מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נושא מסגרתאוקסנה15/06/2014
שלום,
"מסגרות החינוך יינתנו בחינם ובסביבת המגורים".
יש לי שאילה מה אומר "בסביבת המגורים"? אם אני גרה בנתניה יש לי זכות להגיד שלא רוצה מסגרת בחדרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נושא מסגרת - תגובה
דיטה הוד שיינבלט16/06/2014מסגרת מתאימה בחינוך המיוחד היא עד 25 או 30 קילומטרים מהבית.
מובן מקבלים אישורי הסעה.
הרשות בוחרת את המסגרת/ אמורה לבחור מסגרת מתאימה לפי הרמה התפקודית של הילדים שיהיו במסגרת, הלקות, הניסיון עם האוכלוסיה והמקום הפנוי..
אני מקווה שתהיו מרוצים מהשיבוץ והשינוי לטובה.
בהצלחה,
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאילה על קייטנה
אוקסנה17/06/2014שלום ותודה על תגובתך,
במסגרת חינוך מיוחד לאוטיסטים האם קייטנה זה חובה?
אני יודעת שמומלץ, אבל אם זה חובה?
סליחה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאילה על קייטנה - תגובה
דיטה הוד שיינבלט18/06/2014אין על מה להתנצל.
לא בטוחה שברורה לי השאלה. השהות במסגרת החינוכית היא מתוקף חוק. כלומר אם תרצו שבנך לא ילך למסגרת כל חודש יולי ומחצית אוגוסט עליך לקבל אישור מהמפקחת. זה לא קייטנה של העיריה ולא מותרות שמוסיפים עליהן תשלום. זה כמו שלא תשלחי את הילד כל חודש אפריל.. מצד שני, יש סיכוי שהפיקוח יאשר לך בלי בעיה אם את רוצה לבלות עם הילד בבית.
מקווה שזה יעזור,
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש חבדל
אוקסנה18/06/2014לא בכל פורום אפשר לקבל עזרה בשעות לילה,
תודה לך, את מדהימה,
רק אלוקים יודעה כמה זה עוזר להורים שאין למי לפנות בכלל,
כשילד היה בגן שפתי לא שלחתי, אמרתי לגננת לא וזהו.
עכשיו הוא בבית ספר לאוטיסטים, למה אני צריכה לבקש אישור?
אם אפשר ללא לבקש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש חבדל - תגובה
דיטה הוד שיינבלט18/06/2014כך אני מכירה מבחינת החוק. הכי טוב שתבדקי מול ההנהלה של בית הספר, או אם את מרגישה לא נוח מולם, ישירות מול המשרדים של חינוך מיוחד בעיריה. שם אם ידרשו ממך יפנו אותך למפקחת.
כשלא שולחים ילד לבית הספר בימים שחייבים לשלוח לאורך תקופה זה גורם למערכת להפעיל את הקציני ביקור סדיר שלהם. זה חינוך חובה ולא רשות. לכמה ימים אף אחד לא עושה בעיות. לחודש לדעתי זה יכול ליצור בעיה.
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)