מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפוליםמרינה25/06/2013
שלום,
ילד שלי(בן שנתיים) הובחן בPDD-NOS ועכשיו אנחנו פועלים לרישומו במעון יום של אלו"ט.
פעילות בגן מתחילה רק מסוף חודש אוגוסט, איזה דברים/פעילויות אני יכולה להתחיל לעשות איתו כבר מעכשיו? כל מה שקיבלנו ממכון להתפתחות הילד זה 45 דקות בשבוע מרפא בעיסוק..
ושאלה נוספת, האם אחרי שהוא מסיים את הגן בשעה 15:30 אני צריכה לדאוג למסגרות נוספות על מנת שיקבל עוד טיפולים... ברור שאני לא חייבת אבל כולם אורים לי שטיפולים אינטנסיביים זה מאוד חיוני לו - אז מה כדאי לי לעשות
תדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים - תגובה
דיטה הוד שיינבלט25/06/2013שלום שוב,
אלוטף תהיה בחירה טובה. אני פחות רואה טעם בבחירה של קלינאית תקשורת כעת בהנחה שתקבלו בגן כזו, ואז עד שיהיה תהליך של יצירת קשר כבר יגיע אוגוסט.
אם אתם מעוניינים בטיפול התנהגותי, תוכלו לקרוא וללמוד על הטיפול באתרים מגוונים באינטרנט, באתר של מנתחי ההתנהגות המוסמכים בישראל תוכלו למצוא קובץ שמות עם מנחים מוסמכים שתוכלו לפתוח עם אחד מהם בתוכנית ביתית. מדובר בתוכנית אינטנסיבית, יקרה ותובענית אך אפקטיבית. תוכנית כזו כמובן מטרתה להמשיך בשנים הקרובות ולא רק לכמה חודשים או שבועות.
בהצלחה,
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)