון יש לי נשירה נוראית כל חפיפה או כל סירוק קל יוצא לי מלא שערות כבר לא נשאר לי כמעט שיער ...ויש לי חולשות ורידה במשקל אין לי תאבון ...מזה אומר ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער וירידה במשקל
ד``ר אייל פרץ28/06/2010שלום דורין,
את מתארת נשירת שיער אקטיבית שיכולה להיגרם על ידי מספר רב של גורמים, בין היתר ירידה חריפה במשקל. ממליץ לפנות לרופא עור להשלמת הבירור וכמו כן לרופא המשפחה בנוגע לירידה במשקל וחוסר התיאבון.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
דורין28/06/2010אני ירדתי המשקל שש קילו אני שקלתי לפני כחודש וחצי 56 ואני בת 17 מטר 68 אמרו לי שזה רידה משמעותית לגיל שלי ..
ולפני כשנתיים היה לי גם ירידה במשקל וכתוצאה מכך היה לי טרומבוציטופינה ..
האם זה קשור ? זה יכול לחזור לי שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא מחזיר מענה ..?
דורין29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה באזור מסוייםמלי27/06/2010
שלום,
יש לי שיער חלק. כבר יותר משנה אני רואה שבצד אחד של הראש השיער "מתחלק" לשני צדדים ויוצר מעין שביל חדש. נראה כמו קרחת ומאוד לא אסתטי. השיער שלי לא דליל בכלל, אז אני מסתירה את זה בעזרת תסרוקת, אבל נראה לי שהמצב מחמיר. זה כאילו שבאזור מסויים השיער צומח לשני כיוונים. למה זה קורה? איך ניתן לפתור את זה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר אייל פרץ27/06/2010מלי שלום,
צר לי אך אינני יכול להתרשם מהתופעה רק על סמך התיאור.
מציע שתיפני לבדיקת רופא עור.
בברכה
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני תחילת השימוש במינוקסינינא26/06/2010
רופא העור המליץ לי להשתמש במינוקסי מפני שהנשירה אצלי תורשתית אחרי דפדוף באינטרנט התברר לי שעם תחילת השימוש במינוקסי מתגברת נשירת השיער אז האם יש סיכויי שתתגבר הנשירה מצד ומצד השני המינוקסי לא יעזור לי ?
אם אני מתחילה במינוקסי אז אני אמשיך בזה כל החיים ?
מה עם צביעת שיער , גוונים , פיין אסור בתקופה זו ?
האם יש אפשרות ויגלו שלמינוקסי יש השפעה עתידית שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נינא שלום,
ד``ר אייל פרץ27/06/2010מינוקסי יעיל לטיפול בהתקרחות על רקע תורשתי, אך יעילותו מוגבלת.
עלייך להשתמש בתכשיר כ-6 חודשים בכדי להעריך מידת יעילותו בעצירת התהליך ו/או הצמחת שיער.
במידה והתכשיר יעיל ברגע שתפסיקי אותו תהליך ההתקרחות יתחדש. הטיפול בעיקרון הוא תמידי.
מותר לטפח את השיער אך במידה ומבלי לפגוע בשיער עם הבהרות וכד'.
תמיד יש אפשרות שתתגלנה השפעות שליליות בעתיד.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסייאיר23/06/2010
שלום ד'ר אני התחלתי להשתמש במינוקסי 5 אחוז בקו השיער הקדמי רציתי לדעת מדוע אתם אומרים שמינוקסי פחות יעיל מפרופסיה קראתי מחקר שאומר שמבחינת כמות שערות לס'מ ושערות טרמניליות בספירה המינוקסי נתן תוצאות מרשימות הרבה יותר מאשר פרופסיה?שאלה נוספת האם לשימוש של 10 שנים רק במינוקסי האם יש אפשרות שהשיער יישאר אותו דבר ולא יחמיר אפילו טיפה?או שאין בכלל אפשרות כזאתי?וגם למה לא משלבים בתוך המינוקסי תחומר הפעיל פינסטריד הרי ככה הוא היה קטלני יותר גם בולם dht וגם ממריץ את זקיקי השיער וגם מונע תופעות לוואי של ירידה בחשק המיני?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי
ד``ר אייל פרץ23/06/2010יעילות המינוקסי פחותה בהשוואה לפרופסיה. עוצר נשירת בעד 30-40 % מהמקרים, בהשוואה לפרופסיה שעוצרת נשירת בעד 90% מהמקרים. תיתכן אי התאמה בין כל המחקרים אך ככלל פרופסיה נמצאה יעילה יותר.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי לא ענית לי על הכל
יאיר23/06/2010האם יש אפשרות שזה ישמור על המצב אותו דבר 10 שנים או שבכלל לא?וגם לגבי למה לא ייצרו תחומר פינסטריד בתוך מינוקסי ליעילות רבה יותר גם בלימת dht וגם המרצת הזקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובלי קשר
יאיר23/06/2010ממ אני יודע שמדובר על 30-40 אחוז צמיחה ו60 אחוז עצירת נשירה במינוקסי(נראלי ד'ר גינבורג אומר ככה) אולי התייחסת למקור אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא עונה למה
יאיר27/06/2010ששאלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוקסי
ד``ר אייל פרץ27/06/2010כאמור יכול לעצור או להאט את תהליך ההתקרחות.
שילוב של מינוקסי ופינסטריד, אני מניח שיש הרבה שיקולים לאי שלובם בתכשיר אחד כגון: אופן המתן, תופעות לוואי (מינוקסי פותח לראשונה כטיפול ביתר לחץ דם) ועוד מיגבלות פרמקולוגיות.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרמי22/06/2010
שלום רב,
האם שיער ארוך לגבר יכול לגרום יותר התקרחות מאשר שיער קצר? האם יש הבדל בין השנים בנושא של התקרחות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער ארוך ונשירה
ד``ר אייל פרץ23/06/2010רמי שלום,
חד משמעית לא!
בברכה
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בעקבות הרזיהשירה20/06/2010
רזיתי כשבעה קילו במהלך חמישה חודשים. לאחר התקופה שמתי לב שהשיער יותר נושר לי, האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה ודיאטה
ד``ר אייל פרץ20/06/2010שירה שלום,
בהחלט ידוע על קשר בין דיאטה חריפה לנשירת שיער. יחד עם זאת מציע לשלול גורמים נוספים כמו חסר ברזל, B12 , חומצה פולית והפרעה בתפקוד בלוטת התריס.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת פרופסיה - תרומת דםיובל12/06/2010
שלום,
שאלה חשובה - אבקש לקבל הסבר מדעי לשאלתי.
תרומת דם אסורה בהחלט ממשתמש פרופסיה - סכנה מוחלטת לאישה בהריון.
אם כך, האם ניתן לקיים יחסי מין עם אישה בהריון שהגבר משתמש בפרופסיה ?
הרי כמו שמעבר דם מסוכן מאוד במקרה זה, זרע מסוכן באותה מידע, לא?
האם ניתן לקבל תשובה ודאית ומנומקת מדעית לגביי שאלה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל שלום,
ד``ר אייל פרץ13/06/2010אינני יודע האם פרופסיה מופיעה בנוזל הזרע ו/או מהו ריכוזה?. אך שאלה זו לא רלונטית משום שהזרע לא חודר לדם ולכן אינו משפיע על העובר.
בברכה,
דר'פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרני08/06/2010
שלום רב,
משתמש בפרופסיה מזה חצי שנה. אציין כי זו תקופה שנייה שאני נוטל את התרופה לאחר התקופה הראושנה של שלושה חודשים לפני שנתיים שהפסקתי בעיקר מפחדים. הפעם כשהתחלתי לקחת אותה, שמחתי לראות כי הנשירה בהחלט הואטה עד שכיום המצב מאוד משביע רצון (אני משתמש במינוקסי פעם ביום). הבעיה התחילה אחרי חצי שנה בתחום המיני. אני מרגיש בהחלט ירידה פתאומית בחשק ובקושי להגיע לזיקפה. הירידה לא הדרגתית אלא הופיעה פתאום. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה ותפקוד מיני
ד``ר אייל פרץ08/06/2010רני שלום,
השימוש בפרופסיה יכול לגרום לירידה בתפקוד המיני בחלק קטן מהמטופלים.
ממליץ להפסיק הטיפול בפרופסיה ובמקביל לפנות לבדיקת אורולוג לשלילת סיבות אחרות.
לציין שהירידה בתפקוד המיני בעקבות השימוש בפרופסיה היא הפיכה ברגע שהטיפול מופסק.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסיה
אפרת בן נון08/06/2010שלום רני
אני ממליצה לך לגשת לרופא עור על מנת לקבל יעוץ הולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)