עוד משהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • עוד משהו
    רעות
    11/03/2012

    גם רציתי לציין שיש לו דמיון די מפותח, משחק משחקי כאילו וכו.

    לקביעת תור
    סגירה
    עוד משהו

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עוד משהו - תגובה

    גילי יהב
    11/03/2012

    לבנת יקרה,
    ישנה חשיבות משמעותית לעירנות בעקבות קשיים התפתחותיים.
    הפרופיל שאת מתארת הוא מגוון מאוד ומלא בהיבטים חיוביים, תקינים בהתפתחותם וכן בקשיים כאלו ואחרים. קצת קשה לדעת אם ישנו כאן קושי או רק עיכוב קל.
    חשוב לדעת שעל מנת להיות בטוחים שקיים קושי יש לעקוב אחרי התפתחותו של הילד ולבחון את מידת ההתקדמות שלו לאורך זמן, לדוגמא האם המיומנויות החברתיות שלו משתנות? או שמא הוא נותר עם אותם הקשיים?
    בנוסף, אם ישנה מרפאה בעיסוק שמכירה את בנך, אני ממליצה לך להיוועץ בה ולשאול מה דעתה על הקשיים שלו והאם יש צורך ללכת לאבחון. אם היא רואה אותו על בסיס קבוע היא תדע להעיד על שינוי.
    מניסיוני, אם ישנו ספק מסוים מומלץ לגשת לאבחון מסודר (אם כי גילו של בנך צעיר לאבחון של אספרגר). נוירולוג או פסיכיאטר ידע לומר אם ישנו עיכוב התפתחותי משמעותי מדאיג.
    בהצלחה,
    גילי

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


