אספרגר או פי די די

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אספרגר או פי די די
    אוסי
    10/04/2012

הבן שלי בן 12 וחצי אובחן כלוקה בתסמונת אספרגר לפני כ 4 חודשים , הוא לא יוצא מהחדר משחק רוב שעות היום במחשב, אין לו חברים ,אין לו חיי חברה ומדבר אך ורק על מחשחקי מחשב והאייפון שלו אך ורק, אי אפשר לדבר אתו על כלום חוץ מעל זה.
    רציתי לשאול איך אני מתחילה מכאן ? הוא לא מעוניין בשום חוג או לצאת מהבית , מהו הטיפול המומלץ היום? האם יש מטפלים שמגיעים לבית על מנת אולי כן להוציא אותו מהבית ולהתחיל לנסות לפתח אצלו חיים מעבר לאייפון או משחקי המחשב????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אספרגר או פי די די

הוספת תגובה

תמונה

• אספרגר או פי די די - תגובה

גילי יהב
    11/04/2012

שלום אוסי,
    הבעיה שאת מציגה אכן משמעותית לכל ילד בגילו של בנך ואף יכולה להחמיר עם בעיות התקשורת שלו.
    אני ממליצה לך לבחון את שלל הטיפולים המוצעים בשוק הטיפול ובהחלט יכולה להשיב לך כי ניתן למצוא מטפלים (כגון מנתח התנהגות וצוות מטפלים התנהגותיים) שיכולים להגיע לביתכם ולהבנות טיפול שיסייע בין השאר בהעסקה עצמית ומיומנויות חברתיות.
    בהצלחה,
    גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו