מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידרותרפיהלירי28/04/2013
שלום.
אני לאחר מספר חודשים של פציעת ספורט במפשעה עם הקרנה לבטן , לרגליים ולשרירי המקרביים.
האם הידרותרפייה עשויה לסייע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרותרפיה - תגובה
אילנה לם07/05/2013הידרותרפיה בהחלט יכולה לעזור , אבל כדאי לקבל אישור מהרופא לפני שאת מחליטה
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי?
רוביק09/05/2013אילנה שלום,
היכן מושי? מאז 24 באפריל אין תשובות ממנה. מה קרה? אשמח לקבל תשובה
. כל טוב. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי? - תגובה
אילנה לם10/05/2013אלי שלום
אני מאמינה שהיא תגיב בהקדם , יתכן שהיא פספסה את הפוסט שלך בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב...
רוביק29/05/2013ושוב, היכן מושי? מדוע אינה עונה? מה לעשות? מה לחשוב? מה להרגיש? א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב... - תגובה
אילנה לם05/06/2013מצטערת בשם מושי שהיא לא עונה , נראה לי שהיא קצת עמוסה , אולי אוכל לעזור?
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים סותרים - תגובה
אילנה לם16/06/2013אלי שלום
לא הבנתי מה שאלתך לגבי הסתירות ?נסה להסביר לי ואנסה לעזור
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב... - תגובה
מושי חרוש19/06/2013אלי יקר!
סליחה על האיחור בתגובה שלי! אני פה, היתי בכנסים בחול, ארגנתי כנס של עצמי... לא ראיתי בכלל את השאלה הזאת... סליחה
אני גם לא רואה את השאלה הראשונה... יש מצב לשחזר? אשמח לענות מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב... - תגובה
מושי חרוש19/06/2013שוב מקווה שאתה רואה שאני מנסה להגיב! מקווה שתחזור על השאלה!!! תודה מושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי? - תגובה
מושי חרוש19/06/2013אני מקוה אלי שראית מה כתבתי בכל אופן אשמח שתכתוב שוב!
ושוב התנצלות על חוסר תגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים וצפיפות עצם
אלי21/06/2013בוקר טוב מושי,
ב-21.4 כתבת: "מים משפיעים על צפיפות העצם".
ב-24.4 כתבת טענה הפוכה: "לאוסטיאופורוזיס שחייה איננה רלוונטית".
מאחר ששחייה נעשית במים, ומאחר שאוסטיאופורוזיס היא צפיפות עצם נמוכה, יש סתירה ברורה בין שתי הטענות הללו, כי אם מים משפיעים על צפיפות העצם, הרי ששחייה רלוונטית לאוסטיאופורוזיס. האם אני טועה?
שבת שלום.
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי? - תגובה
מושי חרוש23/06/2013רחל אני שוב פה אשמח לענות! לא הבנתי עד עכשיו את השאלה!!
תודה מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה - תגובה
אילנה לם05/06/2013הידרותרפיה מסייעת להרבה מגבלות גופניות, אני מציעה שתבדקי עם הרופא קודם אם יש מגבלות של כניסה למים וכמובן צריך לשמוע קצת יותר פרטים כדי לדעת איך מומלץ לטפל
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה - תגובה
מושי חרוש19/06/2013ברור שכן! תבדקי היכן קרוב לביתך יש טיפול כזה!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה - תגובה
מושי חרוש23/06/2013הי גלית
נראה לי שכבר הגבתי בכל אופן! הכן הידרו יכול לעזור! את צריכה לבדוק היכן קרוב אליך ניתנים שרותים אלו!
תרגישי טוב!
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ההתעמלות במים?רוביק21/04/2013
שלום רב,
האם התעמלות במים תורמת משהו למבוגרים שהתחילה אצלם אוסטיאופורוזיס? רוביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד על התעמלות במים
אלי22/04/2013מושי בוקר טוב,
תודה על תשובתך. ואודה לך אם תכתבי לי היכן ניתן לקרוא את המאמר שפרסמת על התעמלות במים. ולשאלתך, אני גר בנורדיה, מתעמל במים אצל מדריכה בשם רותי טאובה, וקודם לכן אצל סמדר פלג. ויש לי שאלה נוספת: האם שחייה מועילה באופן כלשהו במקרה של אוסטיאופורוזיס? ואם כן, איזה מסגנונותיה עדיף בהקשר זה: חזה, חתירה או גב.
יום נעים. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
רוביק22/04/2013ערב טוב,
בהמשך לשאלתי הקודמת, ברצוני לשאול האם קיים מידע כלשהו (ואם כן, מהו) לגבי תרומת ההתעמלות במים לגברים (ולא רק נשים, אותן חקרת) שיש להם אוסטיאופניה או אוסטיאופורוזיס. אשמח לקבל תשובתך גם בעניין זה. ברכות. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
רוביק24/04/2013שלום רב,
בהמשך לשאלותי מ-22.4 (עליהן, לצערי, טרם נעניתי), אבקש לדעת האם ניתורים בבריכה (לפני או אחרי שחייה) נחשבים כפעולות נגד התנגדות, ובתור שכאלה יעילים (בנוסף לאימונים אחרים) במניעת אוסטיאופורוזיס? אשמח לקבל תשובתך. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך... - תגובה
מושי חרוש24/04/2013לצערי לא ידועה לי שבדקו אצל גברים, כי לרוב הנשים הן יותר חשופות למחלה זו.
בברכה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על התעמלות במים - תגובה
מושי חרוש24/04/2013אלי שלום, המאמר פורסם אולי דרך גוגל ף על פי ההגדרה ששלחתי לך. שחיה זה מעולה לסבולת ליב ריאה, לאוסטיופורוזיס ההשפעה לא רלוונטית.
רותי וסמדר הוכשרו על ידי, הן מדריכות שלי! הן יודעות את העבודה, תגיד להם את מה שאתה צריך הן יכבנו אותך! עדין אני ממליצה לעבוד במים ולאשלים גם ביבשה!
בברכה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים סותרים
רוביק25/04/2013מושי שלום רב,
בתשובתך מ-21.4 כתבת: "מים משפיעים על צפיפות העצם." אבל בתשובתך מ-24.4 כתבת, בניגוד לכך: "שחייה לאוסטיאופורוזיס (=ירידה בצפיפות העצם, כידוע) לא רלוונטית לאוסטיאופורוזיס"! נשאלת השאלה: איזו מין השפעה יש למים על צפיפות העצם, אם שחייה (המבוצעת, כידוע, רק במים) אינה רלוונטית למחלת צפיפות העצם? זה ממש לא ברור לי, ולא מסתדר לי עם ההיגיון. האם נפלה טעות בתשובותייך?
יום נעים. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות
אלי04/05/2013מושי שבוע טוב,
לצערי טרם ענית על שאלתי מ-25.4. האם היא נפלה בין הכיסאות?
כמו כן, עיינתי במאמרך המעניין, אבל לא ברור ממנו האם נבדק מצב צפיפות העצם (בקרב הנבדקות שהמאמר מתייחס אליהן) בתחילת המחקר, ואם כן, האם מצבן היה תקין מבחינת צפיפות העצם, או שמצבן היה אוסטיאופורוטי (או אוסטיאופניה), או שחלק מהן היו בריאות ואחרות לא. אבקש הבהרתך גם בעניין זה. בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות - תגובה
מושי חרוש23/06/2013רק עכשיו ראיתי את השאלה! מתנצלת מאוד אין לי מוסג איך פספסתי מקווה אלי שתראה את תשובתי
כן כל משתתפי המחקר נבדקו לפני ואחרי. לא עבדתי עם נששים אוסטיאופורוטיות. אני אישית חושבת שאיתן צריך לעבוד באופן פרטני.המטרה שלי היתה להוכיח שבמים עם עבודה נכונה ניתן להשפיע על צפיפות העצם. והכן הצלחנו להוכיח שיש השפעה.
מקווה שענעתי ואם לא אני פה!!! שוב סליחה על הפספוס. היכן ראית את המחקר שלי?
בברכה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מאמבטיותשלי11/04/2013
שלום,
לא חוויתי שום טראומה במים בעברי אבל אני מפחדת לטבוע באמבטיה. בן זוגי מאוד אוהב לעשות אמבטיות משותפות ומתבאס מזה. מה הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת מאמבטיות - תגובה
אילנה לם14/04/2013הי שלי!
מה מצבך בבריכה ?את גם חוששת?
אפשר בהחלט לטפל בחששות מסוג זה , נראה לי שכדאי שתתקשרי לאחד המקומות שמתמחים בפחד מים ותשתפי יותר במה מדובר
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת מאמבטיות - תגובה
מושי חרוש21/04/2013שלי יקרה,2 אפציות עזרה מחוץ למים.. מה שתבחרי...במים WATSU, את יודעת לשחות???? אם לא לימוד שחיה ולהנות ממים!! אין דבר נפלא מהם!! זה כסם אמיתי!בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיית תינוקותמיכל14/03/2013
מאיזה גיל כדאי לתרגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיית תינוקות - תגובה
אילנה לם17/03/2013אני ממליצה להתחיל אחרי החיסון נדמה לי שזה נקרא 'מחומשת ' גיל 4-5 חודשים ומדובר על שעשועי מים והרגלי מים לא בדיוק שחייה .
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצב לבדניאלה28/02/2013
האם טיפולים מותרים לאנשים עם קוצב לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצב לב - תגובה
אילנה לם07/03/2013עד כמה שידוע לי אפשרי כדאי לקבל גם אישור מבהרופא בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מטביעהסמירה19/02/2013
שלום
כילדה טבעתי בים ואבא שלי הציל אותי ומאז אני לא נכנסת למים. טיפול בהידרותרפיה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מטביעה - תגובה
אילנה לם19/02/2013סמירה שלום!
את צריכה שיעורי שחייה במקום שמתמחה בטיפול בחרדות מים , הידרותרפיה יכול לעזור אם ההידרותרפיסט גם מורה לשחיה וגם מתמחה בפחד מים , אני ממליצה לטפל אצל מורים לשחייה שיש ניסיון בתחום
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, התחלתי בטיפול בעצתך
מאי02/04/2013מקוה שאת מרוצה ומרגישה יותר בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטוע רגלטום10/02/2013
האם קטוע רגל יכול לעבור טיפולי הידרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטוע רגל - תגובה
מושי חרוש10/02/2013טום ברור שכן!!!! תבדוק קרוב למגורים שלך,ולך על זה בעיקר עבודה במים עמוקים!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה שאפשר לשאול את השאלה שלימעיין27/01/2013
אני לא יודעת אם זה המקום אבל אולי תדעו
אני חיילת משוחררת ורוצה ללמוד לימודי הידרותרפיה בספיר האם אני יכולה לשלם מהפיקדון שלי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתקשרי לשם...
יגאל30/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי לשם... - תגובה
מושי חרוש30/07/2013להתקשר לאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שאפשר לשאול את השאלה שלי - תגובה
מושי חרוש30/07/2013אז יגעל צודק פשוט תתקשרי ותשאלי!
בהצלחה!
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי בבקשה לענות לי...
יגאל04/08/2013אם יש לך המלצות למקומות לימוד ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי בבקשה לענות לי... - תגובה
מושי חרוש21/10/2013יגאל,זה נכון שבסכ הכל מלמדים שחיה, העינין שלא כל מדריך מתאים ללמד ילד אם בעיה מסוימת, כמו שאתה מסביר. לכן אני כן ממליצה להגיע למקום שעובד עם ילדים עם בעיה דומה. אתה שואל איפה, תלוי איפה אתה גר, אם קרוב לרעננה היתי ממליצה בית איסי שפירא.
מקווה שעזרתי
אם לא תשאל שוב!!!
בהצלחה מאוד!
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שאפשר לשאול את השאלה שלי - תגובה
מושי חרוש21/10/2013מעיין,אולי כן למה לא בעצם, זו מכללה... תנסי! אין לך מה להפסיד. יש להם הרבה ניסיון מקום טוב ללמוד!!!
בהצלחה!
מושי
תגידי להם שמושי המליצה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 3 פוחדת ממיםרומי15/01/2013
שלום רב,
יש לנוי מנוי משפחתי לבריכה ציבורית (מחוממת בחורף) ולאחרונה התחלנו לקחת את בתנו הקטנה שמלאו לה 3 כדי ללמד אותה לשחור אבל היא מאוד פוחדת ולא מוכנה אפילו להתקרב למים גם לא בבריכת הקטנים. כשמנסים לקרב אותה היא צורחת עד השמים. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 3 פוחדת ממים - תגובה
אילנה לם15/01/2013רומי שלום
אין סיבה לדאגה! יש ילדים שיש להם רתיעה ממים , ילדים זהירים , בעיקר בגיל הזה ,וצריך לתת להם את הזמן להתרגל ולהתאקלם לסביבת מים , בריכה וים , אני מציעה ש ,אל תעשו מזה עניין תנו לה לשבת ליד הבריכה, אפילו על הספסל ולצפות בכם נכנסים למים או לצפות יחד איתה על הבריכה לטייל מסביב לבריכה לגלות אמפתיה לכך שיש לה רתיעה ואני מבטיחה לכם שאם לא תעשו מזה עניין ולא תדברו על זה יותר מידי , זה ישתחרר לאט לאט , אני מכירה את המקרים מהסוג הזה לעומק ואומרת לכם בודאות להניח ולתת לה בקצב שלה ,גיל 3 זה גיל מוקדם לגילאי שחיה חכו לקיץ שזה נעים ובריכת הפעוטות פעילה ועם הזמן זה יסתדר ! אם עד גיל 5 היא תמשיך לגלות התנגדות צרו איתי קשר שוב !אשמח לעזור אם מתעוררות שאלות נוספות בעניין
בברכה !
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתתהל03/01/2013
האם שחייה מומלצת לבנים עם עקמת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת - תגובה
מושי חרוש03/01/2013תהל,כן עם הדרכה טובה!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת - תגובה
אילנה לם06/01/2013
תהל שלום
מומלץ מאוד לשחות בסגנונות:חתירה , גב חתירה וגב קלאסי לא מומלץ לשחות סגדנון החזה
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח החלפת ברךדריה26/12/2012
אני כחודשים לאחר החלפת ברך מלאה. תנועת הברך לאחור נמצאת על 55 מעלות . הם הידרותרפיה תוכל לעזור לי להתקדם בתנועת הברך? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח החלפת ברך - תגובה
אילנה לם27/12/2012שלום דריה!
ממליצה מאוד על טיפולי הידרותרפיה ,להגדלת טווחי תנועה וחיזוק הברך השרירים והרצועות מסביב לברך, וחזרה לתפקוד מהיר הכי חשוב !
בהצלחה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח החלפת ברך - תגובה
מושי חרוש02/02/2013מאוד!!! שיתוף פעולה בין פיזיוטרפיה בחוץ ועבודה במים מאוד עוזר!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,רונה17/12/2012
האם חולי טרשת נפוצה זכאים לקבל טיפול הידרוטרפיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, - תגובה
אילנה לם19/12/2012לדעתי חולי טרשת זכאים לטיפולי הידרותרפיה , בהמלצה של רופא כמובן
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב, - תגובה
מושי חרוש02/02/2013רונה שווה בדיקה בקופות החולים,טיפול במים מאוד עוזר!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיליעלה06/12/2012
מומלץ ללמד ילדים שחייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה גיל - תגובה
אילנה לם09/12/2012יעלה שלום
הגיל המומלץ ללימוד שחייה מבחינת יכולת קליטה ובשלות הוא בגיל 5-6 אפשרי להתחיל גם בגיליאי ארבע במידה ויש נכונות מצד הילד ובשלות ושיתוף פעולה בדרך כלל בגילאים צעירים יש לשלב יותר משחקים ולגוון בתרגילים , תהליך הלימוד בגילאי ארבע חמש לוקח יותר זמן בגלל חוסר הבשלות למעט יוצאי דופן
במידה ותרצי מידע יותר מפורט אשמח לפרט
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה גיל - תגובה
מושי חרוש17/12/2012מגיל צעיר אפשר ללמד הרגלי מים, להגיע לקיר, לשכב וכו, לגבי שחיה כשור לבשלות של הילד. אפשר מגיל שלוש,אבל רק עם זה בכיף ונהנה ומוכן לקבל הוראות, ולא רק לשחק. הכי חשוב שיהנו במים, שירגישו בטוחים, על ידי כל מיני משחקים שבסופו של דבר יוביל לסגנון.
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקותשירי22/11/2012
האם טיפול במים יעיל במצב של בצקות או רק מחמיר את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות - תגובה
מושי חרוש28/11/2012שלום שירי,מה הסיבה של בבצקות,?זה מידע חשוב, באופן כללי כאשר נמרים במים ועושים פעילות במצב הנחיי הלחץ ההידרוסתתי עוזר לזרימת הדם לנוע בצורה יותר יעילה ,ובכך להוריד את ההצקות. אבל חשוב לדעת מב מקורם.
שלך מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדרה או טיפול יחידצאלה13/11/2012
קיבלתי המלצה על טיפול בהידרותרפיה לכאבי גב, רציתי לדעת האם מדובר בסדרה של טיפולים או טיפול יחיד? אני חוששת שטיפולים מרובים קצת יקרים עבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדרה או טיפול יחיד - תגובה
אילנה לם14/11/2012לילך שלום
בדרך כלל מדובר בסדרה של טיפולים , אני ממליצה לשחות חתירה וגב לטיפול בבעיות גב , כי טיפולים יכולים לעזור לזמן קצר ואם תשחי פעמים בשבוע באופן סדיר אני מאמינה שהכאבים יופחתו לאורך הזמן ושרירי הגב והבטן יתחזקו , טיפולים נעים בין 100-150 שח לחצי שעה ודרך קופת חולים אולי תוכלי לקבל החזר
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)