טיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים
    מרינה
    25/06/2013

שלום,

ילד שלי(בן שנתיים) הובחן בPDD-NOS ועכשיו אנחנו פועלים לרישומו במעון יום של אלו"ט.

פעילות בגן מתחילה רק מסוף חודש אוגוסט, איזה דברים/פעילויות אני יכולה להתחיל לעשות איתו כבר מעכשיו? כל מה שקיבלנו ממכון להתפתחות הילד זה 45 דקות בשבוע מרפא בעיסוק..

ושאלה נוספת, האם אחרי שהוא מסיים את הגן בשעה 15:30 אני צריכה לדאוג למסגרות נוספות על מנת שיקבל עוד טיפולים... ברור שאני לא חייבת אבל כולם אורים לי שטיפולים אינטנסיביים זה מאוד חיוני לו - אז מה כדאי לי לעשות

תדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים

הוספת תגובה

• טיפולים - תגובה

דיטה הוד שיינבלט
    25/06/2013

שלום שוב,
    אלוטף תהיה בחירה טובה. אני פחות רואה טעם בבחירה של קלינאית תקשורת כעת בהנחה שתקבלו בגן כזו, ואז עד שיהיה תהליך של יצירת קשר כבר יגיע אוגוסט.
    אם אתם מעוניינים בטיפול התנהגותי, תוכלו לקרוא וללמוד על הטיפול באתרים מגוונים באינטרנט, באתר של מנתחי ההתנהגות המוסמכים בישראל תוכלו למצוא קובץ שמות עם מנחים מוסמכים שתוכלו לפתוח עם אחד מהם בתוכנית ביתית. מדובר בתוכנית אינטנסיבית, יקרה ותובענית אך אפקטיבית. תוכנית כזו כמובן מטרתה להמשיך בשנים הקרובות ולא רק לכמה חודשים או שבועות.
    בהצלחה,
    דיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו