מידע רפואי
פורומים
- הורות טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
- תרופות סבתא
- פטרת ציפורניים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- רפואת עור משלימה
- פסיכיאטריה
- NLP דמיון מודרך
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- זכויות רפואיות
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- טיפולים אסתטיים בלייזר
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- אספרגר או פי די דיאוסי10/04/2012
הבן שלי בן 12 וחצי אובחן כלוקה בתסמונת אספרגר לפני כ 4 חודשים , הוא לא יוצא מהחדר משחק רוב שעות היום במחשב, אין לו חברים ,אין לו חיי חברה ומדבר אך ורק על מחשחקי מחשב והאייפון שלו אך ורק, אי אפשר לדבר אתו על כלום חוץ מעל זה.
רציתי לשאול איך אני מתחילה מכאן ? הוא לא מעוניין בשום חוג או לצאת מהבית , מהו הטיפול המומלץ היום? האם יש מטפלים שמגיעים לבית על מנת אולי כן להוציא אותו מהבית ולהתחיל לנסות לפתח אצלו חיים מעבר לאייפון או משחקי המחשב????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספרגר או פי די די - תגובה
גילי יהב11/04/2012שלום אוסי,
הבעיה שאת מציגה אכן משמעותית לכל ילד בגילו של בנך ואף יכולה להחמיר עם בעיות התקשורת שלו.
אני ממליצה לך לבחון את שלל הטיפולים המוצעים בשוק הטיפול ובהחלט יכולה להשיב לך כי ניתן למצוא מטפלים (כגון מנתח התנהגות וצוות מטפלים התנהגותיים) שיכולים להגיע לביתכם ולהבנות טיפול שיסייע בין השאר בהעסקה עצמית ומיומנויות חברתיות.
בהצלחה,
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?