מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידרותרפיה כשיש רגישות לכלורחבצלת24/12/2017
המליצו לי על טיפולי הידרותרפיה אבל אני רגישה לכלור. האם יש מטפלים שעובדים בים או בבריכות עם מי ים נטולות כלור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי הידרותרפיה בבריכה טיפולית על בסיס מי מלח / אוזון
עזרא שגיא24/12/2017שלום וברכה חבצלת,
כוחו הקטלני של הכלור מושפע במידה ניכרת מן ה- PH, ומזיהומים במים.
טיפול לא נכון של מי הבריכה מפחיתים את יעילות הכלור ויוצרת כלור קשור או כלור אמינים, שהם פחות יעילים.
הכלור הקשור הוא שמפיץ את הריח החריף והופך למיטרד.
וגורם לגירוי ולרגישות המתרחץ.
ישנם בריכות טיפוליות שעובדות על בסיס מלח וגם ישנם בריכות טיפוליות שעובדות על בסיס אוזון.
ניתן לפנות אליי בייעוץ אישי למתן פרטים נוספים.
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
שיקום נוירולוגי ואורתופדי
לצרכים בריאותיים מיוחדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוד טכניקת שחייה חדשהנעה21/12/2017
אני מאוד אוהבת לשחות וזו הייתה הפעילות הספורטיבית העיקרית שעשיתי עד שאבחנו אצלי פריצת דיסק. מצבי משתפר אבל כל פעם שאני חוזרת לבריכה הכאבים מחמירים. האם אפשר ללמוד טכניקת שחייה חדשה או שאני צריכה להיפרד מהשחייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק ושחיה טיפולית
עזרא שגיא21/12/2017שלום נועה,
אחת מאפשרויות הטיפול החדשות והיעילות יחסית בפריצת דיסק הוא טיפול באמצעות הידרותרפיה.
אחת מהאפליקציות הטיפוליות החשובות בטיפולי הידרותרפיה זה לימוד שחיה נכונה ומותאמת למקרה הפתולוגי.
שחייה ושהות במים מורידים את העומס מאזור פריצת הדיסק ובמקביל מחזקים מאוד את שרירי הגב הרלוונטיים בכדי להקנות תמיכה גם מחוץ למים.
מומלץ להגיע לאבחון על מנת להתאים סוג של סגנון שחיה נכונה.
בברכת הצלחה
עזרא שגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן חמש עם PDDאביגיל19/12/2017
הבן שלי בן חמש מאובחן עם PDD, הוא מאוד אוהב מים ורציתי לדעת אם יש שחייה טיפולית שמותאמת לילדים עם PDD ומה עושים בטיפול עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה טיפולית לילדים עם PDD
עזרא שגיא19/12/2017שלום וברכה אביגיל,
ישנם תסמיני PDD שונים ורב גונים ובצורות שונות בין ילד לילד ולכל אחד מהם מידה שונה, החל מקושי בתקשורת ועד חוסר מוחלט של תקשורת בין אישית.
בהידרותרפיה ושחיה טיפולית ניתן לפתח, לשפר וליעל באופן משמעותי ובהצלחה מרובה ילדים ומבוגרים הנמצאים על הספקטרום האוטיסטי.
בעזרת טכניקות מיוחדות בברכה טיפולית ניתן ליישם עיצוב התנהגות, להשפיע ולשפר את התנהגות הילד ובהם יינתן דגש על המאפיינים התקשורתיים והמוטוריים, על מנת לסייע לו להתמודד עם האתגרים והתסמינים שלו.
ישנם דרכים וכלים מתאימים במסגרת השחייה הטיפולית, לאבחון פסיכומוטורי, ויינתנו הצעות יישומיות בתנועה ובחינוך הגופני להתערבות עם הילד.
טיפול נכון במים יתרום לשיפור התפקוד של הילד, לבוא במגע תקשורתי יעיל עם הסביבה. (במסגרת האפשר) .
שחיה טיפולית מעודדת ומפתחת דרכים יעילות ומתאימות לקידומם החינוכי ולהסתגלותם במסגרות החברתיות הרגילות ובבתי-הספר, בבית ובחברה, ככל שניתן.
בברכת חג חנוכה שמח
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
שיקום נוירולוגי ואורתופדי
לצרכים בריאותיים מיוחדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות על הידרותרפיה אחרי שברעדן17/12/2017
עברתי ניתוח אחרי ששברתי את הקרסול. הרופא המליץ לי ללכת לטיפולי הידרותרפיה אבל הפיזיותרפסיט שלי אמר שבשלב הזה כבר אין טעם והייתי צריך להתחיל אותם מוקדם יותר. זה נכון? באמת אין טעם להתחיל עכשיו טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרותרפיה לשבר בקרסול
עזרא שגיא17/12/2017שלום עדן,
טיפולי הידרותרפיה הנה הדרך הטבעית ביותר לטיפול לאחר ניתוחים אורתופדיים.
ולהיפרד ממשככי כאבים שאינם חופשיים מכל תופעות לוואי. יתר על כן, אשר הוכחו כדי להקל באופן משמעותי על תסמינים דלקתיים ושיפור טווחי תנועה.
שיקום לאחר ניתוח אורתופדי אינו מותרות אלא שלב קריטי בתהליך הריפוי המתמשך, שיכול לעשות את כל ההבדל בהצלחת תהליך הניתוחי וחזרה לחיים עצמאיים.
לפרטים נוספים ניתן לפנות אליי בייעוץ אישי...
בברכת הצלחה
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
לצרכים בריאותיים מיוחדים
שיקום אורתופדי ונוירולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים במים אחרי החלפת מפרקבני12/12/2017
כמה זמן אחרי החלפה של מפרק הירך אפשר להתחיל טיפולים שיקומיים במים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במים לאחר ניתוח החלפת מפרק
עזרא שגיא12/12/2017שלום וברכה בני,
לכל מנתח יש שיטות ניתוח שונות ולכן,
עליך להיצמד לפרוטוקול הניתוח ולהנחיות המנתח על תהליך השיקום.
טיפולי הידרותרפיה זו הדרך הטבעית ביותר לשיקום ולטיפול לאחר ניתוחים אורתופדיים וניתוחים של החלפת מפרקים, ולהיפרד ממשככי כאבים שאינם חופשיים מכל תופעות לוואי.
שיקום בצורה מקצועית ונכונה לאחר ניתוח החלפת מפרק אינו מותרות. אלא שלב קריטי בתהליך הריפוי המתמשך, שיכול לעשות את כל ההבדל של ההצלחה בהליך הניתוחי וחזרה לחיים עצמאיים.
להרחבת האמצעים ולפרטים נוספים ניתן לפנות אליי ביעוץ אישי.בברכת הצלחה
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
לצרכים בריאותיים מיוחדים
שיקום אורתופדי ונוירולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות מים לתינוקות קטנטניםעלמה10/12/2017
שלום
יצא לי לראות סרטון עם התעמלות מים לתינוקות קטנטנים על ידי מצוף שמהודק לצווארם ומתיר את ראשיהם צפים מעל המים בעודם עושים תנועות ושוחים עם גופם בבריכה.
האם זה בטיחותי? האם ניתן למצוא דבר כזה גם פה בארץ?
מאיזה גיל זה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות מים לתינוקות
עזרא שגיא10/12/2017שלום וברכה עלמה
בארץ, תחום שחיית התינוקות מפותח מאוד.
( בין המדינות המובילות בתחום )
כיוון שמדובר בתינוקות ובפעוטות בפעילות של התעמלות במים ושחיית תינוקות. פעילות זו מחייבת להתבצע במקום אמין ובטוח ובאישורים המקובלים, ובפיקוח צמוד של בעלי מקצוע מאושרים ומיומנים.
ישנם יתרונות רבים של התעמלות מים לתינוקות, הן בהיבט הרפואי והן בהיבט ההתפתחותי.
שחייה מפתחת ומשפרת את מערכת הנשימה ביחד עם סיבולת לב ריאה, ובעיקר תורמת להתפתחות התינוק באופן הטבעי ביותר.
לפרטים נוספים אשמח לענות בפניה אישית
בברכת הצלחה
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
לצרכים בריאותיים מיוחדים
שיקום אורתופדי ונוירולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים במים כחלופה לפיזיותרפיהעמוס05/12/2017
יש לי בעיות בגב שמשפיעות על טווח התנועה שלי. אמרו לי ללכת לפיזיותרפיסט אבל תהיתי האם טיפול במים לבעיה כזו יכולה להיות חלופה טובה יותר בשבילי. האם יש אפשרות כזו במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי הידרותרפיה
עזרא שגיא05/12/2017טיפול לבעיות גב באופן כללי יעיל במיוחד במים. ואף מומלץ לבצע טיפולים אלו בסביבת המים.
אחד התסמינים הבולטים של בעיות גב הוא נוקשות שבאה לידי ביטוי בטווחי תנועה קטנים.
על כן טיפול הידרותרפי. לבעיות גב למניהם , גורם להפחתת העומס על חוליות עמוד השידרה, המכווצים ויאפשר פתיחת טווחי תנועה זורמת יותר.
לפרטים נוספים ולהרחבת האמצעים ניתן לפנות אליי ביעוץ אישי.
בברכת בריאות איתנה
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
לצרכים בריאותיים מיוחדים
שיקום אורתופדי ונוירולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת מפרקים - טיפול במים יעזור?אלדד03/12/2017
האם טיפול במים יכול לעזור למי שסובל מדלקות במפרקים? איזה סוג טיפול הוא המומלץ ביותר לבעיה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במים יכול לעזור למי שסובל מדלקות במפרקים
עזרא שגיא03/12/2017שלום וברכה אלדד,
דלקת מפרקים גורמת לפגיעה באיכות החיים.
בשנים האחרונות חלה התקדמות רבה בטיפול בבעיה עם יכולת לעצור את התהליך בחלק מהמקרים.
יש חשיבות רבה לטיפול בשלבים המוקדמים של הדלקת על מנת למנוע נזק למפרקים ופגיעה באיכות החיים.
הטיפול במים הוא חלק משמעותי בתהליך הטיפול למי שסובל מדלקות במפרקים.
ישנם טיפולים ואפליקציות מיוחדים בטיפולי הידרותרפיה.
לפרטים נוספים הנך מוזמן לפנות אליי בייעוץ אישי.
בברכת בריאות איתנה.
ע ז ר א ש ג י א
טיפולי הדרותרפיה וספורט טיפולי
לצרכים בריאותיים מיוחדים
שיקום אורתופדי ונירולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במים לתינוק עם טונוס נמוךאיילת28/11/2017
לבן שלי יש טונוס שריר נמוך, אנחנו מנסים למצוא פעילויות טיפוליות וחשבנו גם על טיפול במים. האם יש מתודות שמתמקדות בדברים כמו זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתודות שמתמקדות בטיפולי הידרותרפיה לטונוס שרירי נמוך.
עזרא שגיא28/11/2017שלום וברכה איילת,
מתח שרירים נמוך - ( תלוי כמה נמוך ) - לשרירים קיים מתח מסוים המאפשר להם מוכנות תמידית לפעולה. כאשר מתח השרירים נמוך, אין יציבות מספקת למפרקים ויהיה חלש וגמיש. יש חשיבות מרובה לייצב את מתח השרירים, על מנת למנוע דֵפוֹרמַצִיָה (עיוות) של הגוף ועמוד השדרה, וכו'.
טיפול במים הוא טיפול יעיל במיוחד לבעיות של טונוס שרירי ירוד.
ישנן אפליקציות מיוחדות בטיפולי מים לבעיות של טונוס שרירי ירוד.
חשוב ביותר ! לדייק ולהיזהר באזורים שבהם טונוס שרירי ירוד. הטיפול יכלול שימוש באמצעים מיוחדים בבריכה טיפולית.
לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בייעוץ אישי.
בברכת הצלחה ובריאות איתנה.
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
לצרכים בריאותיים מיוחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במים לבעיות שיווי משקלראובן26/11/2017
אני בן 67, עם הגיל יש לי קצת בעיות בשיווי המשקל. אני מאוד אוהב שלחות וחשבתי שאולי אפשר לשלב בין הדברים. האם יש טיפולים במים שמסייעים בבעיות של שיווי משקל למבוגרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיוחד בהידרותרפיה לבעיות שיווי משקל
עזרא שגיא26/11/2017שלום וברכה..
ניתן לאבחן ולטפל בטיפול מיוחד לבעיות שיווי משקל במים בשיטת טיפול מיוחדת המיועדת לכך.
שיטת טיפול זה מאפשר לנו לראות מה גורם לאבד את שיווי המשקל והיכן הן נוצרות.
האם זה ממקור מערכת העצבים או ממקור אחר.
דבר זה מצריך לאבחן ולתכנן מטרות לטיפול.
בברכת בריאות איתנה.
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר ליספראנק עם פריקה לאחר ניתוחרחל23/11/2017
שלום. לפני 3 שבועות עברתי ניתוח בכף הרגל לאחר שבר ליספראנק עם פריקה ובינתיים אני עם גבס לכ-6 שבועות.
מה דעתכם לגבי טיפול הידרותרפי לאחר הורדת הגבס? זה יכול לעזור לי בשיקום הרגל? האם כדאי לשלב הידרותרפיה יחד עם פיזיותרפיה? באיזו תדירות ואיך אדע שההירדותרפיסט שמצאתי אכן מקצועי מספיק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בכף הרגל לאחר שבר ליספראנק עם פריקה
עזרא שגיא23/11/2017שלום וברכה רחל,
טיפול הידרותרפיה הוא הטיפול יעיל במיוחד לשיקום שלאחר ניתוח בכף הרגל של שבר ליספראנק עם פריקה.
לעניין השיקום שלאחר הורדת הגבס, חשוב להיצמד לפרוטוקול הניתוח.
ניתן לפנות אליי בייעוץ אישי לשם התאמת שיטת הטיפול בהידרותרפיה.
בברכת שבת שלום,
החלמה מהירה ובריאות איתנה
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרותרפיה יכולה למנוע ניתוח?מאיר23/11/2017
יש לי שחיקת סחוס במפרק הברך והמליצו לי על ניתוח. הבנתי שהידרותרפיה יכולה לעשות פלאים למפרקים, טיפול כזה יכול לעזור לי להימנע מניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקת סחוס במפרק הברך
עזרא שגיא23/11/2017בטיפולי הידרותרפיה ניתן לאבחן ולטפל ביעילות רבה בליקויים של שחיקת סחוס במנחי תנועת המפרק הברך. ובכך ניתן להימנע מניתוח.
לשאלתך - אני ממליץ להגיע לאבחון.
האבחון עשוי לענות - על אופן וסוג הטיפול המתאים לך.
בברכת בריאות והצלחה
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במים במקום סטרואידיםדני21/11/2017
סובל מברוסטיטיס ורוצים לתת לי סטרואידים שאני מאוד רוצה להימנע מזה. טיפול במים יכול למנוע את הצורך בזריקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי הידרותרפיה לברוסיטיס
עזרא שגיא21/11/2017שלום וברכה.
עומס יתר על מפרק לא יציב פגיע יותר לדלקות. דלקת ברקמת הבורסה הינה נפוצה מאוד כאשר מעמיסים על מפרק לא יציב ועלול לגרום לנזקים חוזרים ונשנים לשק הבורסה הדלוק על ידי תנועות לא זהירות.
ניתן להימנע מתרופות וזריקות ע"י טיפול מיוחד.
הטיפול יכלול שימוש באמצעים מיוחדים בטיפולי הידרותרפיה.
לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר ביעוץ אישי.
בברכת בריאות איתנה.
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש שחייה טיפולית בים?עודד16/11/2017
אני מאוד אוהב את הים ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשחייה טיפולית בים ולא בבריכה רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיה טיפולית
עזרא שגיא17/11/2017שלום וברכה.
למרות היותך אוהב את הים . וזה דבר נפלא.
לא ניתן לבצע שחיה טיפולית בים למרות שזה בוודאי יכול להיות דבר מעניין.
בברכת שבת שלום ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הידרותרפיה עם כיסא גלגליםחסן14/11/2017
סליחה על הבורות, אבל רציתי לדעת איך אפשר לעשות טיפולים בבריכה למי שמשותק ונזקק לכיסא גלגלים? האם אין סכנת טביעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים למרותק כיסא גלגלים
עזרא שגיא15/11/2017שלום וברכה חסן,
טיפולי הידרותרפיה וספורט המים משתלבים בטיפולים המקובלים היום ברפואה הפיזיקלית, ובמיוחד בתחום של שיקום נכים.
הפעילות במים למרותקי כיסא גלגלים חשובה במיוחד. מביאה להרגשת עצמאות ולמרכיב זה חשיבות פסיכולוגית רבה המהווה מטרה טיפולית בפני עצמה.
לפרטים נוספים אשמח לעזור, בפניה אישית.
בברכת בריאות,
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)