2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    אוקסנה
    22/05/2013

שלום,

1. אנחנו לפני 4 שנים חתמנו בגן על ויתור סודיות של הילד בק"ח. האם זה נמשך לתמיד או...? ואם זה נמשך איך אני יכולה לבטל על ויתור סודיות?

2. בשנתיים אחרונות אנחנו קיבלנו סיכומים של גננת, קלינאית תקשורת ומרפאה בעיסוק. . (שנתיים הראשונות לא קיבלנו בכלל). אפילו פעם אחד לא קבלנו של פסיכולוגית ורופאה התפתחותית. האם זכותי כי אימא לילד לבקש כל הסיכומים שלא קיבלנו, שזה גם בשנתיים הראשונות וגם של פסיכולוגית ורופאה התפתחותית?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

דיטה הוד שיינבלט
    22/05/2013

שלום אוקסנה.
    לגבי ויתור הסודיות, זה רק עבור התקשורת בין הגן לגורמים שאתם אישרתם.
    לשם תקינות בניהול התיק של בנך בגן הם זקוקים לזה כל עוד הוא בגן. בהחלט תוכלי להבהיר הם עם עזיבתו את הגן/ תום השנה שאינך מאשרת תקשורת עם גורמים אחרים עוד. אולי יש צורך בביטול ברור של הטופס. בכל מקרה, זה מול הגורמים בגן.
    לגבי השאלה השניה - לא לכל גן יש רופאה מלווה. לא בטוחה שיש שם עבודה ודוחות.
    לגבי הפסיכולוגית - אם תבקשי חווד עבור המסגרת החדשה שתעברו אליה אני בטוחה שתענו בחיוב. אין חובה למתן דוחות. רק התלא/ תחי בתחצית הראשונה של השנה שמוגשת על ידי הגננת מטעם כל הצוות.
    בהצלחה,
    דיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קטן, אני טעיתי

אוקסנה
    22/05/2013

שלום ותודה על תגובתך,

1. אנחנו חתמנו על ויתור סודיות של הילד לא בק"ח ----> בגן.
    שנה הבא הילד עולה לכיתה א'. אני יכולה כבר לבקש על ביטול ויתור סודיות? אם כן אני צריכה לבקש על מה שחתמתי או ...?

2. הילד עולה לכיתה א ' בית ספר קשתות. הבנתי ששם יהיה אותה רופא התפתחותית שהייתה בגנים עד עכשיו. מאוד לא אוהבת אותה, בגלל השקרים שלה, גם בגלל חוסר הבנה ממנה וגם בגלל שהיא קרח!!! איך אני יכולה להרחיק אותה ממני ומי הילד שלי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קטן, אני טעיתי - תגובה

דיטה הוד שיינבלט
    22/05/2013

לגבי הרופאה - איני יודעת להשיב לך. למיטב ידיעתי רופאה התפתחותית אינה חלק מהסל שילדים מקבלים בחינוך מיוחד. אולי היא פועלת על תקן פסיכיאטרית במסגרת? בכל מקרה, תוכלי לבדוק עם הצוות הבא בו תיתקלי מיהם הגורמים העובדים עם בנך, מה מהות ותדירות המפגשים עימו, ולהביע דעתך. בייחוד בידיעה שאת הולכת להיות בקשר עם בית הספר שנים קדימה, חשוב שליצירת אמון מחדש עם מערכת חדשה תביעי דעתך בכל עניין ולא "תשמרי בבטן".
    לגבי ויתור הסודיות - הטופס של הגן תקף רק לגן.
    עם זאת , בקשי בסוף השנה לבטלו באופן רישמי.
    בהצלחה
    דיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וסליחה אם היו הרבה שאלות

אוקסנה
    22/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו