מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PDDNOSאמא23/09/2012
איך ניתן לאבחן או לשלול PDDNOS?
יש לי ילד שלומד בכיתה ג' במסגרת רגילה אך עם קשיים חברתיים, תקשורתיים.אינו מבין קודים חברתיים ואיך הסביבה פועלת, לא מצליחה אפילו להעביר לו את עניין הסכנות, הוא שומע אך לא נראה לי שמטמיע, עשינו אבחון פסיכולוגי, ו PDD לא היה שם כמסקנה, אבל הפסיכולוגית שעשתה אמרה לי שאולי כדאי ללכת לאבחון מיוחד של PDD?
האם נוירולוג יכול לשלול זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PDDNOS - תגובה
גילי יהב03/10/2012שלום לך,
PDD ן- PDDNOS הן שתי תסמונות מהקשת האוטיסטית.
היום הקשת נקראת ASD וכוללת את חמש התסמונות של לקויות התקשורת.
המאבחנים שמתמחים ויכולים לאבחן את לקות התקשורת הם פסיכיאטר או נוירולוג.
מומלץ לנסות ולגשת באופן פרטי לאבחון במידה והתורים ארוכים במגזר הציבורי.
בהצלחה,
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPDD
אמא03/10/2012בהמשך לשאלה לגבי אבחון פי די די, ערכתי לבני אבחון פסיכולוגי שכלל שיחה עם פסיכיאטר ילדים ששלל שהוא PDD אבל הפסיכולוגיות שהיתה מעורבת בתהליך האבחון אמרה לי שהיא לא שקטה ושאני צריכה לעשות לו אבחון אצל אנשים שמתמחים ב PDD' האם נכון הדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPDD - תגובה
דיטה הוד שיינבלט08/10/2012אולי יסייע לך לדעת כי מאבחנים שונים מבצעים בטריית אבחונים שונה על מנת להגיע להחלטה אם הילד בספקטרום האוטיסטי או לא. יש כאלה שיסתפקו בשיחה איתו, יש כאלה שינסו לדובב אותו למשחק, יש כאלה שיאספו תצפיות וחוות דעת מהמערכת, יקיימו מערכת אבחון מלאה יותר ותקפה יותר לקבלת ההחלטה האבחונית.
מי שמתמחים בPDD ראו בין השאר גם ילדים שהם לא "קלאסיים" לספקטרום אך עונים על הקריטריונים המוסכמים לפחות במידה המתאימה לקבלת האבחון, ולכן בהחלט יכול להיות שפנייה לגורם כזה תיתן אבחנה מבדלת איכותית יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לחפש מאבחן כזה,
אמא12/10/2012כפי שתיארת בהודעה שלך, אולי תוכלי להדריך אותי, אני כבר בזבזתי שנים יקרות על טיפולים ואבחונים וגוררים אותי מפה לשם ללא הפסקה, אשמח להדרכה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לחפש מאבחן כזה, - תגובה
דיטה הוד שיינבלט14/10/2012תוכלי למצוא מקום אבחון מומלץ באתר אלוט תחת לשונית צור קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)